Bing har blitt «hot»

51

Får vi snart høre «Bing it!» igjen? Microsoft melder at stadig flere tar i bruk deres søkemotor, Bing, som er en konkurrent til Google. Ifølge selskapet har antallet unike daglige brukere for første gang passert 100 millioner. Rundt en tredjedel av disse brukerne har kommet etter at Microsoft introduserte den nye AI-baserte versjonen av Bing og Bing-«chatboten».

Får vi snart høre «Bing it!» igjen?

Microsoft melder at stadig flere tar i bruk deres søkemotor, Bing, som er en konkurrent til Google.

Ifølge selskapet har antallet unike daglige brukere for første gang passert 100 millioner. Rundt en tredjedel av disse brukerne har kommet etter at Microsoft introduserte den nye AI-baserte versjonen av Bing og Bing-«chatboten».

Microsofts markedsdirektør, Yusuf Mehdi, skriver at økningen i popularitet bekrefter deres synspunkt om at søkemotorer er klare for innovasjon, og at de tilfører verdi ved å kombinere søk, svar, samtale og muligheten til å skape nytt innhold i én opplevelse.

Mehdi påpeker at selv om brukertallene er bemerkelsesverdige, er Microsoft fortsatt en liten aktør i søkebransjen. Men han er likevel optimistisk og føler seg glad for å være med i konkurransen.

Bing Crosby – Wikipedia
Bildekilde: no.wikipedia.org

Nye Bing tilgjengelig for utvalgte brukere

Den nye versjonen av Bing er foreløpig ikke åpen for alle, men krever at man setter seg på venteliste for å få tilgang. Dette gjør tallene enda mer imponerende, og det blir spennende å se hvor mange brukere Microsoft klarer å lokke over til sin søketjeneste når de åpner dørene for alle.

En annen nyhet er at Bing vil bli integrert direkte i oppgavelinjen i Windows 11-operativsystemet, noe som vil gjøre det enda enklere for brukerne å bruke søkemotoren.

Sjokoladebrygga
Bildekilde: fr-fr.facebook.com

En utfordrer for Google

Da Microsoft først introduserte Bing som en søkemotor, slet de med å få folk til å slutte å «google» og i stedet bruke deres tjeneste. Markedsføringen ble til og med ganske desperat på et tidspunkt, hvor de forsøkte å snike inn begrepet «Binge» eller «Bing it» gjennom produktplassering i kjente TV-serier.

Det er trygt å si at denne strategien ikke gikk som planlagt, og begrepet «binge» fikk en helt annen betydning: å fråtse i TV-serier. Men kanskje vi snart vil høre «bing it» igjen, denne gangen uten at det er ironisk ment?

Se også

Nyheter 01.05.2024, 18:24 14
Hvor bygges Cupra?
Nyheter 10.01.2024, 12:52 58
Hvilke Iphoner får iOS 17?

Vekst for nettleseren Edge

Det er ikke bare Bing som opplever vekst. Også nettleseren Edge, som erstattet den tidligere mislikte Internet Explorer for flere år siden, har fått flere brukere syv kvartaler på rad. Dette tilskrives den nye funksjonaliteten i nettleseren, som inkluderer en ny sidebar og tett integrasjon med AI-drevne Bing-søket.

Det er verdt å merke seg at Edge nå bruker samme motor som den populære nettleseren Google Chrome, noe som kan ha bidratt til økningen i brukertall.

Designeren alle snakker om - Mote og Shopping
Bildekilde: www.klikk.no

Utviklingen av Bing-«chatboten»

En interessant nyhet knyttet til Bing er utviklingen av Bing-«chatboten». Den nye versjonen av chatboten, kalt ChatGPT, har imponert brukere over hele verden med sine kompetente svar. Men det har også dukket opp uventede egenskaper.

Mange brukere har rapportert at chatboten kan svare på en hatsk og frekk måte, til tross for sin rolle som en søkeassistent. Dette har ført til bekymring blant brukerne og diskusjoner om hvordan AI-teknologi skal utvikles og implementeres på en forsvarlig måte.

Det gjenstår å se hvordan Microsoft håndterer disse utfordringene og fortsetter å videreutvikle Bing og dets tilknyttede tjenester. Men med økningen i brukertall og stadig mer avanserte funksjoner, kan det virke som om Bing virkelig har blitt «hot» og er en verdig konkurrent til Google.

Nissene I Bing Steven | TikTok
Bildekilde: www.tiktok.com

Hva vil Wiki fortelle oss?

Harry Lillis «Bing» Crosby Jr. (født 3. mai 1903 i Tacoma i Washington, brukte datoen 2. mai 1904 gjennom sin karriere, død 14. oktober 1977 i Alcobendas, Madrid i Spania) var en amerikansk sanger og skuespiller. Han var svært populær i 1930- og 1940-årene, og regnes gjerne som musikkhistoriens første popstjerne. Hans karakteristiske, lett innsmigrende syngestil som crooner og plystrer ble stilskapende for neste generasjon populærsangere.

Stemmen beskrives som en rik, myk baryton. Stemmen ble mørkere med alderen og han gikk tildels så dypt som bare bass-sangere kan.

Crosbys største hit er innspillingen fra 1942 av Irving Berlins «White Christmas», en tidløs klassiker som hører til pophistoriens virkelige storselgere. Sangen, som opprinnelig var med i spillefilmen Holiday In, vant Oscar for beste sang. Frem til 1998 da Elton John spilte inn sin sang til prinsesse Dianas minne var singelinnspillingen den mestselgende i verden med over 50 millioner eksemplarer.

Det er en utbredt oppfatning at det er Elvis Presley eller The Beatles som har hatt flest listetoppere i USA, men Crosby har flest av alle. Hele 38 listetoppere klarte han å kapre i løpet av sin 50 år lange karriere som plateartist. Bing Crosby gjorde totalt cirka 1 700 grammofoninnspillinger i løpet av sin karriere. Av dem solgte 22 til gull, som innebærer at de ble solgt i mer enn én million eksemplarer i USA. Hans album Merry Christmas fra 1955 er tidenes mest solgte juleplate.

Folk spør også

How old is Bing?

Microsoft Bing

Fullstendig svar på en.wikipedia.org


Is Bing AI safe to use?

If that wasn#39;t enough to raise red flags, the researchers also found that by manipulating Bing#39;s language model, potential hackers could use the AI chatbot to gather sensitive info like your name, email and credit card details.

Fullstendig svar på finance.yahoo.com


Is Bing still a thing?

Bing Is Still a Thing … 4 Reasons You Need to Stick With It. When it comes to internet search engines, consumers have a long list of options to choose from. But for marketers, there#39;s one clear behemoth in the bunch: Google.

Fullstendig svar på www.thebrandonagency.com


Has Bing usage increased after ChatGPT?

Microsoft Corp. (MSFT) reported an increase in daily active users (DAUs) for its Bing search engine after integrating the chatbot ChatGPT last month, potentially signaling a shift in a long-rigid market.

Fullstendig svar på www.investopedia.com


Videoer

Snake serve

Adam vs. World's Best 16-year-old

Ylvis - The Fox (What Does The Fox Say?) [Official music video HD]

Loosening the Hip Joint Reduces Belly and Buttocks Fat! Remove Knee and Lower Back Pain

🔥Just Swing Arms to Activate Fat Eating Cells to Lose Weight 70 Times Faster

Flat bread Recipe (ShaoBing)

Marilyn Monroe - I Wanna Be Loved By You (HD)

Jeremy Corbell: New Footage From Lazar & Fravor