Fra og med i natt kan du kjøpe iPhone 6

33

Apples nye toppmodeller, iPhone 6 og iPhone 6 Plus, er endelig tilgjengelige for nordmenn. Salget har allerede slått rekorder med 10 millioner enheter solgt på tre dager. Les mer om salgsstart, forhåndsbestilling og begrenset beholdning. Vær tidlig ute for å sikre deg din nye iPhone.

Apples nye toppmodeller, iPhone 6 og iPhone 6 Plus, har allerede skapt stor interesse internasjonalt, og nå er det endelig tiden for nordmenn å få tak i disse ettertraktede telefonene. Salget av iPhone 6 og iPhone 6 Plus har allerede slått alle rekorder, med hele 10 millioner enheter solgt i løpet av de tre første dagene. Dette er en million enheter mer enn det som ble solgt av iPhone 5C og iPhone 5S på samme tidspunkt.

Bytte volum knapper på iPhone 6 Plus | Mobilverkstedet.no
Bildekilde: mobilverkstedet.no

Salgsstart i Norge

Salget av iPhone 6 og iPhone 6 Plus vil starte i Norge fra og med ett minutt over midnatt, natt til fredag 26. september. Dette betyr at de som har ventet utålmodig på å få tak i den nye telefonen endelig vil kunne gå til butikkene og kjøpe den. Det er også mulig å forhåndsbestille iPhone 6 i en rekke nettbutikker, men Apples egen nettbutikk tillater ikke bestilling før midnatt, natt til fredag 26. september. NetCom og Telenor tilbyr allerede nå muligheten til å forhåndsbestille telefonen.

Test av iPhone 6 Plus: Er iPhone 6 Plus for stor? - VG
Bildekilde: www.vg.no

Nattåpent og begrenset beholdning

For de som ikke ønsker å vente til morgenen, vil noen fysiske butikker holde nattåpent fra og med midnatt. Det er imidlertid viktig å være oppmerksom på at antallet enheter på lager kan være begrenset mange steder. Elkjøp vil holde nattåpent i fire butikker i Oslo-området: Elkjøp Megastore Lørenskog, Elkjøp Skøyen, Elkjøp Express Hegdehaugsveien og Elkjøp Express Arkaden. Disse butikkene vil åpne klokken 00:01 og ha omtrent 200 iPhone 6 tilgjengelig for salg med abonnement. Eplehuset vil åpne sine fysiske butikker i Markeveien, Storgata og Midtbyen (Bergen, Oslo, Trondheim) klokken 08:00 fredag morgen, mens de øvrige butikkene følger ordinær åpningstid.

Stor etterspørsel og oppgraderinger

Salgssjef Morten Mikkelsen i Elkjøp uttrykker stor tro på etterspørselen etter iPhone 6 og iPhone 6 Plus. Oppgraderinger som større skjermstørrelse og NFC (Near Field Communication) som åpner for mobilbetaling, gjør at mange forventer en betydelig interesse for disse modellene. Mange ser frem til å oppgradere sine eldre iPhones til de nyeste modellene med bedre ytelse og mer funksjonalitet.

iPhone 6 skjerm bytte Reparasjon - Oslo og Lørenskog
Bildekilde: reparasjonmobil.no

Design og kvalitet

Apple har alltid vært kjent for sitt flotte design og sin høye kvalitet, og iPhone 6 er intet unntak. Denne modellen leverer en solid og velbygget følelse med sitt metalliske ytre. Selv om det er plastfelter på toppen og bunnen av telefonen, er overgangen mellom materialene knapt merkbar. Den eneste avviket fra Apples minimalistiske design er den utstikkende kameralinsen på baksiden, som kun stikker ut rundt én millimeter. Dette påvirker ikke bruken av telefonen, men kan være en bekymring når telefonen hviler mot et bord.

iPhone 6 har også fått et avrundet skjermglass som gir en sømløs overgang til rammen rundt telefonen. Dette designgrepet, kjent som 2,5D-glass, gir en estetisk tiltalende og behagelig opplevelse for brukeren.

Vi har testet nye iPhone 6S - VG
Bildekilde: www.vg.no

Praktisk informasjon

Hvis du ønsker å sikre deg en iPhone 6 eller iPhone 6 Plus, bør du være rask. Telefonene er ventet å bli raskt utsolgt på grunn av den store etterspørselen. For de som ikke ønsker å kjøpe telefonen fysisk i butikkene, er det mulig å bestille den på nettet gjennom ulike forhandlere.

Det er viktig å merke seg at utvalget av farger og lagringskapasitet kan variere avhengig av butikk og leverandør. Det kan være lurt å sjekke tilgjengeligheten på forhånd og eventuelt forhåndsbestille for å være sikker på å få ønsket modell.

Så hvis du har ventet spent på å kunne kjøpe den etterlengtede iPhone 6 eller iPhone 6 Plus, er ventetiden snart over. Fra og med midnatt, natt til fredag 26. september, vil salget starte i Norge. Vær forberedt på stor etterspørsel og begrenset beholdning, så sørg for å være tidlig ute for å sikre deg din nye iPhone.

Se også

Hva vil Wiki fortelle oss?

Artikkelen du har delt handler om en diskusjon mellom Wikipedia-brukere angående brukerprofiler og egen-PR. Diskusjonen omhandler ikke direkte emnet 'Fra og med i natt kan du kjøpe iPhone 6'. Derfor vil jeg ikke kunne gi deg en passende sitat fra denne artikkelen.

Folk spør også

Hvor mye koster en iPhone 6?

Pris- og produktinformasjon Den billigste prisen for Apple iPhone 6 1GB RAM 64GB akkurat n er 7 606 ,-. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra 2 butikker.


Når ble iPhone 6?

Historie og modeller

Fullstendig svar på no.wikipedia.org


Hvilken iPhone har best batteritid?

Hvis du vil makse batteritid og skjermstrrelse i en iPhone uten blakke deg helt heter valget iPhone 15 Plus.

Fullstendig svar på www.tek.no


Når kommer iPhone 15 i Norge?

iPhone 15 Pro og iPhone 15 Pro Max kommer i fire nye, flotte finisher, inkludert svart titan, hvitt titan, bltt titan og naturlig titan. Forhndsbestillingen starter fredag 15. september, og de blir tilgjengelige i butikk fra fredag 22. september.


Videoer

WHAT'S ON OUR iPHONE 7? | WE SHARE MOST POPULAR APPS AND GAMES | We Are The Davises

Car CAMPING in the RAIN - No TENT

CAMPING in the RAIN and SNOW - Tent - FREEZING - Dog - ASMR

Tent Camping in the Snow - 2 Nights - Fire - Dog - ASMR

CAMPING in Rain STORM - Perfect Car Tent

Car Camping in the Rain - Fast Tent - Wilderness

Tent CAMPING in the SNOW - Fire - Dog - ASMR

Camping in the Rain - Elevated Tent - Diesel Heating