HBO Nordic får etterlengtet funksjon

52

Endelig blir det mulig å laste ned serier på HBO Nordic. Les mer for å lære om den nye nedlastingsfunksjonen som lar deg se innhold frakoblet uten å bruke opp mobildata. Sammenlignbart med Netflix og Amazon.

Endelig blir det mulig å laste ned serier.

Om du liker å se HBO-serier på farten er det særlig én ting som har stått i veien for det: at du har måtte strømme innholdet direkte fra HBO Nordics servere.

Nå følger imidlertid strømmetjenesten etter giganter som Netflix og Amazon, samt Viaplay, TV2 Sumo, ved å introdusere muligheten for å laste ned serier for frakoblet avspilling.

Etterlengtet funksjon på plass hos HBO - trdby.adressa.no
Bildekilde: trdby.adressa.no

Praktisk for reise og mobilbruk

Dette er spesielt praktisk om du planlegger å «binge» en hel serie om bord på et fly hvor du ikke har internettilgang, eller om du liker å se TV-serier utenfor hjemmet hvor du dermed bruker av den dyrebare mobildatakvoten din.

Strømming av TV-serier sluker data, men med litt planlegging kan du nå laste ned inntil 25 videoer eller episoder av gangen mens du er hjemme og tilkoblet WiFi-nettet ditt og ta dem med deg hvor som helst i verden uten å røre datakvoten. Dette er selvsagt spesielt kjekt om du ellers måtte brukt dataroaming i fjerne strøk.

Etterlengtet funksjon på plass hos HBO
Bildekilde: www.aftenbladet.no

Hvordan laste ned

Nedlasting er tilgjengelig både over mobilnettet og via WiFi, men du kan sperre for mobildata-nedlasting i appen om du ønsker å sikre deg mot glipper.

Å laste ned en video er superlett. Bare trykk på det runde ikonet med en pil inni som ligger direkte til høyre for episoden du vil se. Deretter legger episodene seg i en egen «Nedlastninger»-fane i appen.

HBO Nordic informerer om at nedlastede episoder vil slettes fra internminnet på telefonen eller nettbrettet ditt automatisk etter at du har sett dem.

Se også

Nyheter 11.01.2024, 09:30 65
Er roaming gratis?
Nyheter 13.02.2024, 03:22 44
Er Munch norsk?

Tilgjengelighet

For å få nedlastingsfunksjonen må du ha den siste versjonen av HBO Nordic-appen, som du selvsagt henter via App Store eller Google Play om den ikke allerede er oppdatert hos deg.

Saken er oppdatert klokken 13:44 for å reflektere at nedlastingsfunksjonen nå også er tilgjengelig for Android-brukere.

Etterlengtet funksjon på plass hos HBO - trdby.adressa.no
Bildekilde: trdby.adressa.no

Etterlengtet funksjon på plass hos HBO

Følger omsider etter andre strømmegiganter som Netflix og Amazon.

Endelig er det mulig å laste ned serier og filmer for frakoblet avspilling i HBO Nordic-appen. Det skriver Tek.no.

Denne funksjonen, som gjør at du kan se innhold uten å måtte bruke opp alt du har av mobildata om du er på farten, har konkurrenter som Netflix, Amazon, Viaplay og TV2 Sumo hatt lenge.

Nå er det også mulig å laste ned inntil 25 videoer eller episoder av gangen i appen til HBO Nordic. Innholdet kan lastes ned både over mobilnettet og via WiFi.

Hvordan laste ned

Rett nede til høyre under episoden du ønsker å se, finner du et rundt symbol med en pil. Trykker du der, vil episoden havne under en egen «nedlastninger»-fane inne i appen.

For mer informasjon, besøk HBO Nordic.

Etterlengtet funksjon på plass hos HBO
Bildekilde: www.aftenbladet.no

Folk spør også

Hva skjer med HBO Nordic?

Du sparer opptil 370 kroner i ret nr HBO Nordic erstattes av HBO Max fra 26. oktober. Samtidig lover trmmegiganten en tsunami av nye filmer og serier!

Fullstendig svar på www.filmweb.no


Hva er forskjellen på HBO Max og HBO Nordic?

HBO Max tar utgangspunkt i HBO Nordic, bare enda strre. HBO Max er et globalt produkt som vil ha mer av det samme innholdet i alle land. Alt innhold fra HBO Nordic viderefres til HBO Max, s kundene gr fra ha tilgang til ca 8000 timer med innhold p HBO Nordic, til ca 15000 timer med innhold p HBO Max.

Fullstendig svar på www.strim.no


Hvordan bytte fra HBO Nordic til HBO Max?

Hvilken enhet bruker du? pne HBO Max og trykk s p Profil-ikonet .Trykk p Logg inn p kontoen din. ... Trykk p Registrer via leverandr.Trykk p navnet til leverandren din. ... Skriv inn opplysningene om kontoen hos leverandren p Registrer-skjermen og velg Send. ... Det neste du ser er Velkommen til HBO Max-skjermen.

Fullstendig svar på help.hbomax.com


Er HBO Nordic og max det samme?

HBO Nordic var en internasjonal videostrmmetjeneste som rettet seg mot det nordiske markedet. 26. oktober 2021 ble tjenesten lagt ned og erstattet av HBO Max.

Fullstendig svar på no.wikipedia.org