Vil tvinge deg til å installere Messenger-app

29

Facebook har kunngjort at de vil tvinge brukerne til å installere Facebook Messenger-appen for å kunne sende og motta meldinger på mobilen. Denne endringen vil gjelde både for iOS- og Android-brukere, og vil bli rullet ut blant norske Facebook-brukere i løpet av de kommende ukene. Ifølge Facebook er dette tiltaket ment for å gi brukerne den beste meldings-opplevelsen.

Facebook har kunngjort at de vil tvinge brukerne til å installere Facebook Messenger-appen for å kunne sende og motta meldinger på mobilen. Denne endringen vil gjelde både for iOS- og Android-brukere, og vil bli rullet ut blant norske Facebook-brukere i løpet av de kommende ukene.

Facebook tvinger Messenger-brukere til å installere appen
Bildekilde: www.aftenbladet.no

Den beste meldings-opplevelsen

Ifølge Facebook er dette tiltaket ment for å gi brukerne den beste meldings-opplevelsen. Selskapet hevder at undersøkelser viser at man svarer 20 prosent raskere på Facebook-meldinger når man har Facebook Messenger-appen installert.

Facebook Messenger er en dedikert app som tillater sanntids sending og mottak av meldinger, selv når brukeren ikke har Facebook-appen eller nettleseren åpen. Mens meldinger fortsatt kan leses i Facebook-appen og nettleseren, vil det snart være umulig å sende eller motta meldinger på mobilen uten å ha Messenger-appen installert.

Facebook tvinger Messenger-brukere til å installere appen
Bildekilde: www.aftenbladet.no

Spesialfunksjoner i Messenger

Facebook ønsker å fokusere på å gi brukerne den beste brukeropplevelsen. Derfor har de utviklet spesialfunksjoner i Messenger-appen, inkludert snarveier til gruppesamtaler og privat deling av bilder. Ved å tvinge brukerne til å installere appen, håper Facebook å øke antallet Messenger-brukere, som for øyeblikket tallfester seg til 900 millioner brukere.

Facebooks satsning på meldingstjenester

Facebook har nylig kjøpt meldingstjenesten WhatsApp for 120 milliarder. WhatsApp har 450 millioner brukere, primært i Asia, og er kjent for privat bildedeling og gruppesamtaler. Facebook har store planer om å utvikle meldingstjenestene sine, og eierskapet til både Messenger og WhatsApp gir dem en sterk posisjon på dette området.

Mange personvernaktivister har forsøkt å stoppe salget av WhatsApp til Facebook, da de er bekymret for at Facebook vil bruke brukerinformasjonen til å tilpasse reklamer. De krever at WhatsApp-brukernes informasjon behandles separat fra Facebook-brukernes.

Nå deaktiverer Facebook noe viktig - ITavisen
Bildekilde: itavisen.no

Facebooks strategi for Messenger

Facebook har i flere år jobbet med å få brukerne til å bruke Messenger-appen for meldingsformål. For to år siden fjernet de meldingsfunksjonen fra hovedappen, noe som tvang mobilbrukerne til å laste ned Messenger-appen for å kunne lese og sende meldinger. Denne endringen ble møtt med motstand, da mange mente det var tungvint og reiste spørsmål ved personvernet og tilgangene Messenger-appen ba om.

Nå ønsker Facebook å tvinge brukerne bort fra å bruke nettleseren på mobilen og over på Messenger-appen. Ifølge en talsperson fra Facebook er Messenger-appen raskere og muliggjør en rikere interaksjon, og de vil fortsette å forbedre brukeropplevelsen for de 900 millioner Messenger-brukerne.

Facebook tvinger Messenger-brukere til å installere appen
Bildekilde: www.aftenbladet.no

Bot-er i meldingstjenester

Facebook, sammen med Google og Microsoft, satser også på utviklingen av bot-er i meldingstjenester. En bot er en automatisert assistent som kan levere ulike tjenester og informasjon direkte i meldingstjenesten. Dette kan inkludere nyheter, banktjenester, værmeldinger og muligheten til å bestille tjenester som taxi og blomster.

Facebook har allerede introdusert en betaversjon av en ny Messenger-plattform som inkluderer en egen Bot Store. Dette viser at de har store ambisjoner om å utvikle Messenger til å bli mer enn bare en meldingsapp.

Se også

Oppsummering

Facebook vil tvinge brukerne til å installere Messenger-appen for å kunne sende og motta meldinger på mobilen. Denne endringen er ment å gi brukerne den beste meldings-opplevelsen, ifølge Facebook. Samtidig ønsker selskapet å styrke sin posisjon innen meldingstjenester, og eierskapet til både Messenger og WhatsApp gir dem en betydelig fordel. Personvernaktivister har uttrykt bekymring for personvernspørsmål knyttet til Facebooks bruk av brukerinformasjon. Facebook jobber også med å utvikle bot-er i meldingstjenester, som kan levere ulike tjenester og informasjon direkte i Messenger-appen. Det gjenstår å se hvordan brukerne vil respondere på denne tvungen endringen, og om den vil føre til en økning i antall Messenger-brukere.

Facebook tvinger Messenger-brukere til å installere appen
Bildekilde: www.aftenbladet.no

Folk spør også

Hvordan få tilbake Messenger app?

Laste ned eller oppdatere Messenger-appen Merk: Hvis du ikke kan laste ned Messenger-appen, kan du bruke Messenger p datamaskin p messenger.com. For installere eller oppdatere Messenger-appen for Android, last ned Messenger fra Google Play-appen.

Fullstendig svar på nb-no.facebook.com


Hvordan åpne Messenger?

1. Klikk p ved siden av vedkommendes navn. 2. Klikk p pne Messenger-appen.

Fullstendig svar på nb-no.facebook.com


Hvordan koble til Messenger?

Slik gjr du det: Last ned Messenger-appen til iOS, Android eller Windows 10.Velg Opprett ny konto.Tast inn navnet og telefonnummeret ditt.Angi et passord og flg anvisningene p skjermen.

Fullstendig svar på dinside.dagbladet.no


Hvorfor kan jeg ikke motta bilder på Messenger?

Sjekk at mobiloperatren din sttter SMS-, MMS- eller RCS-meldinger. Kontroller abonnementet eller kredittsaldoen din for sjekke at du har nok til sende eller motta meldinger. Sjekk at du har signal. Sjekk om enheten er i flymodus.

Fullstendig svar på support.google.com


Videoer

How to Use Signal on Android

Avego Driver app nå på Windows 7 telefon - i tillegg til iPhone

How to Delete a Message on Facebook

Den sanne historien om Paris Hilton | Dette er Paris Hilton Offisiell dokumentar

Live Trading while Reviewing Trade Locker Platform - MT4 Replacement?

Seilbåt Navigasjon og kommunikasjon på sjø / Sextant-Ipad, SSB-Iridium Go! Patrick Childress Seiling

30 Ultimate Windows 10 tips og triks for 2020

30 ultimate tips og triks for Outlook for 2020