Apples suksessformel: Treige oppdateringer

101

Les om Apples suksessformel med treige oppdateringer som har ført til kontinuerlige forbedringer og lojalitet blant kundene. Oppdag hvordan Apple Watch har blitt et eksempel på denne tilnærmingen. | 32Chip

Tirsdag kveld lanserte Apple sin nye smartklokke. Navnet er - akkurat som forventet - Apple Watch Series 6. På forhånd gikk spekulasjonene om både flere varianter av klokken, og muligens ny design. Den nye designen utgjorde ikke så mye; en håndfull nye farger og urskiver fikk gjøre susen.

Heller ikke på innsiden er det påfallende mye som er nytt sammenliknet med i fjor. Apple reklamerer fortsatt med 18 timers batteritid, som er varigheten på en lading klokka har hatt helt fra dag én i 2015. Det til tross for at søvnsporing gjorde et solid innhopp i Apples presentasjoner dette året, mot normalt i tidligere år.

De to viktigste nyhetene er en mer strømsnill skjerm som bruker besparingen på å gi deg kraftigere lys når den står på uten at håndleddet er løftet. I tillegg har det kommet til måling av oksygenmetning i blodet.

Apple AirTags er offisielt avslørt – Tile-lignende... ▷ Apple ▷ Shotoe
Bildekilde: no.shotoe.com

Modenhet som suksessformel

Dette er likevel ikke en klagesang over treige oppdateringer. Tvert om. Dette handler mer om at Apple Watch etter hvert er et modent produkt, og at Apple har klart å gjøre det til en fungerende suksessformel. Vi ser ikke drastisk fornyede vanlige armbåndsur hvert år heller. Og det er litt av greia.

Apple har funnet en suksessformel ved å introdusere treige oppdateringer på sine produkter. Mens mange forventer store og revolusjonerende endringer i hver nye versjon, har Apple valgt en mer konservativ tilnærming. Dette har bidratt til å bygge opp en lojal kundebase som verdsetter stabilitet og pålitelighet.

Oppfordrer ALLE Apple-brukere til å oppdatere: Stort sikkerhetsproblem
Bildekilde: www.dagens.no

Fokus på forbedringer

Før fjorårets lansering fleipet jeg med Apples ansatte;

– Det viktigste jeg ønsker meg i Apple Watch er egentlig bedre batteritid. Men om dere legger til det finner dere nok på noe som gjør at jeg bruker opp batteriet fortere i samme slengen.

Et lurt smil fulgte, og to timer senere sto Apple der med en ny Apple Watch, akkurat slik de fleste hadde forventet. Det var kanskje ingen store overraskelser, men det var heller ikke skuffelser. Apple leverte det de visste at kundene ønsket seg mest - forbedringer.

Den treige oppdateringsstrategien har gitt Apple muligheten til å fokusere på å forbedre eksisterende funksjoner og legge til nye som virkelig gjør en forskjell. I stedet for å overvelde brukerne med endringer og nye konsepter hvert år, tar Apple seg tid til å teste og finjustere før de implementerer det i nye produkter.

Se også

Langsiktig kundetilfredshet

Denne tilnærmingen kan virke motstridende i en verden der teknologien utvikler seg i en rasende fart. Men Apple har klart å bygge opp et rykte for å levere pålitelige og brukervennlige produkter som holder seg relevante over tid. Mange kunder setter pris på denne langsiktige tilnærmingen og er villige til å vente på oppdateringer som virkelig gjør en forskjell.

Apple Watch er et godt eksempel på hvordan treige oppdateringer kan være en suksessformel. Selv om det kanskje ikke er store nyheter eller revolusjonerende endringer i hver nye versjon, så er det en kontinuerlig forbedring av et allerede godt produkt. Apple vet hva kundene deres vil ha, og de leverer det på en måte som skaper lojalitet og tilfredshet.

OPPDATERT: Apple med oppdatering etter "døds-versjon" - ITavisen
Bildekilde: itavisen.no

Oppsummering

Apples treige oppdateringsstrategi har vist seg å være en suksessformel. Ved å fokusere på forbedringer og stabilitet har de klart å bygge opp en lojal kundebase som setter pris på deres produkter. Selv om det ikke alltid er store revolusjonerende endringer, så leverer Apple kontinuerlig forbedringer som gjør en forskjell for brukerne. Dette er en tilnærming som skiller seg ut i en bransje der nyheter og innovasjon ofte prioriteres høyest. Apple Watch er et godt eksempel på hvordan treige oppdateringer kan være en suksessformel.

Apple markerer et år med veldedighet i lokalsamfunn de er etablert i - Apple  (NO)
Bildekilde: www.apple.com

Hva vil Wiki fortelle oss?

The Platters found their success formula by updating older standard songs, such as "My Prayer," "Twilight Time," "Harbor Lights," "To Each His Own," "If I Didn't Care," and Jerome Kern's "Smoke Gets in Your Eyes." They breathed new life into these classics and created a unique vocal style that resonated with audiences. Their rendition of "Smoke Gets in Your Eyes" topped both the American and British charts with a Platters-like arrangement, despite some controversy as Kern's widow disapproved of turning her late husband's song into a "rock and roll" tune.

The Platters also stood out from other groups of the time as Ram made the group a registered corporation, with each member receiving 20% ownership, all fees and pensions paid for. As members left, Ram and his business partner, Jean Bennett, bought their shares, claiming ownership over The Platters' name, although a court ruling later prevented this.

The group was inducted into the Rock and Roll Hall of Fame in 1990 and the Vocal Group Hall of Fame in 1998. The Platters were the first rock and roll group to have an album in the Top 10 in America. They were also the only group to have three songs featured in the film American Graffiti: "Smoke Gets in Your Eyes," "The Great Pretender," and "Only You (and You Alone)."

Throughout the years, the lineup of The Platters changed multiple times, with different versions of the group existing simultaneously, leading to legal disputes over the rights to the name. Despite these challenges, The Platters continued to tour and perform, leaving a lasting legacy in the world of music.