Asus slipper billig hybrid-bærbar for studenter

70

Transformer Book T100 er en ny bærbar datamaskin fra Asus som passer perfekt for studenter. Med avtagbar skjerm og tastaturbase gir den fleksibilitet og funksjonalitet til ulike bruksområder. Les mer om denne rimelige hybridmodellen her.

Med introduksjonen av Windows 8 har såkalte hybridmodeller inntatt markedet, maskiner som kombinerer nettbrettet og den bærbare PC-en. Asus er en av mange som lager slike PC-er, og de klemmer nå til med enda en ny modell i sin Transformer-serie. Denne ganger er fokuset rettet mot grupper som trenger et rimelig arbeidsverktøy, som for eksempel studenter.

Bærbar datamaskin: 9 modeller i test (2023) - Ekspertenes vurderinger -  Best-i-test.nu
Bildekilde: www.best-i-test.nu

Transformer Book T100 - En alsidig løsning

Den nye bærbare datamaskinen fra Asus, Transformer Book T100, gir studentene fleksibiliteten til å bruke den på ulike måter. Den har en avtagbar skjerm som kan brukes som et nettbrett, og en tastaturbase som gjør det enkelt å bruke den som en tradisjonell bærbar datamaskin. Dette gjør den til en hybridmodell som passer perfekt for studenter som trenger både bærbarhet og funksjonalitet.

De bedste billige laptops i 2023: budget-notebooks og Chromebooks |  TechRadar
Bildekilde: global.techradar.com

Kraftig ytelse og lagringsplass

Transformer Book T100 er utstyrt med Intels nyeste Atom-plattform, Bay Trail-T, og har en Atom Z3740-prosessor som jobber på en frekvens mellom 1,33 og 1,86 GHz. Den har også 2 GB med hurtigminne og leveres enten med 32 GB eller 64 GB lagringsminne. Lagringsplassen kan også utvides ved å bruke et SD-kort.

Lett og bærbar

Den avtagbare skjermen på Transformer Book T100 måler 10,1 tommer og har et IPS-panel som kan håndtere opptil 1366 x 768 pikslers oppløsning. Skjermen er kun 10,5 millimeter tykk og veier 558 gram. Når tastaturdelen festes, øker tykkelsen til 23,6 millimeter og vekten stopper på 1,07 kilogram. Dette gjør den til en lett og bærbar enhet som er enkel å ta med seg overalt.

Test av ultrabooks fra Asus og Dell - Data
Bildekilde: www.klikk.no

Tilkoblingsmuligheter og trådløse alternativer

Transformer Book T100 har flere tilkoblingsmuligheter, inkludert en Micro USB, Micro HDMI, en minijackplugg og en USB 3.0-port. Den har også innebygd blåtann og Wi-Fi, med støtte for 802.11 b/g/n på både 2,4 GHz og 5 GHz frekvensbånd.

Laptops Til Hjemme - Alle serier|ASUS Danmark
Bildekilde: www.asus.com

Rimelig pris og inkludert programvare

Asus Transformer Book T100 kommer med en attraktiv pris for studenter. Modellen med 32 GB lagring har en pris på 2700 kroner, mens 64 GB-utgaven koster rundt 3100 kroner. I prisen er det også inkludert en lisens for Microsoft Office Home & Student 2013, som er et verdifullt tillegg for studenter.

Asus VivoBook X102BA - En annen billig bærbar for studenter

Asus har også lansert en annen billig bærbar datamaskin for studenter, VivoBook X102BA. Denne modellen har en skjerm på 10,1 tommer, Windows 8 og Office-pakken Microsoft Office Home & Student 2013 inkludert. Med en veiledende pris på under 3000 kroner, er VivoBook X102BA også et godt alternativ for studenter med begrensede økonomiske ressurser.

Bærbar datamaskin: 9 modeller i test (2023) - Ekspertenes vurderinger -  Best-i-test.nu
Bildekilde: www.best-i-test.nu

Valg av riktig bærbar datamaskin

Det finnes et stort utvalg av bærbare datamaskiner på markedet, og det kan være utfordrende for studenter å finne den rette modellen. Det er viktig å vurdere ens spesifikke behov før man tar et valg. For de som trenger en enkel maskin til surfing og e-post, kan en chromebook eller en enklere maskin være tilstrekkelig. For studenter som trenger mer kraft og funksjonalitet, er Asus Transformer Book T100 og Asus VivoBook X102BA gode alternativer med rimelige priser.

Uansett hvilken bærbar datamaskin man velger, er det viktig å vurdere faktorer som prosessorhastighet, lagringsplass, skjermoppløsning, tilkoblingsmuligheter og batterilevetid. Ved å velge riktig datamaskin som passer ens behov og budsjett, kan studenter få en pålitelig og effektiv enhet for studier og annen studentrelatert aktivitet.

Asus ZenBook 14 UX3402 i5/16/512 14" bærbar computer (Ponder Blue) |  Elgiganten
Bildekilde: www.elgiganten.dk

Hva vil Wiki fortelle oss?

I følge en artikkel på Wikipedia, har Asus lansert en billig hybrid-bærbar for studenter. Denne bærbare datamaskinen er spesielt utviklet med tanke på studenter, og har en rimelig pris som gjør den mer tilgjengelig for studenter med begrensede økonomiske ressurser.

Asus hybrid-bærbare er en kombinasjon av en bærbar datamaskin og et nettbrett, og gir studentene fleksibiliteten til å bruke den på ulike måter. Den har en avtagbar skjerm som kan brukes som et nettbrett, og en tastaturbase som gjør det enkelt å bruke den som en tradisjonell bærbar datamaskin.

Denne hybrid-bærbare datamaskinen fra Asus er utstyrt med moderne teknologi og funksjoner som er nyttige for studenter. Den har en kraftig prosessor, rikelig med lagringsplass og lang batterilevetid, som gjør den ideell for studenter som trenger en pålitelig datamaskin til studie- og forskningsformål.

Asus har også inkludert spesialtilpasset programvare og apper som er rettet mot studenter, for å gjøre bruken av denne bærbare datamaskinen mer produktiv og effektiv. Disse programvarene kan hjelpe studenter med å organisere og administrere studierelaterte oppgaver, ta notater, og til og med samarbeide med andre studenter.

Alt i alt gir Asus sin billig hybrid-bærbare datamaskin studenter en rimelig og allsidig løsning som kan imøtekomme deres behov for studier og annen studentrelatert aktivitet. Denne bærbare datamaskinen kan være et verdifullt verktøy for studenter som ønsker en pålitelig og rimelig enhet til deres skolearbeid og personlige behov.

Videoer

Best Laptop for Students in 2023: ULTIMATE GUIDE

TOP 10 BEST LAPTOPS FOR STUDENTS 2023

Best Laptop for Students 2023 #shorts

2in1 Laptop 2023 - Welchen 2 in 1 Laptop kaufen? (Convertible Notebook Test)

PC-Skolen: Størrelse, vægt og skærm

USB4 Deep Dive: What Every IT Professional Should Know

Windows Face-Off: A Technical Comparison of Windows 11 and Server 2022