Norske Antipode: Eksklusive Luksustastaturer og Et Lidenskapsprosjekt

51

Norske Antipode er et beskjedent kollektiv av entusiaster som lager og selger eksklusive luksustastaturer. Opplev silkemyk følelse og estetikk preget av nostalgi og brutalisme. Les mer om Antipode's lidenskapsprosjekt og deres ettertraktede tastaturer hos 32Chip.

Norske Antipode selger svindyre luksustastaturer over hele verden.

I dag koster de aller fleste tastaturer under tusenlappen. Men kundene til norske Antipode er villig til å betale betraktelig mer for samstemt tastelyd og behagelige trykk.

Tastaturene vi har fått prøve er tunge, men følelsen er silkemyk. Estetikken preges av nostalgi og brutalisme. Siden 2021 har Antipode laget byggesett som får entusiastene til å sikle.

Prisen på settene? Mellom 6000 og 7500 kroner.

For oss er dette et lidenskapsprosjekt - Diskuter artikler (Tek.no) -  Diskusjon.no
Bildekilde: www.diskusjon.no

Et eksklusivt og ettertraktet produkt

Antipode har rukket å produsere to distinkte tastaturer: FLX Virgo og AKB Vero. Disse tastaturene er ikke bare eksklusive og ettertraktede, de er også ekstremt dyre. I dag selges førstnevnte for 30 000 kroner på bruktmarkedet, og det finnes kun et begrenset antall tilgjengelig.

Antipode beskriver seg selv som et beskjedent kollektiv av entusiaster som selger og lager tastaturer med tilbehør. De møtes gjennom en Discord-server for tastaturnerder, og til tross for at noen av medlemmene aldri har møttes fysisk, har de oppnådd verdenskjent status blant tastaturentusiaster.

Markedet for Antipode-tastaturer er hovedsakelig rettet mot velstående amerikanere, spesielt utviklere. Noen av tastaturene blir også solgt til Kina og Korea. Selv om markedet i Norge er relativt lite, er det likevel noen interesserte kunder herfra.

Hvordan lidenskapsprosjekter gagner bedriften
Bildekilde: www.takkforsist.studio

En lidenskapsdrevet virksomhet

Bak Antipode står en gruppe med felles interesse og en lidenskap for tastaturer. Gaute Magnussen, en av grunnleggerne, ble bitt av tastatur-basillen i 2014 da han kjøpte sitt første mekaniske tastatur. Siden den gang har han og resten av Antipode-teamet jobbet med å utvikle og selge tastaturer til kunder over hele verden.

Antipode har lykkes med å skape en opplevelse av samstemt tastelyd og behagelige trykk i sine produkter. Dette har vist seg å være svært attraktivt for kundene, som er villige til å betale høye priser for denne unike opplevelsen.

Se også

Møte etterspørselen gjennom loddtrekning

Etterspørselen etter Antipode-tastaturene er så stor at selskapet må gjennomføre loddtrekning når de selger produktene. Dette betyr at de kun kan tilby tastaturene til et begrenset antall heldige vinnere.

Antipode har oppnådd en gjennomsnittsbestilling på nesten 10 000 kroner, noe som tydelig viser at det er mange betalingsvillige kunder der ute. Til tross for dette, er det nesten umulig for selskapet å møte den enorme etterspørselen.

Med sin lidenskap for tastaturer og fokus på å levere gode opplevelser, har Antipode etablert seg som en ledende aktør i luksustastaturmarkedet. Deres eksklusive og ettertraktede produkter tiltrekker seg kunder fra hele verden, og deres lidenskapsprosjekt fortsetter å vokse og imponere tastaturentusiaster.

Slik har de utviklet sitt eget spill
Bildekilde: www.noroff.no

Videoer

A TOUR OF OUR NEW OVERLAND TRUCK // The Rossmönster Baja

Suspension Strut Cylinder Tear Down | Making Flogging Spanner

Life In A Day 2010 Film

Fixing a Viewer's BROKEN Gaming PC? - Fix or Flop S2:E14

Cylinder Disassembly & Repair for D8 Dozer | Machining & Welding

Repair FAILED Hydraulic Cylinder | Part 2 | Making a New Piston

How I'm REALLY doing after the breakup

Repair Bail Arm BROKEN Into 3 Pieces | Part 1 | CAT 637 Scraper