Ellevill tysk direktørbil: Vi satt i BMW i7

107

Opplev den imponerende BMW i7 - den første helelektriske luksussedanen fra BMW. Med sitt imponerende utseende, luksuriøse funksjoner og kraftige ytelse, er i7 en klar konkurrent til andre elektriske biler i markedet.

Bakgrunn

BMW i7 er den første helelektriske modellen i BMWs luksussedanklasse. Den er en åpenbar konkurrent til Mercedes-Benz EQS, samt kommende biler som Lucid Air og Tesla Model S. Med en lengde på nesten 5,4 meter og en akselavstand på nærmere 3,2 meter, tilbyr i7 rikelig med plass innvendig. Den skiller seg ut med sitt imponerende utseende og luksuriøse funksjoner.

BMW-bamse bliver elektrisk og selvkørende | FDM
Bildekilde: fdm.dk

Design og Funksjoner

i7 har et imponerende og ruvende utseende, med store "nyrer" i grillen og Swarovski-krystaller i frontlyktene. Bakdørene er ekstra brede for enkel tilgang, og bilen kan til og med ha automatisk åpning og lukking av dørene. I baksetet kan passasjerene nyte "Executive Lounge" funksjonen, som inkluderer en uttrekkbar lårstøtte, en hylle bak passasjersetet for hvile av føttene, og ikke minst den spektakulære baksetekinoen med en 31-tommers skjerm i 8K-oppløsning. Skjermen styres med touch, og kan kobles til eksterne enheter som Chromecast eller spillkonsoller.

Новая линейка BMW 7-Series будет включать полностью электрический BMW i7 -  Рамблер/авто
Bildekilde: auto.rambler.ru

Kraft og Ytelse

i7 er utstyrt med to motorer som gir totalt 544 hestekrefter og xDrive firehjulsdrift. Denne kraften gjør at bilen kan akselerere fra 0-100 km/t på 4,7 sekunder, og gir et solid kraftoverskudd for forbikjøringer. Med en batteripakke på over 100 kWt, har i7 en oppgitt rekkevidde på opptil 625 kilometer på én lading.

Pris og Tilgjengelighet

i7 er tilgjengelig i Norge med en startpris på 1,2 millioner kroner. Kunder som kjøper bilen før 1. januar vil kunne spare minst 193 000 kroner på avgiftsøkningene. Prisen kan øke avhengig av tilleggsutstyr, og testbilen som ble brukt hadde ekstrautstyr for 400 000 kroner. Til tross for tilleggsutstyr, er i7 fortsatt et mer økonomisk alternativ sammenlignet med tilsvarende bensin- eller dieseldrevne 7-serie-modeller.

BMW i7 test og priser: Oser af luksus | Bilmagasinet.dk
Bildekilde: bilmagasinet.dk

Konklusjon

BMW i7 er en imponerende helelektrisk direktørbil med luksuriøse funksjoner og kraftig ytelse. Med sin lange karosserivariant og romslige interiør, tilbyr den en førsteklasses kjøreopplevelse for både sjåføren og passasjerene. Selv om prisen kan være høy, gir i7 en god kombinasjon av luksus, kraft og bærekraftig kjøring.

Ny tysk elbil i ministerklassen får opsigtsvækkende design og biografskærm  på bagsædet
Bildekilde: favrskov.lokalavisen.dk

Folk spør også

Hvor mye koster BMW i7?

Den nye serien lanseres i november, men BMW har allerede pnet for bestilling av i7 xDrive60. Denne fr en startpris fra 1.169.000 kroner - vel merke hvis den kan leveres momsfritt. – Slik verden ser ut n, m vi ta hyde for at leveringer vil skje i 2023.

Fullstendig svar på www.elbil24.no


Når kommer BMW i7 til Norge?

Helt p tampen av 2022 kom BMW i7 til det norske markedet. I7 er en stor og luxuris femseter fra den bayerske bilprodusenten.


Hvor lang er en BMW i7?

Mlinger

Fullstendig svar på www.bmw.no