Dyr luksus: Vi tok en titt på Bang & Olufsens splitter nye OLED-TV

102

Les om Bang & Olufsens nyeste OLED-TV, BeoVision Eclipse. Opplev enestående bildekvalitet, kraftig lyd og brukervennlig grensesnitt med denne førsteklasses TV-en. Sammen med Beosound Theatre og Beovision Harmony setter B&O en ny standard for luksus-TV-er.

Bildekvalitet og teknologi

Bang & Olufsen (B&O) har nylig lansert sin nyeste OLED-TV, BeoVision Eclipse, og hevder å tilby "verdens beste TV-lyd". Dette er selskapets første foray inn i OLED-teknologien, og de har samarbeidet med den sørkoreanske produsenten LG for å utvikle dette imponerende produktet.

BeoVision Eclipse kommer i to størrelser, 55 og 65 tommer, og benytter seg av den nyeste bilde- og lydteknologien. Med 4K og HDR funksjonalitet, leverer denne TV-en enestående bildekvalitet. Fargene er levende og realistiske, og sortnivået er imponerende takket være OLED-panelet. TV-en har også betydelig lysstyrke, noe som garanterer en fantastisk visuell opplevelse.

Bang & Olufsen BeoVision Eclipse - Sniktitt - Tek.no
Bildekilde: www.tek.no

Revolutionerende lydkvalitet

B&O setter stor vekt på lydkvaliteten, og BeoVision Eclipse skuffer ikke. TV-en er utstyrt med en massiv lydplanke som leverer hele 450 watt med kraft. Dette gjør det mulig å nyte en kinolignende lydopplevelse rett fra TV-en. Selv i et travelt rom, med støy rundt, imponerer lyden fra BeoVision Eclipse med sin kraft og balanse. Ifølge B&O er dette den beste lydkvaliteten som noensinne er oppnådd på en TV.

B&O slipper en 88-tommer 8K OLED-TV – og ja, den er dyr | TechRadar
Bildekilde: global.techradar.com

Forbedret brukeropplevelse

BeoVision Eclipse bruker LG's WebOS-plattform for brukergrensesnittet, som er kjent for sin enkelhet og funksjonalitet. B&O har imidlertid tilført sin egen vri på undermenyene, og resultatet er en brukervennlig og intuitiv opplevelse. TV-en reagerer raskt på kommandoer, og grafikken er ryddig og oversiktlig.

Se også

Nyheter 10.01.2024, 13:35 59
Når kom bærbar PC?
Nyheter 11.01.2024, 09:24 60
Når kommer iOS 17?

Beosound Theatre - en lydplanke utenom det vanlige

I tillegg til den imponerende TV-en, har B&O også lansert Beosound Theatre - en ny lydplanke i high-end-klassen. Inspirert av seilbåter, har denne lydplanken et unikt design og leverer en kraftig lydopplevelse. Den kan brukes frittstående på bord eller monteres på veggen, og kan også festes til TV-en. Beosound Theatre er kompatibel med en rekke TV-er, inkludert LG's 2022 OLED-modeller.

Med en 7.1.4 kanaloppsett og Dolby Atmos-teknologi, leverer Beosound Theatre imponerende lyd. Totalt har den 12 høyttalerelementer og like mange forsterkerkanaler, med en samlet effekt på 800 watt. Lydplanken bruker B&Os patenterte teknikker for å skape et presist surroundlydbilde, og har også utvidelsesmuligheter for større lydoppsett.

LG og Bang & Olufsen presenterer luksus-TV
Bildekilde: www.lydogbilde.no

Beovision Harmony - luksus i stort format

Bang & Olufsens Beovision Harmony har blitt utvidet til å inkludere en 88-tommers variant. Dette gjør den til den største OLED-TV-en på markedet. Beovision Harmony er kjent for sin stilige design og imponerende lydkvalitet. TV-en skjuler deler av skjermen når den ikke er i bruk, og er inspirert av B&Os klassiske design.

Den nye 88-tommers modellen er utstyrt med LG's OLED-panel og a9 Gen 3-prosessoren. Beovision Harmony er tilgjengelig i aluminium med kobbertone, bronsefarget aluminium med valnøtt eller røyket eik. Denne luksuriøse TV-en er imidlertid priset betydelig, med en norsk pris på 520 000 kroner.

LG og Bang & Olufsen presenterer luksus-TV
Bildekilde: www.lydogbilde.no

Konklusjon

Bang & Olufsens splitter nye OLED-TV, BeoVision Eclipse, imponerer på alle fronter. Med enestående bildekvalitet, kraftig lyd og brukervennlig grensesnitt, leverer denne TV-en en førsteklasses visuell og lydopplevelse. Sammen med Beosound Theatre og Beovision Harmony, setter B&O en ny standard for luksus-TV-er.

Se også

Nyheter 21.03.2024, 04:30 56
Når kom Skoda Enyaq?
Nyheter 07.02.2024, 03:30 51
Kan man dele på Netflix?