Dette «vet» vi om iPhone 13

25

Ifølge nyhetsrapporter kan vi forvente økt produksjon og 5G-støtte på iPhone 13. Skjermstørrelsene vil være identiske med dagens modeller, men en av dem vil ha en ny skjermteknologi. Ryktene antyder også forbedret kamerateknologi, bedre zoom og større batterikapasitet. På samme lansering kan vi også få en oppdatering av AirPods og Apple Watch.

Apple har etablert en tradisjon med å lansere nye iPhone-modeller på høsten, vanligvis i september. I fjor ble lanseringen imidlertid utsatt til oktober på grunn av koronapandemien. Ifølge Bloomberg vil årets lansering finne sted i september igjen.

iPhone 13 - dette sier ryktene - Alt vi «vet» om iPhone 13
Bildekilde: dinside.dagbladet.no

Økt produksjon og 5G-støtte

Ifølge rapporten fra Bloomberg, planlegger Apple å øke produksjonen av iPhone 13 med 20 prosent sammenlignet med fjoråret på grunn av forventet økt etterspørsel. Dette tilsvarer omtrent 15 millioner ekstra enheter sammenlignet med i fjor, med et totalt antall på rundt 90 millioner enheter. En av hovedattraksjonene for brukerne til å oppgradere til iPhone 13 forventes å være 5G-støtten som vil være tilgjengelig på alle modellene.

Detta vet vi om iPhone 13 – pris, datum, senaste nytt | Filmtopp
Bildekilde: www.filmtopp.se

Skjermstørrelser og ny skjermteknologi

Ifølge rapporten vil skjermstørrelsene på iPhone 13-modellene være identiske med dagens modeller. Dette betyr en 5,4-tommers skjerm for en eventuell iPhone 13 Mini, en 6,1-tommers skjerm for iPhone 12 og iPhone 12 Pro, og en 6,7-tommers skjerm for iPhone 13 Pro Max.

En av iPhone 13-modellene vil imidlertid få en ny skjermteknologi kalt «LTPO» (low-temperature polycrystalline oxide), som gjør det mulig å justere oppdateringshastigheten av skjermen avhengig av innholdet som vises. Denne teknologien har allerede vært i bruk i Apple Watch i flere år.

Se også

Forventede endringer og nyheter

Ettersom iPhone 12 allerede fikk et nytt design i fjor, er det lite sannsynlig at det vil være radikale endringer i designet av iPhone 13. De største nyhetene vil trolig ligge under panseret.

Ryktene antyder at iPhone 13 vil få forbedret kamerateknologi, slik Apple introduserte lidar og ProRaw for iPhone 12. Det kan også være forventninger om bedre zoom-funksjonalitet og større batterikapasitet.

Farvel til kompakte iPhones: Apple legger ned iPhone 13 Mini | Gagadget.com
Bildekilde: gagadget.com

Andre produkter på lanseringen

I tillegg til iPhone 13 forventes det at Apple vil lansere AirPods 3 samtidig. Ifølge Bloomberg vil de nye øreproppene ha designlikheter med AirPods Pro, men uten de myke silikonproppene. Dette kan gjøre at AirPods 3 passer bedre med forskjellige ører. Det er også spekulasjoner om at de nye øreproppene vil ha en kortere "stang" enn de nåværende AirPodsene.

Videre antyder Bloomberg at det kan komme en oppdatering av Apple Watch, trolig Watch Series 7, som kan ha forbedret batteritid sammenlignet med tidligere modeller.

TEST: iPhone 13 -Det beste iPhone-valget
Bildekilde: www.lydogbilde.no

Oppsummering

Selv om det fortsatt er flere måneder igjen til den offisielle lanseringen av iPhone 13, har ryktene allerede begynt å dukke opp. Ifølge rapporten fra Bloomberg kan vi forvente økt produksjon, 5G-støtte på alle modeller og identiske skjermstørrelser som dagens modeller.

Det er også mulig at en av iPhone 13-modellene vil få en ny skjermteknologi som tillater variabel oppdateringshastighet. Andre forventede endringer inkluderer forbedret kamerateknologi, bedre zoom-funksjonalitet og større batterikapasitet.

På samme lansering forventes det også en oppdatering av AirPods og Apple Watch, med designendringer og muligens forbedret batteritid.

