B&Ws nye propper er spesiallagde for flyreiser

42

Opplev revolusjonerende funksjonalitet med B&Ws nye trådløse ørepropper som kan kobles direkte til flyets underholdningssystem. Utforsk også det innovative Epos GTW 270 Hybrid-produktet for en unik gaming-opplevelse.

B&Ws nye propper er spesiallagde for flyreiser

Det er mange ulike trådløse ørepropper å velge mellom, men de fleste holder seg til det kjente og trygge – trådløs tilkobling, god lyd, dugelig batteritid og ladeetuier. Bowers & Wilkins’ nyeste trådløse ørepropper, B&W PI7, har imidlertid noe mer enn dette.

En revolusjonerende funksjonalitet for flyreiser

Disse proppene kan nemlig kobles opp mot lydsystemet på fly. B&W har utviklet et unikt system som gjør det mulig å nyte høykvalitetslyd direkte fra flyets underholdningssystem.

Måten dette gjøres på er like enkel som den er genial: Det følger med en overgang fra minijack til USB Type-C. Du plugger minijacken inn i flyets system, USB Type-C-pluggen inn i etuiet, og så sender etuiet lyden direkte til proppene.

Dette er den første gangen noen har laget et produkt med en slik funksjonalitet, spesielt i form av trådløse ørepropper. Selv om det finnes tredjepartsprodukter som tillater tilkobling av andre trådløse propper til fly, er B&W PI7 de første proppene som er spesiallaget for dette formålet.

Allsidig tilkoblingsmulighet

Minijack-til-USB Type-C-kabelen som følger med proppene, kan også brukes til å koble dem opp mot andre enheter som ikke har Bluetooth-støtte. Dette inkluderer stasjonære musikkavspillere eller eldre iPod-er.

Design og spesifikasjoner

B&W PI7-proppene ligner på andre toppmodeller med sitt elegante design i børstet metall og plast. De kommer i to fargevalg, sort og hvit, med pynt i gullfarge. Proppene har seks mikrofoner totalt, som gir deg en optimal samtaleopplevelse og støyreduksjon.

Trådløse propper du kan plugge inn i ting

I tillegg til B&W PI7-proppene har markedet nå fått enda et innovativt produkt – Epos GTW 270 Hybrid. Disse trådløse proppene gir deg muligheten til å koble dem til enheter uten å bruke Bluetooth, ved hjelp av en USB-dongel.

Dongelen følger med proppene og kan kobles til enheten ved hjelp av USB Type-C eller vanlig USB ved bruk av en overgang. Dette gjør det enkelt å koble proppene til for eksempel stasjonære datamaskiner eller spillkonsoller som Nintendo Switch.

Epos GTW 270 Hybrid-proppene er spesielt egnet for gaming, da de ikke bare lar deg koble til enheter uten bruk av Bluetooth, men også reduserer forsinkelser. Dette gir en mer responsiv og oppslukende spillopplevelse.

Bardia Soleimanzadeh (@BardiaSol) / X
Bildekilde: twitter.com