Er Allente og Canal Digital det samme?

45

Canal Digital har besluttet å endre navnet sitt til Allente Norge AS og det nye organisasjonsnummeret vil være 977 27 3633. Endringen vil skje den 1. mars 2022. Som kunde trenger du ikke å gjøre endringer i forhold til fakturaen din. Les mer her.

Innholdsfortegnelse

Canal Digital har besluttet å endre navnet sitt, men beholder samtidig sitt organisasjonsnummer. På den annen side vil VCB Norway AS/Viasat både endre navn og organisasjonsnummer. Det nye juridiske navnet for Canal Digital i Norge er Allente Norge AS, og dette vil være det navnet du vil se i banken når du betaler fakturaen din og på kontoutskriften din.

Endringen vil skje den 1. mars 2022, og det nye organisasjonsnummeret vil være 977 27 3633. Som kunde trenger du ikke å gjøre endringer i forhold til fakturaen din, verken for avtalegiro eller e-faktura. Begge numrene vil fortsatt være oppført på bankgiroen, så hvis du tidligere har betalt Allente-fakturaer til enten Canal Digital eller VCB Norway/Viasat, kan du fortsette å gjøre betalingene til samme mottakerkonto som tidligere.

Ettersom navnet og organisasjonsnummeret også er oppgitt i våre avtalevilkår, vil vi oppdatere disse fra og med 1. mars 2022. Du kan lese mer om våre vilkår her.

Du kan være helt trygg 😊 Du vil fortsatt ha tilgang til innholdet ditt akkurat som før, fakturaen vil komme på samme måte, og du kan logge inn på Min Side som du alltid har gjort.

Canal Digital er Allente – Allente
Bildekilde: www.allente.no

Hva er nytt?

Det nye er at selskapet nå vil være tilgjengelig på allente.no, og du vil legge merke til at Canal Digital er erstattet med Allente. Men du kan fortsatt være helt trygg😊 Vi vil sørge for at overgangen fra Viasat til Allente blir smidig og enkel. Du vil beholde samme tilgang til produkter og tjenester, selv om du nylig har blitt kunde hos Viasat.

Fra og med 13. april kan du nå oss på allente.no, og du vil finne Min Side på minside.allente.no. I all kommunikasjon fremover vil du motta e-poster og SMS fra Allente, og du vil se Allente i mediene.

Canal Digital er Allente – Allente
Bildekilde: www.allente.no

Innholdsfortegnelse

Folk spør også

Er Canal Digital Allente?

Canal Digital-appen blir Allente-appen Siden vi fr nytt navn og blir Allente, s f appen vr ogs nytt navn og ny, fresh quot;lookquot;. Du vil kjenne igjen innholdet i appen, og den er like enkel bruke. Det er frst og fremst navn, farger og utseendet som er nytt. Og du logger deg inn p samme mte som fr.

Fullstendig svar på www.allente.no


Hva skjedde med Canal Digital?

Canal Digital var et distribusjonsselskap for fjernsyn som ble grunnlagt i 1997 og er eid av Telenor ASA. I 2020 fusjonerte Canal Digital og Viasat og ble til Allente. Canal Digital distribuerte TV-signaler til mer enn 3 millioner husstander i Norge, Sverige, Danmark og Finland.

Fullstendig svar på snl.no


Hvem leverer Canal Digital?

Telenor og Nordic Entertainment Group slr sammen sine satellitt-tv-selskaper Canal Digital og Viasat til ett selskap. De skal eie 50 prosent hver i det nye selskapet som vil telle 1,2 millioner kunder i hele Norden og rundt 450.000 kunder i Norge. Brorparten av de norske kundene befinner seg i dag hos Canal Digital.

Fullstendig svar på kampanje.com


Er Telenor og Allente det samme?

I 2020 ble parabol-selskapet sltt sammen med distributren Viasat i selskapet Allente. Allente eies med 50 % hver av Telenor og det svenske mediekonsernet Nordic Entertainment Group (NENT).

Fullstendig svar på medienorge.uib.no


Videoer

Sådan tilslutter du din HD Entertain Mini tv-boks - Canal Digital Danmark

Sådan foregår en installation af parabol - Canal Digital Danmark