GeForce Now er endelig lansert, også i Norge

77

Les om lanseringen av GeForce Now i Norge og hvordan norske spillere nå kan nyte strømming av sitt spillbibliotek på ulike enheter. Oppdag den fleksible og kostnadseffektive måten å spille moderne spill uten behov for dyre maskinvareoppgraderinger.

GeForce Now er Nvidias strømmetjeneste for spill, og konkurrerer med lignende tjenester som Google Stadia, Playstation Now, og Microsoft xCloud. Nå kan norske spillere glede seg over at denne spennende tjenesten endelig er lansert i Norge. Med GeForce Now kan du strømme spillbiblioteket ditt direkte til telefonen eller andre kompatible enheter.

Kjapp deg før det blir dyrere - ITavisen
Bildekilde: itavisen.no

Valgmuligheter for norske spillere

Når du bruker GeForce Now i Norge, har du to alternativer å velge mellom. Du kan enten spille gratis eller kjøpe et Founders-medlemskap. Med Founders-medlemskapet får du en rekke fordeler, inkludert umiddelbar tilgang til serverne. I gratisversjonen kan det hende du må vente i kø for å få tilgang til serverplassen, og du kan kun spille i én time før du må stille deg bakerst i køen igjen.

Med Founders-medlemskapet får du derimot seks timers spilletid, prioritert tilgang og RTX-støtte. De første 90 dagene er til og med gratis, men deretter binder du deg til en månedspris på 59 kroner for de gjenværende 9 månedene.

Med Edge og GeForce Now kan du spille Steam-spill på Xbox - ITavisen
Bildekilde: itavisen.no

Enkel tilgang til eksisterende spillbibliotek

En av de store fordelene med GeForce Now er at du kan koble til dine allerede eksisterende spillbiblioteker, for eksempel fra Steam eller Epic Games Store. Dette betyr at du slipper å kjøpe spillene på nytt, og du kan fortsette å spille spillene du allerede eier. Dette skiller GeForce Now fra andre strømmetjenester som Google Stadia, hvor du må kjøpe spillene separat for deres plattform.

Nvidia har gjort det enkelt for norske spillere å nyte spillene de allerede har, uten å måtte bekymre seg for ekstra kostnader eller risikoen for å miste tilgangen til spillene. Dette gjør GeForce Now til et attraktivt valg for mange spillentusiaster.

En mer fleksibel plattform

En annen fordel med GeForce Now er at du kan bruke en hvilken som helst kontroller og har et bredt utvalg av enheter å spille på. Kompatible enheter inkluderer Windows-maskiner, Mac-maskiner, Nvidia Shield TV-bokser, og Android-enheter med minst Android 5.0. Dette gir deg større fleksibilitet og muligheten til å spille spill når og hvor det passer deg.

Nå gir Xbox-avtalen spillerne mer - ITavisen
Bildekilde: itavisen.no

Begrensninger og muligheter

Det er viktig å merke seg at GeForce Now ikke tilbyr gratisspill, bortsett fra allerede gratis tilgjengelige spill som Fortnite. Tjenesten støtter heller ikke HDR, men den inkluderer RTX (ray tracing) med en maksimal oppløsning på 1920 x 1080 piksler og 60 bilder i sekundet.

Selv om det er visse begrensninger, er GeForce Now fortsatt en imponerende strømmetjeneste som gir norske spillere muligheten til å nyte et bredt utvalg av spill uten behov for dyre maskinvareoppgraderinger. Med en stabil internettforbindelse kan du nå utforske og spille moderne og ressurskrevende spill på en hvilken som helst kompatibel enhet.

I tillegg til lanseringen av GeForce Now i Norge, er det også spennende nyheter for PlayStation-fans. Sonys strømmetjeneste, PlayStation Now, er på vei til Norge. Denne abonnementstjenesten lar deg strømme spill direkte fra nettet uten behov for å installere dem lokalt.

PlayStation Now vil gradvis rulles ut i Norge fra begynnelsen av februar, men først som en lukket beta. Dette betyr at PlayStation 4-eiere kan melde sin interesse for å delta i betatestingen. Ved å bli valgt ut får de muligheten til å prøve tjenesten før den offisielle lanseringen.

