De siste iPhone-ryktene: Større kamerahump, titan og USB-C

113

Les om de nyeste ryktene angående Apples kommende iPhone 15-serie, inkludert designendringer, større kamerahump, mulig bruk av USB-C og titan. Få oversikt over de mest aktuelle ryktene her.

Det kommer stadig nye rykter om Apples iPhone-serie, og her har vi forsøkt å oppsummere alt vi vet om den kommende iPhone 15.

APPLE IPHONE 15 PRO 1 TB BLÅTT TITAN - POWER Bedrift
Bildekilde: bedrift.power.no

Design og navn

Skal vi tro de ferskeste ryktene vil den nye serien både få et mer avrundet design, knappene forsvinner og toppmodellen vil hete Ultra. Som vanlig er det ventet at iPhone 15-serien vil slippes i september. Mobilene blir trolig hete iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro og iPhone 15 Pro Max. Det verserer imidlertid også rykter om at den heftigste modellen vil hete iPhone 15 Ultra, men hvorvidt det vil erstatte Pro-navnet er ikke sikkert.

Титан, USB-C, мать-природа: куда идет Apple и новая серия iPhone 15 | РБК  Стиль
Bildekilde: style.rbc.ru

Større kamerahump

Mest prominent ved tegningen er at kamerahumpen ser ut til å vokse ganske betydelig fra iPhone 14 til iPhone 15, i alle fall for Pro-modellen som er avbildet. Det kan tyde på at Apple har oppgradert kamerasystemet, enten med mer avanserte linser eller større bildebrikke.

Se også

Nyheter 10.01.2024, 12:52 58
Hvilke Iphoner får iOS 17?
Nyheter 11.02.2024, 16:04 47
Hvem kjøpte Twitter?

USB-C og Titan

9to5Mac kommer med det ferskeste og mest omfattende iPhone 15-ryktet, og har fått tegnet opp en modell av nykommeren basert på såkalte CAD-modeller de har fått tilsendt. Mest interessant er at iPhone 15 vil bli den første Apple-telefonen som kommer med USB-C, i god tid til EUs krav om USB-C på alle nye enheter fra utgangen av 2024. Det har også vært rykter om at iPhone 15 Pro/Ultra vil komme med ramme i titan i stedet for den tidligere stål-varianten, noe som vil gi en matt finish.

Единственный в мире iPhone X с USB-C успешно продали на eBay за 86 тысяч  долларов
Bildekilde: www.iphones.ru

Trippelkamera forbedringer

Ryktene om Apples neste iPhone har gått en stund, og det er spesielt påstanden om et nytt trippelkamera på baksiden av toppmodellene som har fått mye oppmerksomhet. De nye ryktene omtaler også trippelkameraet og en helt ny design for iPhone. Trippelkameraet antas å legge til vidvinkelfunksjon på iPhone, akkurat slik den ekstra linsen har gjort det på andre produsenters telefoner. Det spekuleres også i at kameraet vil være enda bedre egnet til utvidet virkelighet.

iPhone 14 Pro Max: Alt vi vet om toppmodellen så langt | TechRadar
Bildekilde: global.techradar.com

Andre designendringer

Nye bilder viser at glassbaksiden vil være i ett stykke og inkludere kamerahumpen, i motsetning til dagens modeller som har en ramme i stål som markerer kamerahumpen. Det ser også ut til at knappen som demper lyden er endret for første gang og at Lightning-pluggen vil bli bevart i neste generasjon, til tross for Apples satsning på USB-C i andre enheter. Skjermkantene kan også bli mer avrundede.

Bildene og informasjonen som er presentert er basert på rykter og mulig forhåndsinformasjon om hvordan designen vil bli, og er ikke offisielle produktbilder. Dermed må man ta informasjonen med en klype salt og vente på mer sikre kilder før man kan bekrefte detaljene om den kommende iPhone 15.

Se også

Folk spør også

Når kommer iPhone med USB C?

Etter EU sine krav om usb-c gjelder fra 2024 sies det n at iPhone 15 bytter fra en lightning til usb-c ladeport. Dette vil mest sannsynlig gjre ladingen enda raskere da det ogs ryktes at iPhone 15 pro modellene forventes sttte hurtiglading opp til 35W.

Fullstendig svar på onecall.no


Kommer det ny iPhone i 2023?

iPhone 15-lansering 12. september 2023 - Tek.no.

Fullstendig svar på www.tek.no


Hva er den nyeste iPhone?

iPhone 14 og iPhone 14 Plus er tilgjengelig med skjerm p 6,1 tommer og en ny og strre 6,7-tommers skjerm. De byr p imponerende kameraoppgraderinger og banebrytende nye trygghetslsninger. CUPERTINO, CALIFORNIA Apple presenterte i dag iPhone 14 og iPhone 14 Plus.

Fullstendig svar på www.apple.com


Hva er nytt iPhone 15?

iPhone 15 har verdens frste tre nanometer chip for en mobil, noe som gir 20% bedre ytelse. For de som spiller spill p mobilen, tilbyr den forbedret ray tracing. Til tross for den nye chippen, er batteritiden nesten identisk med iPhone 14 Pro.

Fullstendig svar på www.chilimobil.no