Quick Resume - Den revolusjonerende funksjonen på Xbox Series X og S

47

Les om "Quick Resume" - den innovative funksjonen på Xbox Series X og S som lar spillere gjenoppta hvor de slapp uten lange lasteskjermer og menyer. Utforsk muligheten for at denne funksjonen kan komme til Windows-plattformen og forbedre spillopplevelsen på PC.

Quick Resume - Den revolusjonerende funksjonen på Xbox Series X og S

En av de mest ettertraktede funksjonene på Xbox Series X og S er "Quick Resume". Denne innovative funksjonen lar spillere hoppe rett tilbake til der de sluttet i sine siste spilløkter uten å måtte gjennomgå lange lasteskjermer, introsekvenser og menyer. Selv om konsollen har blitt slått av siden forrige spilløkt, kan brukerne enkelt og raskt gjenoppta der de slapp.

I løpet av den siste uken har det blitt sådd et lite håp blant PC-spillere om at Quick Resume-funksjonen kan komme til Windows-plattformen. Roanne Sones, sjefen for Xbox-enheter, nevnte dette i forbindelse med lanseringen av den håndholdte spillmaskinen ROG Ally. Hun stilte spørsmålet om hvorfor man ikke kunne starte et spill på PC-en sin, ta den med seg og fortsette der man slapp umiddelbart. Dette er en funksjon som allerede eksisterer på spillkonsoller som Nintendo Switch, og det har fått Xbox-teamet til å vurdere muligheten for å integrere Quick Resume i Windows.

Xbox Wireless kontroller med trådløs Windows 10 adapter - Elkjøp
Bildekilde: www.elkjop.no

Utfordringen for Microsoft

Hvis Microsoft ønsker å implementere Quick Resume-funksjonen på Windows, vil det imidlertid være en betydelig utfordring. Jason Ronald, sjefsutvikler for Xbox, avslørte i et intervju med Digital Trends at det tok teamet hans to og et halvt år å utvikle denne revolusjonerende funksjonen på Xbox-konsollene. Å tilpasse den til Windows vil kreve betydelig innsats og utviklingsarbeid.

Likevel er det et interessant forslag å tenke på. Quick Resume-funksjonen gjør det mulig for spillere å raskt komme tilbake til sine favorittspill uten forsinkelser. Dette er spesielt gunstig for spillere som har begrenset tid til å spille og ønsker å maksimere spilletiden sin.

Xbox har ingen VR-planer for Project Scarlett - Gamer.no
Bildekilde: www.gamer.no

Den bærbare spillmaskinen ROG Ally og nye perspektiver på gamingopplevelsen

Roanne Sones påpekte også at den bærbare spillmaskinen ROG Ally har fått dem til å tenke annerledes om gamingopplevelsen. Denne håndholdte enheten gir spillere muligheten til å ta med seg spillopplevelsen sin hvor som helst og fortsette der de slapp. Dette har blitt en forventet funksjon på moderne spillkonsoller som Nintendo Switch.

Hvis Quick Resume-funksjonen blir tilgjengelig på Windows, vil det åpne døren for en mer sømløs og brukervennlig spillopplevelse på PC. Spillere vil kunne nyte fordelen av å hoppe rett tilbake i spillene sine uten forsinkelser eller tap av progresjon.

Veien videre for Quick Resume-funksjonen

Selv om sjefen for Xbox-enheter vekker håp om å få Quick Resume til Windows, er det viktig å merke seg at Microsoft ikke har gitt noen offisiell kunngjøring om dette. Det gjenstår å se om Microsoft vil ta utfordringen og tilpasse Quick Resume-funksjonen til Windows-plattformen.

Microsoft Xbox Wireless Adapter til Windows - V2 (Bulk) - MaxGaming.no
Bildekilde: www.maxgaming.no

Konklusjon

Quick Resume er uten tvil en av de mest imponerende funksjonene på Xbox Series X og S. Muligheten til å hoppe rett tilbake i spillene uten forsinkelser vil være en verdifull tillegg for PC-spillere hvis det blir tilgjengelig på Windows. Selv om det er tekniske utfordringer som må løses, er det spennende å tenke på hvor sømløs og brukervennlig spillopplevelsen kan bli med Quick Resume på Windows-plattformen.

Xbox har ingen VR-planer for Project Scarlett - Gamer.no
Bildekilde: www.gamer.no

Folk spør også

Kan man spille xbox spill på PC?

Uansett om du er nybegynner eller allerede ekspert nr det gjelder spilling i Windows 10, kan du spille Xbox-spill p enhver Windows 10-PC p hjemmenettverket. Velg Start og deretter Xbox Console Companion . Logg p med Microsoft-kontoen din. Hvis du ikke har en Microsoft-konto, velger du Opprett en!

Fullstendig svar på support.microsoft.com


Kan man koble Xbox kontroll til PC?

Velg Start-knappen  p PC-en, og velg deretter Innstillinger gt; Enheter. Velg Legg til Bluetooth eller annen enhet, og velg deretter Alt annet. Velg Xbox Adaptive Controller fra listen. Nr du er tilkoblet, lyser Xbox-knappen  p kontrolleren kontinuerlig.

Fullstendig svar på support.xbox.com


Videoer

Gjør min Xbox Series S om til en spill-PC! 😱

Vi kjørte Windows på en Xbox! … En slags - AMD A9-9820

Bilcamping i regnet - Det perfekte bilteltet

Camping i Rain by Forest Stream with Dog - Rain ASMR

En renessanseperle! - Fantastisk forlatt millionærpalass i USA

SCP-093 Rødehavet Object (Alle tester og gjenvunnet materiale Logger)

Sallys forlatte sørlige hytte i USA - Uventet oppdagelse

ZEITGEIST: MOVING FORWARD | OFFICIAL RELEASE | 2011