Happybytes lanserer 30 GB til 298 kroner

116

Happybytes har nylig lansert et nytt abonnement som gir brukerne tilgang til hele 30 GB mobildata til prisen av 298 kroner per måned. Dette abonnementet, kalt "Mye data", gir brukerne en gigabyte mobildata hver dag, med telleren som nullstilles ved midnatt. Dette betyr at ved jevn bruk av mobildata hver dag, kan man lande på en total på 30/31 GB per måned.

Happybytes lanserer 30 GB til 298 kroner

Den norske mobiloperatøren Happybytes har nylig lansert et nytt abonnement som gir brukerne tilgang til hele 30 GB mobildata til prisen av 298 kroner per måned. Dette abonnementet, kalt "Mye data", gir brukerne en gigabyte mobildata hver dag, med telleren som nullstilles ved midnatt. Dette betyr at ved jevn bruk av mobildata hver dag, kan man lande på en total på 30/31 GB per måned.

Redusert pris

Tidligere hadde Happybytes et lignende abonnement kalt "En-om-dagen" til en pris av 298 kroner per måned. Nå har de redusert prisen til 248 kroner per måned, som er en krone mindre enn det Telenor tar for 1 GB i løpet av en måned. Til sammenligning tilbyr Telia en månedlig kvote på 3 GB til samme pris.

I samme prisklasse som Happybytes' nye abonnement, tilbyr konkurrenter som Chili og Telipol henholdsvis 7 GB og 5 GB mobildata til priser på 249 kroner. Dermed blir Happybytes' abonnement et attraktivt alternativ for de som ønsker større datamengder til en konkurransedyktig pris.

Utfordringer og fordeler

Happybytes' abonnement kan være spesielt gunstig for de som jevnlig bruker mobildata og har et relativt jevnt forbruk gjennom hele måneden. Samtidig kan spesialordninger som familieabonnementer eller OneCalls "databøtte" være mer attraktive for de som kun har høyt forbruk enkelte dager og har tilgang til Wi-Fi på andre dager.

Det er også verdt å merke seg at Happybytes tilbyr muligheten til å bestille ekstra 1 GB data for 19 kroner opptil fire ganger per dag. Abonnementet inkluderer også samtaler, meldinger, BankID og fri bruk i EU. Dette gjør abonnementet egnet for de som ønsker å være tilkoblet på reiser rundt i Norge i sommermånedene.

Valg av riktig abonnement

For de som har et bruksmønster som samsvarer med tilbudet fra "Mye data", kan dette abonnementet være svært lønnsomt. Ifølge tall fra Happybytes har en gjennomsnittlig mobilkunde allerede en abonnementsregning på rundt 300 kroner per måned. Men for de som foretrekker å surfe og bruke mobildata i store mengder på ulike tidspunkter i løpet av måneden, kan det være mer gunstig å velge et abonnement med en fast mengde data.

Sammenligning med andre operatører

Happybytes' nye abonnement setter også konkurransen mot andre billigere operatører som Chili og OneCall. Den lave dagsprisen for 1 GB mobildata gjør Happybytes' abonnement svært konkurransedyktig.

For å finne det abonnementet som passer best for deg, kan du bruke en abonnementskalkulator for å sammenligne priser og tilbud fra ulike operatører.

Av alle 180 mobilabonnement i Norge er kundefavoritten PlussMobil som vinner beste mobilabonnement 2 GB, desember 2023 for lite bruk til 199 kr/mnd. PlussMobil 4 GB inkluderer frie ringeminutter, frie tekstmeldinger med bruk i EU/EØS & Datarollover inkludert.

Som PlussMobil kunde får du også tilgang til alle digitale utgaver av Dagbladet+, Se og Hør, KK, Allers, Vakre Hjem og mye mer.

Happybytes 30 GB - kun 348,- per måned |Happybytes
Bildekilde: happybytes.no

Folk spør også

Hvordan kjøpe mer data Happybytes?

Du fr 1 GB data hver dag hele mneden (30GB/mnd). Bruker du opp dagskvoten p 1 GB betaler du ikke noe mer, men hastigheten reduseres til 40 kbit/s ut dagen. Hvis du trenger mer data ut dagen kan du kjpe ekstra data til bare kr 19,- per GB via Min Side, enkelt og billig.

Fullstendig svar på happybytes.no


Har Happybytes data rollover?

Nei, vi har hverken datapakker eller rollover. Hos Happybytes betaler man kun for det man bruker.


Hvem står bak Happybytes?

Happybytes ble grunnlagt i 2017 av Thomas Sandaker og Tronn Skjerstad. Happybytes leier nettilgang av Telenor og gir samme dekning og kvalitet med bde 4G og 5G. Selskapet ledes av Thomas Sandaker, mens Tronn Skjerstad er styreleder.

Fullstendig svar på happybytes.no


Hvor lenge varer 1 GB data?

Hvor mye er 1 GB data? 1 GB (eller 1000 MB) er mest sannsynlig den minste datapakken du vil ha. Med denne datapakken kan du surfe p nett og sjekke e-post i opptil 40 minutter per dag. Det er ikke s veldig mye, men det holder ofte for de som ikke bruker mobilen s mye.

Fullstendig svar på smoroye.no