Epic vil gi bort spill i hele 2022

42

Epic Game Store fortsetter å utfordre konkurrentene og bekrefter at de vil gi bort spill gratis hver uke i hele 2022. Les om Epics sjarmoffensiv og planene for å forbedre butikken.

Epic lover også forbedringer til butikken.

Anbefaling: Årets beste spill 2022 – Anmeldelser og anbefalinger
Bildekilde: www.nrk.no

Epic Game Store utfordrer konkurrentene

Epic, som står bak spillbutikken Epic Game Store, fortsetter offensiven mot markedssleder Steam og konkurrenter som Origin og Ubisoft Connect. Ved siden av å videreutvikle butikken med nye funksjoner, bekrefter selskapet at de vil fortsette å gi bort spill gratis hver uke i hele 2022.

Dette med å dele ut spill gratis har nå blitt en årelang tradisjon for Epic, etter at de begynte med det på tampen av 2018 for å få fotfeste i markedet. Siden starten har Epic gitt bort godt over 200 spill. Bare i fjor ga de bort 89 titler. Det er over ett spill i uken i snitt, noe som blant annet skyldes at de gir bort spill hver dag i opptakten til jul, samt deler ut to titler noen uker.

Epic-butikken gir bort 15 spill i jula - Gamer.no
Bildekilde: www.gamer.no

Populære gratis spill og brukervekst

Spillene som Epic gir bort er ofte ukjente og mindre «Indie»-titler med en verdi på i overkant av hundrelappen eller kanskje opp mot 200 kroner. Noen uker har vi imidlertid fått kritikerroste titler som Subnautica, The Witness, Prison Architect, Fez, Celeste og A Short Hike.

Epic deler fra tid til annen også ut virkelige «trippel A»-spill med verdi på flere hundre kroner. Blant høydepunktene finner vi hele Tomb Raider-trilogien, GTA V, Control, Batman-trilogien, Borderlands 2, Cities Skylines, Hitman, Civilization VI og Star Wars Battlefront II.

Denne populære ordningen ble også demonstrert da Epic ga bort GTA V og hele deres spillbutikk kollapset som følge av pågangen. Selv om nøyaktige kostnader for Epics sjarmoffensiv er ukjent, kan selskapet notere seg en pen brukervekst. Fra 160 millioner brukere i 2020 har tallet steget til over 194 millioner i løpet av 2021.

Epics planer for 2022

I løpet av året vil Epic Game Store blant annet oppdateres med støtte for profiler, der man kan se alle utmerkelsene man har oppnådd i spill. Det loves også bedre sorteringsmuligheter for spillbiblioteket, mulighet for å prioritere spillnedlastinger, egne «huber» og samfunn for spill samt ytelsesforbedringer for selve Game Store-appen.

Dette viser Epics langsiktige engasjement for å skape en bedre opplevelse for spillere og styrke sin posisjon som en av de ledende aktørene i spillindustrien.

FIFA markedsfører VISA og Adidas til barn i Roblox-spill | Barnevakten
Bildekilde: www.barnevakten.no

Hva vil Wiki fortelle oss?

«Vil gi bort spill i hele 2022»

Spilleren tilbyr en unik kampanje der de vil gi bort spill i hele 2022. Dette er en del av deres strategi for å tiltrekke seg flere brukere og skape en større kundebase. Kampanjen innebærer at alle registrerte brukere vil motta et gratis spill hver måned gjennom hele året.

Denne generøse gesten fra Spilleren har skapt stor oppmerksomhet og begeistring blant spillentusiaster over hele verden. Mange ser dette som en utrolig mulighet til å oppdage og utforske nye spill uten å måtte betale for dem.

Spilleren har et imponerende bibliotek med spill fra ulike sjangere og plattformer. Fra action og eventyr til strategi og rollespill, er det noe for enhver smak. Med et bredt spekter av spill å velge mellom, er det stor sannsynlighet for at alle vil finne noe de liker.

Denne kampanjen er et bevis på Spillerens engasjement for å gi tilbake til spillmiljøet. Ved å tilby gratis spill i hele 2022, ønsker de å takke sine lojale brukere og samtidig tiltrekke seg nye.

Dette initiativet har allerede fått mye positiv oppmerksomhet og har ført til en økning i antall brukere på plattformen. Spilleren håper at denne kampanjen vil bidra til å styrke deres posisjon som en av de ledende aktørene i spillindustrien.

Videoer

Staysman & Lazz - En godt stekt pizza

Adventure, History | Mutiny | Mark Stevens, Angela Lansbury, Patric Knowles | Colorized

One-Eyed Jacks (Marlon Brando, 1961) Western | Remastered | Full Movie | Subtitled

eMMa - Engler i sne

Volbeat - For Evigt ft. Johan Olsen (Lyric Video)

brøndby Svin

$16,000,000 2022 VAN DER VALK EXPLORER Lady Lene 34M YACHT Fast SuperYacht Tour

Exactly What You DON'T Want To Happen! Bondi's Biggest Disasters