Vi får vente i spenning på den offisielle lanseringen for å se om ryktene stemmer og hvilke nye funksjoner og forbedringer iPhone 13 vil bringe til bordet.

Se også

Nyheter 25.04.2024, 12:37 16
Når kommer iOS 17 ut?

Hva vil Wiki fortelle oss?

Det er en dårlig idé å bruke link= i bildet. Hvis man er interessert i å se nærmere på bildet, skal man ikke være nødt til å lete rundt omkring. Hvis man er interessert i å lese om emnet, klikker man på ordet. Iceblock (diskusjon) 12. aug 2012 kl. 01:31 (CEST)

I instruksjonen står det Nylig avdøde skal i en annen, separat seksjon på forsiden, denne kan redigeres på Mal:Avdøde. Nå er det dobbelt opp med Margaret Thatcher, tidligere i år var Hugo Chavez listet begge steder. Sistnevnte hadde kanskje tilstrekkelig aktuell interesse til å fravike denne praksisen fordi han var sittende statsoverhode og dødsfallet kan ha politiske konsekvenser, men det kan vi vel ikke forvente etter dødsfallet Thatcher. Jeg foreslår derfor at hun tas ut igjen av aktuelt-boksen. - 4ing (diskusjon) 8. apr 2013 kl. 14:46 (CEST)

Jeg mener at Chavezs dødsfall var en nyhetssak som passet i aktuellspalten siden han var "sittende" statsleder. Tatcher var jo forlengst ute av politikken - og på bakgrunn av høy alder og sykdom var hennes dødsfall neppe en stor nyhetssak. Jeg mener hun kun bør være i boksen over nylig avdød.--Ezzex (diskusjon) 8. apr 2013 kl. 15:45 (CEST)

Hva med å legge inn noen ord om Pierre Deligne, vinner av Abelprisen 2013? Mvh - Ulf Larsen (diskusjon)

Latvia bytter 01.01.14 fra Latvisk lats til Euro. Verdt å nevne her? -PeterFisk (diskusjon)

Folk spør også

Hva er spesielt med iPhone 13?

iPhone 13 Pro og iPhone 13 Pro Max introduserer den mest avanserte skjermen p iPhone noensinne, Super Retina XDR med ProMotion, som sttter en adaptiv oppdateringsfrekvens fra 10 Hz til 120 Hz, for raske bildefrekvenser nr brukerne trenger det og som sparer batteritid nr de ikke gjr det.


Er iPhone 14 Mye bedre enn 13?

Begge modellene har med samme A15 Bionic-brikke som iPhone 13, men i iPhone 14 har man lst opp en ekstra grafikkjerne. Det betyr at den har litt bedre ytelse i spill og apper nr det kommer til bildebehandling og fotoredigering, enn iPhone 13 har. Minnet til Apples nyeste mobiltelefoner er ogs noe bedre.

Fullstendig svar på teleoutlet.no


Er iPhone 13 vanntett?

iPhone 13 har blitt testet under kontrollerte laboratorieforhold og er sprut-, vann- og stvbestandig med en rangering p IP68 i henhold til IEC-standard 60529 (maksimal dybde p 6 meter i opptil 30 minutter). Sprut-, vann- og stvbestandighet er ikke permanente tilstander.

Fullstendig svar på www.apple.com


Hva kostet iPhone 13 ny?

Pris- og produktinformasjon Den billigste prisen for Apple iPhone 13 5G 4GB RAM 128GB akkurat n er 7 767 ,-. Dette er det mest populre produktet i kategorien Mobiltelefoner med en gjennomsnittlig vurdering p 3.8 av 5.

Fullstendig svar på www.prisjakt.no


Videoer

iPhone 13 Pro Motherboard Separation – The Hottest CPU?

iPhone 13 (All models) - MEGA CASES REVIEW (Mous, Pitaka, Nomad, + more)

Apple iPhone 13 - It’s gonna be great! But…

Apple iPhone 13 | They finally did it!

Why iPhone 14 is BAD than iPhone 13 in 2024?

iPhone 13 - Choosing the RIGHT one!

How to Use WhatsApp on iPhone

DON'T BUY the iPhone 13 Pro Max Before Watching This!