Banebrytende 4K-actionkamera som takler 60 bilder per sekund

39

Les om det banebrytende 4K-actionkameraet som takler 60 bilder per sekund. Oppgrader til høyere bildefrekvens og fang detaljene i dine actionfylte opplevelser. Les mer på 32Chip.

Det rimeligste GoPro-actionkameraet du kan kjøpe akkurat nå koster 4499 kroner, og det er modellen HERO10 Black. HERO10 Black fases imidlertid sakte ut, og deretter vil det være HERO11 Black som er rimeligst. Den dyreste modellen er GoPro MAX, som koster 4899 kroner.

Actionkamera | Filmer i 4K/30 fps og 1080p/60 fps | Marquant | Jula
Bildekilde: www.jula.no

En banebrytende modell

Actionkameraene blir stadig bedre, og mange modeller støtter nå 4K-oppløsningen. Selv de beste actionkameraene på markedet takler dog ytterst sjeldent mer enn maksimalt 30 bilder per sekund med 4K, men dette skal kineserne nå rette på.

Som blant andre Digital Trends melder har nemlig det kinesiske selskapet Yi Technology laget et actionkamera som skal være i stand til å filme i 4K-oppløsning med hele 60 bilder per sekund. Dermed blir kameraet verdens første i sitt slag. Det foreligger dessverre ikke så mange flere opplysninger om kameraet ennå, men kameraet skal vises frem på den kommende CES-messen, og da vil nok tekniske detaljer og pris foreligge.

Kameraet blir en oppgradert versjon av selskapets eksisterende Yi 4K, en modell som allerede byr på høyst brukbare spesifikasjoner som på de fleste punkter er bedre enn for eksempel GoPro Hero4.

Yi Technology selger sine produkter blant annet gjennom nettbutikken Ali Express, som også sender til Norge. Dermed skulle altså det være fullt mulig for nordmenn å kose seg med 4K-video i 60 bilder per sekund når den tid kommer.

TRIACLE 7007BK 4K/60FPS DUO LCD ACTIONKAMERA, SVART - POWER Bedrift
Bildekilde: bedrift.power.no

Spennende tilbehør og nye muligheter

I tillegg til det nye kameraet skal selskapet for øvrig vise frem en ny kameradrone som også byr på en og annen interessant egenskap. Dronen har blant annet et avansert sensor- og radarsystem med laserskannere, er laget av karbonfiber og skal ha en hastighet på heftige 120 kilometer i timen. Samtidig skal flytiden ligge på solide 40 minutter.

Pris og lanseringsdato for den nye dronen er heller ikke kjent.

Se også

Nyheter 10.01.2024, 13:35 58
Når kom bærbar PC?
Nyheter 01.05.2024, 18:22 14
Når kommer PS5 komplett?

Fordeler med actionkameraer og tilbehør

Enten det er skitur, aking eller snowboarding som står på menyen til påsken – fest ferien til film fra førstepersonsperspektiv - med et actionkamera! Det renner over av videoer filmet fra førstepersonsperspektiv, og et såkalt action-videokamera gjør dette mulig. Det er ikke bare ekstreme skikjørere og fryktløse syklister som har glede av det.

Med et actionkamera kan du fange opplevelser og øyeblikk som om du var midt i handlingen. Det gir deg muligheten til å dele spennende og actionfylte videoer med venner, familie eller på sosiale medier. Actionkameraene er kompakte, robuste og enkle å bruke, og de er designet for å tåle de tøffeste forholdene.

Beste kamera 2024: Disse modellene er best i test | TechRadar
Bildekilde: global.techradar.com

Oppgrader til 4K med 60 bilder per sekund

Med det nye 4K-actionkameraet fra Yi Technology får du nå muligheten til å ta din videoopptak til neste nivå. Med en oppløsning på 4K og 60 bilder per sekund kan du fange detaljer og bevegelser på en enda mer imponerende måte. Dette er spesielt viktig ved actionfylte aktiviteter hvor hvert øyeblikk teller.

Det nye kameraet fra Yi Technology gir deg muligheten til å skape profesjonelle og dynamiske videoer. Med høyere bildefrekvens får du jevnere og mer flytende opptak, samtidig som du beholder den høye 4K-oppløsningen som gir deg skarpe og detaljerte bilder.

Med en oppgradert versjon av Yi 4K-modellen får du et actionkamera med enda bedre spesifikasjoner og ytelse. Du kan forvente en forbedret brukeropplevelse og flere muligheter når det gjelder filming og redigering av dine actionfylte øyeblikk.

GoPro-priser
Modell Pris (kroner)
HERO10 Black 4499
HERO11 Black Ukjent
GoPro MAX 4899

Som du kan se, er det en betydelig prisforskjell mellom GoPro-modellene og det nye 4K-actionkameraet fra Yi Technology. Ved å velge Yi Technology får du et actionkamera som kan levere 4K-oppløsning med 60 bilder per sekund til en rimeligere pris.

Det er viktig å merke seg at pris og tilgjengelighet for det nye 4K-actionkameraet fra Yi Technology ennå ikke er kjent. Det kan derfor være lurt å følge med på oppdateringer og anmeldelser når kameraet blir tilgjengelig på markedet.

Så hvis du er på jakt etter et actionkamera som kan takle 60 bilder per sekund i 4K-oppløsning, bør du definitivt vurdere det kommende kameraet fra Yi Technology. Med deres tidligere suksess og gode spesifikasjoner kan du forvente et kvalitetsprodukt som vil hjelpe deg med å fange de mest minneverdige øyeblikkene i en utrolig detaljert og imponerende kvalitet.

Med det nye 4K-actionkameraet kan du virkelig ta din videofotografering til nye høyder. Uansett om du er en actionentusiast, profesjonell utøver eller bare ønsker å dokumentere dine eventyr, vil dette kameraet være et verktøy som vil inspirere deg til å utforske og skape fantastiske videoer.

Hold deg oppdatert på lanseringsdatoen og prisinformasjonen for det nye 4K-actionkameraet fra Yi Technology, og grip muligheten til å ta din videofotografering til neste nivå.

Med det kommende 4K-actionkameraet fra Yi Technology kan du virkelig ta dine videofotograferingsferdigheter til nye høyder. Utforsk mulighetene, fang øyeblikkene og skap minner som varer livet ut.

Beste kamera 2024: Disse modellene er best i test | TechRadar
Bildekilde: global.techradar.com

Videoer

GoPro HERO7 Black - Hva er nytt?! (Norsk tekst)

Kamera til selfie og vlogging | Bood 4K Dual Screen Action-kamera

Bedste GoPro-indstillinger til dykkervideo og -fotografering

Solar Trail Camera - Campark T180 TC08 - Full Review

Aprende a usar la Insta360 X3

Sasquatch Confirmed by a government call... "I want to talk to you about the Bigfoot that you saw"

Sådan skaber du cool vlogs og fantastiske videoer // Del 2: Alt om kameraindstillinger

Ride to Dragons Back - Royal Blue, Tennessee