Fortnite teaser Dragon Ball-samarbeid

30

Les om det kommende samarbeidet mellom Fortnite og Dragon Ball, og hva fansen kan forvente av nye skins, events og kreativt innhold. Bli med på spenningen rundt dette samarbeidet på 32Chip.

I går publiserte den offisielle Fortnite-kontoen på Twitter et bilde av en stor gylden drage. I billedteksten skrev de: «Speak. Name your wish ... 8.16.2022». Dette har fått ihuga Dragon Ball-fans til å spekulere om et kommende samarbeid mellom Fortnite og en av Japans mest populære anime-franchises.

Fortnite x Dragon Ball Official Reveal Trailer - YouTube
Bildekilde: www.youtube.com

En mulig stor kampanje

Med slippdatoen satt til 16. august, kun to dager før førpremieren på den nye filmen Dragon Ball Super: Super Hero i Norge, er det sannsynlig at Fortnite planlegger en omfattende kampanje i forbindelse med filmens lansering. Selv om Fortnite ikke har avslørt mange detaljer om samarbeidet ennå, har det vært lekkasjer som antyder at spillutvikleren Epic Games har forberedt seg på dette slippet i flere uker.

Fortnite Dragon Ball Teaser..! - YouTube
Bildekilde: m.youtube.com

Ukjent innhold

Det er foreløpig ukjent hva slags innhold som vil bli inkludert i samarbeidet. Det spekuleres i om det vil komme nye skins basert på karakterene fra Dragon Ball, og hvilke karakterer som vil gjøre inntog i Fortnite-universet. Ifølge IGN Nordic er det også uklart hvilke events som vil bli arrangert i forbindelse med samarbeidet.

Se også

Fortnite og tidligere samarbeid

Dette er ikke første gang Fortnite samarbeider med kjente personligheter og franchises. Tidligere har de hatt samarbeid med rapperen Travis Scott, den olympiske mesteren Chloe Kim og den populære tegneserien Rick & Morty. Fortnite er kjent for crossovers, spesielt med karakterer fra anime- og mangaverdenen. Etter at Naruto-karakterene ble introdusert i Battle Royale-spillet, var det bare et spørsmål om tid før Dragon Ball gjorde det samme. Og nå ser det ut til at det er nettopp det som vil skje.

Fortnite x Dragon Ball Gameplay Trailer - YouTube
Bildekilde: www.youtube.com

Potensielle skins og lekkasjer

Enkelte Twitter-kontoer har lekket informasjon om det kommende samarbeidet. En av disse kontoene, @Shiina, hevder å ha bekreftet at det vil bli introdusert fire nye skins i Fortnite: Goku, Vegeta, Beerus og muligens Cell Max. Disse karakterene kommer fra den nyeste serien Dragon Ball Super.

En annen Twitter-konto, @MidaRado, har delt bilder av filer i spillet som nevner «Stamina Ball» og «Stamina Capsule» kreative mynter. Dette kan tyde på at det vil bli en kreativ mode arrangement i forbindelse med samarbeidet, noe som stemmer overens med tidligere lekkasjer fra andre kontoer.

Fortnite x Dragon Ball Gameplay Trailer - YouTube
Bildekilde: www.youtube.com

Fortnite holder fansen på pinebenken

Selv om det fortsatt gjenstår å få en offisiell bekreftelse fra Epic Games, er det ingen tvil om at et samarbeid mellom Fortnite og Dragon Ball vil skape stor spenning blant fansen. Inntil videre kan Fortnite-spillere glede seg over oppdateringer og samarbeid som allerede er tilgjengelig i spillet.

Med Fortnite sin historie med vellykkede samarbeid og den enorme populariteten til Dragon Ball-franchisen, er det ingen tvil om at dette samarbeidet kan bli en stor suksess. Fansen kan se frem til nye skins, events og kreative innhold inspirert av Dragon Ball Super: Super Hero-filmen.

Se også

Nyheter 01.05.2024, 18:24 14
Hvor bygges Cupra?
Nyheter 21.03.2024, 04:30 56
Når kom Skoda Enyaq?
Nyheter 01.05.2024, 18:19 18
Hvilke klær kan steames?

Videoer

TOP 5 COLABORACIONES de ANIME en FORTNITE!

10 MEJORES COLABORACIONES del 2023 en FORTNITE #fortnite #fortniteclips #fortniteshorts #shorts

las mejores colaboraciones de fortnite

Nuevas colaboraciones con Fortnite #colaboraciones #fortnite #dragonball #akiratoriyama #anime

Próximas Colaboraciones Fortnite salvaje #fortnite #shortvideo

WHO PUTS THEIR FRIENDS IN THE MOST DANGER? #onepiece #dbz #dbs #demonslayer #mha #naruto #jjk #goku

フォートナイトが進撃の巨人とコラボ!エレンかっこよすぎ!でも心配なのことも!!ドラゴンボールやナルト、ヒロアカに続いてる!

Power On: The Story of Xbox | Chapter 6: TV…Or Not TV