10 tips for alle som skal bruke påsken på The Gathering

64

Få nyttige tips for å få mest mulig ut av påsken på The Gathering hos 32Chip: planlegging, nettverkskabler, innsjekking og sosialt samvær.

Har du hørt legenden om Arne-ropet?

Påsken har ankommet, og mens mange nordmenn er på vei til hytta for å stå på ski, skjer noe helt annet i Hamar! The Gathering 2019 står for tur, og tusenvis av ivrige sjeler med en forkjærlighet for data samles i Vikingskipet for fem dager med moro.

Ved siden av å være verdens nest største datafest, byr The Gathering på en del utfordringer.

The Gathering – Wikipedia
Bildekilde: no.wikipedia.org

1. Planlegg i forkant

For mange som aldri har deltatt på et dataparty som dette, kan det være litt vanskelig å finne ut hva du skal ha med deg. Du utelukker telt og skisko, men inkluderer selvsagt PC-en. Såpass mye vet du, men kanskje du ikke vet at du burde ta med deg en del andre artikler i tillegg.

Det viktigste av alt er å ta med adgangsbillett og gyldig legitimasjon, så du faktisk kommer deg innenfor døra. Videre er det veldig greit å huske såpe, håndkle, deodorant og andre personlige hygieneprodukter. De er rett og slett gull verdt etter en lang natt med intens spilling. Sovepose, luftmadrass eller et liggeunderlag er også meget nyttige når man skal tilbringe fem dager langt fra den gode gamle sengen, med mindre du velger å bestille hotell.

Stian (31) har som yrke å ta seg av andre - her «ofrer» han påska for å  glede ungdom - bladet.no
Bildekilde: www.bladet.no

2. Ta med en lang nettverkskabel

Husk også å ta med deg en lang nettverkskabel. The Gathering skal riktig nok ha trådløst nett, men det er alltid usikkerheter ved dette. Om maskinen din ikke har et trådløst nettverkskort, er det viktig at du husker en god kabel.

3. Sjekk inn ved ankomst

Når du ankommer Hamar og deretter Vikingskipet, må du sjekke inn. Ta frem billetten eller innsjekkingsbeviset, gyldig identifikasjon og still deg i kø. De siste årene har køen blitt effektivisert, og tiden du står og venter før du får være med på datafesten er kort. Ta forbehold om at det kan være flere folk som ankommer samtidig som deg i perioder på dagen.

I denne køen får du ikke ta med deg noe av utstyret ditt, så sørg for at dette står trygt i mellomtiden. Er det dårlig vær den dagen arrangementet åpner, gjelder det å holde alt sammen godt beskyttet.

Årets The Gathering blir på påskehytta og i de tusen hjem - Digi.no
Bildekilde: www.digi.no

4. Ta med mat og drikke

Hvert eneste år sjokkerer deltakerne med hvor mange kasser Cola, Red Bull og andre energidrikker de greier å drasse med seg til Vikingskipet. Som enhver mor sikkert har sagt flere ganger: Mat og drikke omhandler mer enn bare sukkervann og Grandiosa.

Hvis du har mulighet til å ta med deg fersk mat, gjør det. En grov brødskive med brunost føles ut som gudenes nektar etter tre dager med pizza og hamburgere.

Årets The Gathering får breddesatsing på e-sport - Gamer.no
Bildekilde: www.gamer.no

5. Sørg for god hygiene

Har god hygiene er viktig på et arrangement med så mange mennesker. Sørg for å ta med deg deodorant, skift av klær, og hold deg ren og pen.

6. Ta vare på helsen

Sittende foran en datamaskin i lange perioder kan være belastende for kroppen. Husk å ta pauser, strekke på bena, og drikk nok vann.

Foreldre reagerer – billetthaier trues med politianmeldelser: Datafest på  svartebørs – E24
Bildekilde: e24.no

7. Vær sosial

The Gathering er en flott mulighet til å møte nye mennesker med felles interesse. Ta deg tid til å snakke med andre deltakere, delta i gruppeaktiviteter og bli med i spill eller konkurranser.

The Gathering er tilbake for fullt i påsken - Gamer.no
Bildekilde: www.gamer.no

8. Respekter reglene

The Gathering har klare regler for deltakelse og oppførsel. Les og følg disse reglene for å sikre en positiv opplevelse for alle.

