Endelig har AMD lansert Radeon Crimson ReLive-driveren

50

Les om den splitter nye Radeon Crimson ReLive-driveren fra AMD som gir deg spillstrømming, høyere ytelse og smarte funksjoner. Oppdag de nyeste driveroppdateringene, muligheten for opptak av spilleventyr og tilgang til systeminformasjon og innstillinger direkte fra spillet. Få en bedre opplevelse med AMD-grafikkortet.

Byr på spillstrømming, høyere ytelse og en rekke smarte funksjoner.

For et år siden lanserte AMD den største oppdateringen av sin driverprogramvare på nesten ti år og vippet samtidig den utskjelte Catalyst-driveren ut døra. Den gang lovet selskapet årlige storoppdateringer, og det er nettopp det vi får nå som splitter nye «Radeon Software Crimson ReLive Edition» overtar stafettpinnen for gamle «Radeon Software Crimson Edition».

Обзор AMD Radeon Software Crimson ReLive Edition – новое поколение  драйверов - Hardwareluxx Russia
Bildekilde: www.hardwareluxx.ru

Ytelsesforbedringer og optimalisering for nye spill

Mye er nytt eller oppdatert i Crimson ReLive Edition, her er et raskt overblikk over noen av dem, før vi går nærmere inn på de to førstnevnte:

  • Nye driveroppdateringer bringer som oftest med seg ytelsesøkninger for nye spill. Så er også tilfellet med Crimson ReLive. Nøyaktig hvor mye bedre ytelsen har blitt siden siste driveroppdatering forblir likevel et mysterium, ettersom AMD selv kun melder om en generell økning på inntil åtte prosent over driveren RX 480 ble sluppet sammen med i juni.
  • Mer interessant er det at AMD i forbindelse med lanseringen av Crimson ReLive-driveren forteller at de har hatt stor suksess med å fokusere på å optimalisere driverne sine for nye spill på lanseringsdagen, ikke ulikt praksisen Nvidia har hatt de siste årene. Dette gjør de på bekostning av tidligere års praksis, hvor de har fokusert på å forbedre ytelsen og stabiliteten for flere måneder og år gamle spill. Dette er det nå mer eller mindre slutt på. Beslutningen har gitt betydelig merverdi for kundene, som ifølge AMD skal være stadig mer fornøyde med drivernes stabilitet og ytelse.
AMD Radeon Software Crimson Edition Review | Trusted Reviews
Bildekilde: www.trustedreviews.com

Spillstrømming og opptak av spilleventyr

Det er visst stor stas blant ungdommen å vise til verden hva de foretar seg på datamaskinen og når de spiller. Dette ønsker AMD å hjelpe til med. Nå kan AMD-eiere for første gang ta opp, direktestrømme og dele sine spilleventyr rett fra driverprogramvaren via en enkel liten skjermmeny. Herfra kan du også ta skjermdumper.

Opptaksfunksjonen skal være svært effektiv, og altså ikke tynge ned systemet ditt mens den er aktiv. Målinger AMD har gjort viser at bildeflyten kun synker med 3-4 prosent når du tar opp video fra spill. Opptaksfunksjonen er selvsagt myntet på spill, men kan brukes overalt i Windows-systemet ettersom den er integrert i skjermdriveren.

Om du ønsker å strømme spilløkten din kan du med ett enkelt klikk koble deg direkte opp til den av tjenestene Twitch eller YouTube du har lagt inn kontodetaljer for og være i gang.

Radeon Overlay og mobil-app

Alle skikkelige PC-gamere ser nytten i å overvåke bildeflyt, last, viftehastighet, temperatur og mer når de spiller for å kunne «fintune» grafikken. Nå gir AMD deg muligheten til å følge med på FPS-en og annen systeminformasjon du velger rett fra Radeon Overlay som kan vises i et av hjørnene når du spiller. Overlagsvinduet aktiveres med en hurtigtast, og lar deg også aktivere funksjoner som opptak eller strømming av spilløkten, Radeon Chill, FRTC, FreeSync eller justere fargetemperaturen.

I tillegg til Radeon Overlay har AMD også lansert en mobil-app kalt AMD Link. Denne appen lar deg ta opp spilløkter, overvåke systeminformasjon og bildeflyt, og holde deg oppdatert om driveroppdateringer, alt direkte fra mobilen din.

Обзор AMD Radeon Software Crimson ReLive Edition – новое поколение  драйверов - Hardwareluxx Russia
Bildekilde: www.hardwareluxx.ru

Samlet bedre opplevelse

Med lanseringen av Radeon Crimson ReLive-driveren har AMD virkelig tatt stegene for å forbedre spillernes opplevelse. Med optimerte driveroppdateringer for nye spill, muligheten for enkel spillstrømming og opptak, samt tilgang til systeminformasjon og innstillinger direkte fra spillet, blir det enklere enn noensinne å få mest mulig ut av AMD-grafikkortet.

User Feedback and the Vanguard Beta Tester Program - AMD Releases Radeon  Software Crimson ReLive Edition 17.7.2: ReLive Edition Refined for Gamers  and Developers
Bildekilde: www.anandtech.com