PlayStation Now fungerer også på datamaskiner, men ved lanseringen i Norge vil tjenesten kun være tilgjengelig via PlayStation 4. Dette gir PlayStation-eiere muligheten til å spille et bredt utvalg av spill uten å måtte installere dem fysisk på konsollen. Alt lagres i Sony sin nettsky, og du kan enkelt bla gjennom deres omfattende spillbibliotek og starte spillene umiddelbart.

PlayStation Now er en abonnementstjeneste, men prisene for Norge er ennå ikke annonsert. I andre land har PlayStation Now ulike priser, avhengig av abonnementsnivået. Det forventes imidlertid at prisene vil være noe høyere her i Norge.

Den gode nyheten er at norske spillere vil kunne dra nytte av denne innovative strømmetjenesten og få tilgang til et bredt spekter av PlayStation-spill uten behov for å kjøpe dem individuelt.

Oppdateringer og lanseringshøydepunkter | NVIDIA GeForce NOW
Bildekilde: www.nvidia.com

En lovende utvikling for spillstrømming i Norge

Både GeForce Now og PlayStation Now representerer en lovende utvikling for spillstrømming i Norge. Disse tjenestene gir norske spillere en enkel og praktisk måte å utforske og spille spill på uten begrensninger knyttet til maskinvare og nedlastinger.

Utviklingen av slike strømmetjenester gir spillentusiaster større valgfrihet og tilgang til et bredere utvalg av spill uten behov for dyre investeringer i spill-PCer eller konsoller. Med en pålitelig internettforbindelse kan norske spillere nå oppleve moderne spill på en hvilken som helst kompatibel enhet, uansett hvor de befinner seg.

GeForce Now og PlayStation Now åpner dørene for en ny æra med spillstrømming, og det er bare begynnelsen. Med stadig bedre teknologi og økt tilgjengelighet vil spillstrømming fortsette å vokse og forandre måten vi spiller spill på.

Uansett om du er en casual gamer eller en dedikert entusiast, er det nå enklere enn noensinne å utforske og nyte et bredt utvalg av spill uten begrensninger. Med GeForce Now og PlayStation Now kan norske spillere oppleve spennende eventyr, intense kamper og uforglemmelige historier, alt fra komforten av sine egne enheter.

Kilder:

  • Engadget: "GeForce Now er endelig lansert, også i Norge"
  • Engadget: "PlayStation Now kommer til Norge"

Se også

Hva vil Wiki fortelle oss?

GeForce Now er endelig lansert, også i Norge. Denne tjenesten, utviklet av NVIDIA, gjør det mulig for brukere å strømme spill fra skyen til forskjellige enheter, inkludert datamaskiner, TV-er og mobile enheter. Ved å abonnere på tjenesten får spillere tilgang til et bredt utvalg av spill uten behov for å kjøpe eller installere dem lokalt.

Med GeForce Now trenger man ikke å bekymre seg for maskinvarekrav eller nedlastinger. Spillene kjøres på kraftige serversentre som håndterer all behandlingen og streamingen av spillet til brukerens enhet. Dette betyr at selv om man ikke har en kraftig spill-PC, kan man likevel nyte moderne og ressurskrevende spill på en hvilken som helst enhet med en god internettforbindelse.

GeForce Now har vært tilgjengelig i andre land i noen tid, men nå er tjenesten endelig tilgjengelig også i Norge. Dette er gode nyheter for norske spillere som ønsker å utforske et bredt spekter av spill uten å investere i dyr maskinvare.

Med GeForce Now kan spillere også dra nytte av funksjoner som automatiske oppdateringer, lagring i skyen og flerspillerstøtte. Tjenesten tilbyr også ulike abonnementsalternativer, slik at brukerne kan velge det som passer best for deres behov og budsjett.

GeForce Now har allerede fått positiv respons fra spillere over hele verden, og med lanseringen i Norge kan også norske spillere dra nytte av denne innovative strømmetjenesten. Enten man er en casual gamer eller en dedikert entusiast, gir GeForce Now en enkel og praktisk måte å utforske og spille spill på uten begrensninger.