9. Ta vare på ditt utstyr

Pass på at du tar vare på din egen datamaskin og annet utstyr. Merk det med navn og hold det trygt.

The Gathering 2024 | Vikingskipet
Bildekilde: vikingskipet.com

10. Utforsk arrangementet

Ta deg tid til å utforske alle aktivitetene og områdene på The Gathering. Det er mye mer enn bare dataspill å oppleve.

The Gathering er en årlig datatreff som finner sted i påsken i Norge. Arrangementet tiltrekker seg tusenvis av deltakere fra hele landet, og gir en unik mulighet for spillentusiaster og datainteresserte å samles og utveksle erfaringer. For alle som planlegger å tilbringe påsken på The Gathering, er det noen nyttige tips å ta med seg.

Ha en fantastisk påske på The Gathering!

dataspill, Hamar | Ny deltakerrekord for The Gathering
Bildekilde: www.ostlendingen.no

Hva vil Wiki fortelle oss?

The Gathering er en årlig datatreff som finner sted i påsken i Norge. Arrangementet tiltrekker seg tusenvis av deltakere fra hele landet, og gir en unik mulighet for spillentusiaster og datainteresserte å samles og utveksle erfaringer. For alle som planlegger å tilbringe påsken på The Gathering, er det noen nyttige tips å ta med seg.

1. Planlegg i forkant: Sørg for å ha alt klart før du drar til The Gathering. Pakk med deg nødvendig utstyr som datamaskin, kabler, skjermer, og eventuelle spill eller programmer du vil bruke.

2. Ha god hygiene: På et arrangement med så mange mennesker kan det bli trangt og varmt. Sørg for å ta med deg deodorant, skift av klær, og hold deg ren og pen.

3. Ta vare på helsen: Sittende foran en datamaskin i lange perioder kan være belastende for kroppen. Husk å ta pauser, strekke på bena, og drikk nok vann.

4. Vær sosial: The Gathering er en flott mulighet til å møte nye mennesker med felles interesse. Ta deg tid til å snakke med andre deltakere, delta i gruppeaktiviteter og bli med i spill eller konkurranser.

5. Respekter reglene: The Gathering har klare regler for deltakelse og oppførsel. Les og følg disse reglene for å sikre en positiv opplevelse for alle.

6. Ta vare på ditt utstyr: Pass på at du tar vare på din egen datamaskin og annet utstyr. Merk det med navn og hold det trygt.

7. Utforsk arrangementet: Ta deg tid til å utforske alle aktivitetene og områdene på The Gathering. Det er mye mer enn bare dataspill å oppleve.

8. Ta med snacks og drikke: Det kan være lang kø for mat, så det kan være lurt å ha med seg egne snacks og drikkevarer for å holde seg energisk gjennom hele arrangementet.

9. Ta vare på søvnen: Det kan være fristende å bli oppe hele natten for å spille eller delta i aktiviteter, men sørg for å få nok søvn for å holde deg frisk og opplagt.

10. Ha det gøy: Det viktigste er å ha det gøy på The Gathering. Nyt tiden sammen med andre dataspillentusiaster, utfordre deg selv i konkurranser og spill, og skap minner for livet.

Folk spør også

Hvor sover man på The Gathering?

Sover i hallen De aller fleste av deltakerne p The Gathering, sover enten p tribunen i hallen eller i soveteltet like utenfor. Flere og flere velger n bo p hotell. – Vi sover i hallen for liksom gjre dette skikkelig.

Fullstendig svar på www.tronderbladet.no


Videoer

TWILIGHT IMPERIUM BrettspillSTRATEGIGUIDE Topp 10 tips og strategier

SKAL LIKSOM DETTE GJØRE MEG GLAD?

10 KAKER BLANDET TIL 1 MONSTERKAKE!

Alle mot En

Våre favorittsketcher fra 2020 | Foil Arms and Hog

The Lion Awakens! History of the Third Crusade (ALL PARTS - ALL BATTLES) ⚔️ FULL DOCUMENTARY 1h 30m

God Will Shake All Things | Derek Prince

Ting alle jenter gjør