ZTE slipper telefon med kjempemasse minne og lynrask lading

42

ZTE har avduket sin nyeste mobil, Nubia Z17, som skiller seg ut med lynrask lading og kjempemasse minne. Les mer om denne imponerende enheten her.

Det ZTE-eide mobilmerket Nubia har avduket sin nyeste mobil, Nubia Z17, som skiller seg ut med to imponerende egenskaper. Denne mobiltelefonen tilbyr en lynrask ladingsteknologi og en stor mengde minne, noe som gjør den til en attraktiv enhet for krevende brukere.

Lynrask lading med QuickCharge 4+

Nubia Z17 er den første mobilen som er utstyrt med Qualcomms oppgraderte hurtigladingsteknologi, QuickCharge 4+. Med denne teknologien kan brukerne lade opp 50 prosent av batteriet på under 20 minutter, takket være den nye 3200 mAh-batterikapasiteten. Dette gjør det mulig å holde telefonen lades klar i løpet av kort tid, og sørger for at brukerne ikke trenger å bekymre seg for batterilevetiden.

Kjempemasse minne for optimal ytelse

En annen imponerende egenskap ved Nubia Z17 er den massive mengden minne den tilbyr. Denne mobiltelefonen kan skryte av hele 8 GB minne, noe som er sjeldent blant andre mobiler på markedet. Med en slik mengde minne kan brukerne kjøre flere apper og utføre krevende oppgaver uten problemer. I tillegg til det store minnet er Nubia Z17 utstyrt med den kraftige Snapdragon 835-brikken og opptil 128 GB lagringsplass, som gir rikelig med plass til lagring av filer, bilder og apper.

Utvendig design og kamerafunksjoner

Nubia Z17 er ikke bare imponerende på innsiden, men også på utsiden. Telefonen har en kropp som består av 98 prosent metall, noe som gir den en solid og premium følelse. På baksiden finner vi også en imponerende dobbel kameraløsning med oppløsninger på 12 og 23 megapiksler. Dette gir brukerne muligheten til å ta fantastiske bilder og videoer med høy kvalitet.

Tilgjengelighet og pris

Foreløpig er det ikke kjent når Nubia Z17 vil bli tilgjengelig i Norge, og prisen for den norske markedet er heller ikke annonsert. Tidligere har noen kinesiske mobiler ikke blitt lansert i vestlige markeder, så det er usikkert om Nubia Z17 vil bli tilgjengelig utenfor Kina. Likevel, med sin imponerende ladingsteknologi og store mengde minne, er Nubia Z17 definitivt en mobiltelefon som vil fange oppmerksomheten til teknologielskere og krevende brukere.

Med sin lynraske lading og imponerende mengde minne er Nubia Z17 en mobiltelefon som skiller seg ut i markedet. Denne modellen fra ZTEs Nubia-merke tilbyr brukerne en utrolig ytelse og lagringskapasitet som vil imøtekomme de mest krevende behovene. Selv om den endelige prisen og lanseringsdatoen i Norge er ukjent, er det ingen tvil om at Nubia Z17 er en mobiltelefon som vil skape stor interesse blant teknologiinteresserte forbrukere.

ZTE MF91 og MF821D
Bildekilde: www.elektronikkbransjen.no

ZTEs nye mobil har to skjermer og kan brettes sammen

ZTE har også avduket sin nyeste modell i Axon-serien, kalt Axon M, som tilbyr noe helt unikt - to skjermer som kan foldes sammen. Dette gir brukerne nye måter å bruke apper på og bedre multitaskingsmuligheter.

To skjermer for økt produktivitet

Axon M er utstyrt med to identiske skjermer, hver med en størrelse på 5,2 tommer. Disse to skjermene kan brukes både separat og sammen, avhengig av brukerens behov. Ved å bruke dem separat kan brukerne utføre flere oppgaver samtidig, mens de sammenfoldede skjermene gir en større, nettbrett-aktig skjerm på 6,75 tommer. Med Axon M kan brukere enkelt tilpasse sin arbeidsflate og nyte en mer fleksibel opplevelse.

Enkel og praktisk bruk

Axon M tilbyr også brukervennlige funksjoner som speilmodus, der samme bilde vises på begge skjermene. Dette gjør det enkelt for flere personer å se innholdet ved å sette mobilen i "telt-stilling" på bordet. I tillegg kan brukerne enkelt folde sammen mobilen for å deaktivere den ene skjermen og bruke den som en vanlig mobil.

Spesifikasjoner og tilgjengelighet

Med sin Snapdragon 821-brikke, 4 GB minne og 64 GB lagringsplass (utvidbar til 256 GB), tilbyr Axon M gode spesifikasjoner for en god brukeropplevelse. Batteriet på 3180 mAh gir en solid batteritid på opptil 28 timer med taletid. Skjermene har en oppløsning på 1920 x 1080 piksler hver, som gir skarpe og klare bilder.

Axon M vil først bli lansert i USA, og det er planlagt en senere lansering i Europa. Pris og tilgjengelighet for det norske markedet er foreløpig ikke kjent.

Med sin innovative design og praktiske funksjoner er ZTEs Axon M et spennende tillegg til mobilmarkedet. Denne modellen er ideell for brukere som ønsker en unik og fleksibel mobilopplevelse. Med to skjermer og muligheten til å brette dem sammen, gir Axon M brukerne en helt ny måte å bruke apper og multitask på. Selv om den endelige prisen og tilgjengeligheten i Norge ikke er kjent, er det ingen tvil om at Axon M vil skape oppmerksomhet og interesse blant teknologientusiaster.

Lad telefonen på bare 8 minutter | Komputer.no
Bildekilde: komputer.no