Happybytes senker prisene igjen

42

Happybytes, en mobiloperatør som har markert seg i det norske mobilmarkedet, kunngjør at de senker prisene på sitt populære «1 om dagen»-abonnement og samtidig endrer navnet til «Mye Data». Dette abonnementet har vunnet prisen for «Mye Data» i flere mobilabonnementskåringer. Med denne prisendringen ønsker Happybytes å tilby mer data til en rimeligere pris til sine kunder.

Happybytes, en mobiloperatør som har markert seg i det norske mobilmarkedet, kunngjør at de senker prisene på sitt populære «1 om dagen»-abonnement og samtidig endrer navnet til «Mye Data». Dette abonnementet har vunnet prisen for «Mye Data» i flere mobilabonnementskåringer. Med denne prisendringen ønsker Happybytes å tilby mer data til en rimeligere pris til sine kunder.

Kundeservice - Våre abonnement
Bildekilde: happybytes.no

Prisreduksjon og navneendring

Happybytes senker prisen på «1 om dagen»-abonnementet fra 298 til 248 kroner per måned. Denne prisenendringen gjør at kundene nå kan få 1 GB mobildata per dag til samme pris som 1 GB per måned hos Telenor. Navneendringen til «Mye Data» er en tydelig referanse til abonnementets store mengde data, som har blitt anerkjent i ulike mobilabonnementskåringer.

Happybytes: Prisøke og arroganse - Omtale av Ole
Bildekilde: www.bytt.no

Sammenligning med andre operatører

Sammenlignet med andre operatører kan Happybytes tilby mer data til en lavere pris. For under 250 kroner får kundene hos Happybytes 1 GB mobildata per dag. Til sammenligning tilbyr Telenor kun 1 GB mobildata per måned for samme pris, mens Telia gir 3 GB mobildata per måned. Det er viktig å merke seg at prisene kan variere blant operatørene.

For å gi et bedre sammenligningsgrunnlag har vi inkludert en tabell som viser hva det koster for å få minst 30 GB mobildata hos ulike operatører:

Operatør Pris for minst 30 GB
Telenor Samme pris som Happybytes
Telia 3 GB per måned

Fordeler med Happybytes

Happybytes skiller seg også ut med rimelige tilbud for påfyll av data. For kun 19 kroner kan kundene få en ekstra gigabyte med mobildata hvis de skulle gå tom for data enkelte dager. Dette er en betydelig lavere pris enn hva enkelte andre operatører krever for påfyll av data.

Det er imidlertid viktig å merke seg at den ekstra dataen hos Happybytes kun gjelder samme dag, mens andre operatører tillater at ubrukt data rulles over til neste måned. Noen operatører tilbyr til og med såkalt «rollover» på datapakker, noe som betyr at ubrukt data kan brukes i påfølgende måneder hvis det ikke blir brukt opp.

Happybytes i mobilmarkedet

Happybytes har nylig markert seg som en konkurrent i det norske mobilmarkedet. De lanserte nylig et «fri data»-abonnement til kun 398 kroner per måned. Dette pristilbudet fikk også konkurrenten Chilimobil til å senke prisen på sitt tilsvarende abonnement til det samme nivået. Happybytes tilbyr imidlertid ekstra gigabyte før hastigheten reduseres, med 108 GB sammenlignet med Chilimobils 100 GB.

Blant konkurrentene tar Talkmore 499 kroner for sitt billigste «ubegrenset»-abonnement, Telia tar 549 kroner, og Telenor starter fra 549 kroner med mulighet for familierabatt.

Hvis du er usikker på hvilket mobilabonnement som passer best for deg, kan du bruke vår tjeneste for å finne det beste mobilabonnementet.

Prisøkning hos Happybytes

Happybytes kunngjør også at de vil øke prisene fra 1. januar. Ifølge e-poster sendt til flere kunder, vil prisene justeres for å ta høyde for økte kostnader. Prisendringen varierer avhengig av abonnementet, men generelt vil prisene for abonnementer med inkludert data øke med 50 kroner. Det billigste 2 GB-abonnementet vil ha en økning på 20 kroner. Den største prosentvise økningen vil være for 10 GB-abonnementet, som får en økning på over 25 prosent.

Dette er en naturlig respons på at alt har blitt dyrere, som Happybytes også påpeker i e-postene til kundene. Selv med prisøkningen vil Happybytes fortsatt kunne tilby mer data til en rimeligere pris sammenlignet med mange av konkurrentene.

Se også

Nyheter 10.01.2024, 12:41 67
Kan en 12 åring ha Snapchat?
Nyheter 18.01.2024, 05:39 62
Hva skjer med Facebook meta?
Nyheter 10.01.2024, 09:52 60
Kommer PS5 før jul?

Happybytes og konkurransen i markedet

Happybytes har tidligere vært kjent for å tilby det billigste «fri data»-abonnementet med ubegrenset fart i Norge. Med denne prisøkningen ser det ut til at de forlater kampen om å være den billigste leverandøren på dette området og gir plass til Chilimobils Fri Data Max-abonnement til 398 kroner per måned.

I lavere kategorier vil NiceMobil fortsatt dominere markedet, men prisøkningene hos Happybytes kan gjøre dem mindre konkurransedyktige.

Happybytes AS har ikke klart å skape overskudd siden oppstarten i 2018. I 2022 hadde de en omsetning på knappe 93 millioner kroner og et underskudd på nesten 29 millioner. Hovedkonkurrenten Chilimobil AS oppnådde derimot et lite overskudd for første gang i 2022 etter flere år med negative tall.

Vi har forsøkt å få en kommentar fra Happybytes-sjef Thomas Sandaker, men har ikke lyktes å få en respons per nå.

Folk spør også

Har Happybytes data rollover?

Nei, ingen av vre abonnement har rollover.

Fullstendig svar på happybytes.no


Hvem står bak Happybytes?

Happybytes ble grunnlagt i 2017 av Thomas Sandaker og Tronn Skjerstad. Happybytes leier nettilgang av Telenor og gir samme dekning og kvalitet med bde 4G og 5G. Selskapet ledes av Thomas Sandaker, mens Tronn Skjerstad er styreleder.

Fullstendig svar på happybytes.no


Hvordan kjøpe mer data Happybytes?

Du fr 1 GB data hver dag hele mneden (30GB/mnd). Bruker du opp dagskvoten p 1 GB betaler du ikke noe mer, men hastigheten reduseres til 40 kbit/s ut dagen. Hvis du trenger mer data ut dagen kan du kjpe ekstra data til bare kr 19,- per GB via Min Side, enkelt og billig.

Fullstendig svar på happybytes.no


Hvordan si opp Happybytes?

Kontakt oss p [email protected] eller direkte i kundeservice-chatten vr nederst i hyre hjrne (bl snakkeboble).

Fullstendig svar på happybytes.no


Videoer

FULL BODY STRENGTH vs BOX (feel confident, lose weight & tone up) | 30 min

10 Harmful BLOOD SUGAR MYTHS Your Doctor Still Believes

Physicist DEBUNKS Big Bang! Abhay Ashtekar's Quantum Loops

CAMPING in FREEZING Cold with Dog - Roof Tent

Thorium.

Robert Kuhn: Absolute Truth, Faith, Idealism, & God

DIY sailboat rigging, save thousands! (Learning By Doing Ep224)

I'm Officially Seeding Barley Today! Montana Farming 2022