BYD Atto 3: En kompakt og moderne SUV

105

Den kinesiske elbilprodusenten BYD har avslørt to nye modeller som snart vil bli tilgjengelige på det norske markedet. Lanseringen fant sted i Nederland, der selskapet presenterte den luksuriøse sedanen BYD Han og den mer folkelige kompakt-SUV-en Atto 3. Les mer om BYD Atto 3 og dens praktiske funksjoner og god rekkevidde. Pris og tilgjengelighet hos BYD-forhandlere.

Flere kinesiske elbiler på vei til Norge

Den kinesiske elbilprodusenten BYD har avslørt to nye modeller som snart vil bli tilgjengelige på det norske markedet. Lanseringen fant sted i Nederland, der selskapet presenterte den luksuriøse sedanen BYD Han og den mer folkelige kompakt-SUV-en Atto 3. Dette markerer et viktig skritt i BYDs satsing i Europa, etter at Norge har fungert som pilotland for deres europeiske ekspansjon. I tillegg til Norge, vil Sverige, Danmark, Nederland, Belgia og Israel også få tilgang til de nye modellene.

BYD Atto3 | 420 km rekkevidde | Frydenbø Bilsenter
Bildekilde: www.frydenbo-bil.no

Rask tilgjengelighet i Norge

Til forskjell fra mange tidligere elbillanseringer, vil de nye kinesiske modellene være tilgjengelige på det norske markedet innen utgangen av året. Dette har blitt bekreftet av BYD og den norske importøren, RSA. Prisene er imidlertid fortsatt under forhandling mellom BYD og europeiske importører, og derfor ikke offentliggjort på lanseringseventet i Nederland.

BYD Atto3 | 420 km rekkevidde | Frydenbø Bilsenter
Bildekilde: www.frydenbo-bil.no

BYD Atto 3: En kompakt og moderne SUV

En av de nye modellene, BYD Atto 3, er en kompakt-SUV med et moderne utseende og høy kvalitetsfølelse. Bilen er litt over 4,45 meter lang, noe som gjør den litt større enn konkurrenter som Volvo XC40 Recharge og Kia e-Niro. Designmessig kan Atto 3 minne om Volkswagens ID.3, med liknende detaljer og instrumentpanel. Bilen er utstyrt med BYDs "Blade"-batteri på 60 kilowattimer, som gir en oppgitt rekkevidde på 420 kilometer i henhold til WLTP-standard.

Banebrytende teknologi

BYD Atto 3 er den første elbilen som er bygget på BYDs helt nye plattform, e-Platform 3.0. Denne plattformen er spesialdesignet for høy-ytelses elektriske kjøretøy og representerer en betydelig teknologisk fremskritt for BYD. Batteriet, kalt "Blade", er integrert i bilens struktur og gir bedre plassutnyttelse og vektfordeling. BYD hevder at batteriets plassutnyttelse med Blade er 50% bedre enn konvensjonelle LFP-batterier.

BYD Atto 3 er en elbil med sjov i. Læs testen nu | FDM
Bildekilde: fdm.dk

Praktiske funksjoner og god rekkevidde

BYD Atto 3 har et tiltalende og romslig interiør, med lekne detaljer og gode oppbevaringsløsninger. En varmepumpe er standardutstyr, og det solide bagasjerommet har en kapasitet på 440 liter. Bilen har fem seter og et stort panorama soltak som gir naturlig lys og god utsikt. Med en oppgitt rekkevidde på 420 kilometer (WLTP kombinert/urban) og mulighet for rask lading fra 30% til 80% på kun 29 minutter ved bruk av DC-lading, er Atto 3 en praktisk og effektiv SUV.

To nye BYD-modeller kommer før jul
Bildekilde: www.motor.no

Pris og tilgjengelighet

BYD Atto 3 kan prøvekjøres hos alle BYD-forhandlere og er tilgjengelig for rask levering. Prisen starter fra 399.900 kroner.

Folk spør også

Når kommer BYD ATTO 3?

Nr er BYD Atto3 klar for levering? Forventet levering er i slutten av ret (Q4 2022).

Fullstendig svar på www.bnh.no


Har BYD ATTO 3 varmepumpe?

Kompakt og fleksibel SUV Plattformen er spesialdesignet for hyytelses elektriske kjrety med fire betydelige fordeler: intelligens, effektivitet, sikkerhet og estetikk. Den leveres med fem seter og varmepumpe som standard.

Fullstendig svar på mobile.no


Har BYD ATTO 3 firehjulstrekk?

BYD Han har firehjulsdrift, rekkevidde p solide 521 kilometer (WLTP) og gjr 0-100 km/t p bare 3,9 sekunder. Prisen starter p 589.900 kroner for toppmodellen med det meste av utstyr. Atto 3 bygger p en helt ny plattform – og har dessuten en ny og svrt effektiv drivlinje.

Fullstendig svar på www.tv2.no


Hvem produserer BYD ATTO 3?

BYD Auto (kinesisk: 比亚迪汽车; pinyin: Bǐyd Qchē; navnet forkorter slagordet Build Your Dreams) er en kinesisk bilprodusent med hovedkvarter i Shenzhen i provinsen Guangdong. Selskapet ble opprettet i 2003 og er del av BYD Company.

Fullstendig svar på no.wikipedia.org


Videoer

NEW BYD Atto 3 review – the best EV from China? | What Car?

Bør DU overveje denne BILLIGE kinesiske elbil...? BYD ATTO 3 TEST

Her er de nye biler i 2023

DETTE HAR JEG IKKE NÆVNT I ET ÅR!!!

2024 BYD Seal (inc. 0-100 & autonomy test) review: Supercar speed, for medium SUV dollars

Store nyheder fra Skoda: fire nye elbiler

TEST: Rystet og henrykt over Volvos nye billige baby elbil EX30

2023 BYD Atto 3/Yuan Plus (inc. 0-100) detailed review: Why I'd buy this EV!