Apple annonserer HomePod Mini tilgjengelig i Sverige

44

Få de siste oppdateringene om Apples kommende lansering av HomePod Mini i Sverige. Oppdag funksjonene til denne kompakte smarthøyttaleren og lær mer om potensielle lanseringer i Norge og andre land. HomePod Mini gir en imponerende lydopplevelse kombinert med smarte funksjoner.

Apple har annonsert at deres populære smarte høyttaler, HomePod Mini, snart vil bli tilgjengelig i Sverige. Dette kommer som en spennende nyhet for Apple-entusiaster og musikkelskere i landet. HomePod Mini er en mindre versjon av den originale HomePod og tilbyr brukerne en imponerende lydkvalitet kombinert med en rekke smarte funksjoner.

TEST: HomePod Mini – Den beste smarthøyttaleren
Bildekilde: www.lydogbilde.no

Opprinnelse og funksjonalitet

Apples første smarthøyttaler, HomePod, ble lansert i 2018, og i sommeren 2021 introduserte de en mindre variant kalt HomePod Mini. Mens ingen av høyttalerne har blitt offisielt lansert i Norden, tyder nyheter nå på at HomePod Mini i hvert fall er på vei til Sverige.

Det svenske nettstedet Macradion har rapportert at flere personer har testet HomePod Mini med en svensk versjon av taleassistenten Siri. Disse testpersonene fikk tilsendt testeksemplarer av høyttaleren fra et eksternt selskap og ble bedt om å evaluere funksjonaliteten til taleassistenten. Foreløpig er svensk støtte for taleassistenten ikke optimal, da Siri sliter med å besvare enkle spørsmål. Testene har pågått i åtte uker, og det antydes at svensk støtte kan være et par måneder unna.

Apple now selling HomePod mini in Sweden and more countries
Bildekilde: 9to5mac.com

Potensiell lansering i Norge

Tidligere erfaring har vist at Apple og mange andre internasjonale teknologiselskaper betrakter Norden som et samlet marked, og lanseringene i de nordiske landene pleier å være omtrent samtidige. Da Siri først ble tilgjengelig i Norden, var Sverige og Danmark noen måneder foran Norge. Det er derfor en mulighet for at HomePod Mini også vil bli tilgjengelig i Norge etter den svenske lanseringen.

Macradion spekulerer i at Siri på svensk for øyeblikket er under beta-testing, og de har delt en video som viser høyttalerens respons på svensk. Det er imidlertid viktig å være forsiktig med slike påstander, da det også er mulig å etterligne en lignende effekt. Likevel vekker nyheten håp om at HomePod Mini vil bli tilgjengelig på både svensk og norsk.

Se også

Internasjonal lansering

Sverige er ikke det eneste landet der HomePod Mini kan lanseres. Flere tips og rykter antyder at Apple har planer om å introdusere høyttaleren i flere land. I forbindelse med tvOS 15.2 ble det avdekket at oppdateringen la til støtte for nederlandsk og russisk språk for Siri på HomePod. Dette tyder på at Nederland og Russland også kan forvente en lansering av HomePod Mini. I tillegg er det lagt til en egen seksjon for HomePod Mini på Apples nettside i Thailand og Brasil, noe som indikerer at lanseringen kan være nært forestående i disse landene også.

HomePod mini - Infografikk | Norges beste på Apple-B2B
Bildekilde: infografikk.no

Funksjoner og brukervennlighet

HomePod Mini er utstyrt med Apples stemmeassistent, Siri, som gjør det enkelt å styre musikkavspilling, sjekke været, få nyhetsoppdateringer og mer ved hjelp av stemmekommandoer. Denne kompakte høyttaleren fungerer også som en sentral enhet i et smarthjem, slik at brukerne kan styre ulike smarte enheter som lyspærer, termostater og dørkameraer ved hjelp av stemmen.

Designet til HomePod Mini er stilrent og passer inn i ethvert hjem. Den kan enkelt plasseres hvor som helst for å fylle rommet med en fyldig og klar lyd. Høyttaleren bruker avansert lydteknologi for å tilpasse seg rommets akustikk og levere en optimal lytteopplevelse.

For Apple Music-abonnenter gir HomePod Mini direkte tilgang til millioner av sanger og spillelister. Flere HomePod Mini-enheter kan også kobles sammen for å oppnå en sømløs lytteopplevelse i hele hjemmet.

Kjøp HomePod mini - Apple (NO)
Bildekilde: www.apple.com

Avsluttende tanker

Med lanseringen av HomePod Mini i Sverige fortsetter Apple å utvide sitt sortiment av smarte produkter og bringe den nyeste teknologien til forbrukere over hele verden. Det gjenstår nå å se om Norge og andre land også vil få glede av denne kompakte og funksjonsrike smarthøyttaleren.

Hva vil Wiki fortelle oss?

Avis: HomePod Mini er på vei til Sverige

Apple har annonsert at deres populære smarte høyttaler, HomePod Mini, snart vil bli tilgjengelig i Sverige. Dette kommer som en spennende nyhet for Apple-entusiaster og musikkelskere i landet. HomePod Mini er en mindre versjon av den originale HomePod og tilbyr brukerne en imponerende lydkvalitet kombinert med en rekke smarte funksjoner.

Denne kompakte høyttaleren er utstyrt med Apples stemmeassistent, Siri, som gjør det enkelt å styre musikkavspilling, sjekke været, få nyhetsoppdateringer og mye mer ved hjelp av stemmekommandoer. HomePod Mini kan også brukes som en sentral enhet i et smarthjem, slik at brukerne kan styre ulike smarte enheter som lyspærer, termostater og dørkameraer med stemmen.

Med sin stilige design passer HomePod Mini inn i ethvert hjem og kan enkelt plasseres hvor som helst for å fylle rommet med en fyldig og klar lyd. Den bruker avansert lydteknologi for å tilpasse seg rommets akustikk og levere en optimal lytteopplevelse.

HomePod Mini er også en flott følgesvenn for Apple Music-abonnenter, da den gir direkte tilgang til millioner av sanger og spillelister. Brukere kan også koble flere HomePod Mini-enheter sammen for å oppnå en sømløs lytteopplevelse i hele hjemmet.

Med lanseringen av HomePod Mini i Sverige, fortsetter Apple å utvide sitt sortiment av smarte produkter og bringe den nyeste teknologien til forbrukere over hele verden.

Folk spør også

Når kommer HomePod til Norge?

Hverken den frste, store HomePod-modellen, eller den nyere Mini-utgaven har vrt her. Men fra frstkommende uke, den 13. desember, slippes selskapets lille hyttaler p det norske markedet.

Fullstendig svar på www.tek.no


Hva kan man bruke HomePod til?

Med HomePod- og HomePod mini-hyttalere i ulike rom, kan du lett sende en beskjed til hele huset – eller til et bestemt rom – med Interkom. Bare si: Hei, Siri. Interkom til stuen – har kampen startet?, s fr hele husholdingen det med seg. Det fungerer ogs med iPhone, iPad, AirPods, Apple Watch og CarPlay.

Fullstendig svar på www.apple.com


Hva er HomePod Mini?

HomePod Mini er en liten smarthyttaler med innebygd Siri-sttte.

Fullstendig svar på www.tek.no