Her er de viktigste nyhetene fra Blizzards lanseringshelg

88

Les om kontroversen rundt Diablo Immortal, oppgraderingen av Warcraft III og tilbakekomsten av World of Warcraft Classic på Blizzards lanseringshelg på Blizzcon - 32Chip

Diablo Immortal skaper kontrovers

Spillarrangementet Blizzcon gikk av stabelen i helgen, og Blizzard, en av de største spillgigantene, hadde flere nyheter å dele med fansen. En av de mest kontroversielle kunngjøringene var lanseringen av Diablo Immortal, det første mobilspillet i Diablo-serien. Dessverre falt ikke denne nyheten i smak hos de fremmøtte, og for første gang ble et Diablo-spill buet fra salen. Mange hadde håpet på en ny utgave av Diablo for PC eller konsoll, og skuffelsen var tydelig.

Некоторые известные отменённые проекты Blizzard
Bildekilde: www.noob-club.ru

Warcraft III får en oppussing

Blizzard overrasket også fansen med nyheten om at de har pusset opp en av sine gamle klassikere, Warcraft III. Dette strategispillet fra 2002 vil få nye figurmodeller og oppdaterte omgivelser. Nostalgien er tydeligvis et tema som treffer godt i spillindustrien for tiden, med flere konsollprodusenter som relanserer gamle maskiner i ny innpakning. Blizzard følger trenden ved å gi Warcraft III en moderne oppgradering, og fansen kan se frem til å gjenoppleve dette ikoniske spillet.

World of Warcraft Classic kommer tilbake

En annen spennende nyhet for World of Warcraft-fansen er kunngjøringen av World of Warcraft Classic. Dette er en ny versjon av spillet som tar oss tilbake til "vanilla"-tiden da spillet først ble lansert i 2004. Mange spillere har et nostalgisk forhold til denne perioden og har ønsket seg muligheten til å oppleve det igjen. Blizzard leverer nå på dette ønsket, og til sommeren vil spillere kunne prøve seg på det første innholdet av World of Warcraft Classic.

Diablo Immortal - et mobilspill med flerspillerfokus

Diablo Immortal, det nye mobilspillet i Diablo-serien, bringer med seg en ny flerspilleropplevelse. Spillerne får muligheten til å spille sammen med venner og kjente over nettet, og overraskende nok ser det ut til å være støtte for langt flere spillere enn de fire man kan spille med i PC- og konsollversjonene av Diablo 3. Dette kan være en spennende nyvinning for serien, selv om spillet har fått en blandet mottagelse fra spillpressen og negativ respons fra Diablo-fellesskapet.

Oppsummering

Blizzards lanseringshelg på Blizzcon har brakt med seg flere spennende nyheter. Diablo Immortal, det første mobilspillet i Diablo-serien, har skapt kontrovers ved å bli buet fra salen. Samtidig har Blizzard oppgradert Warcraft III med nye figurmodeller og omgivelser, og kunngjorde også tilbakekomsten av World of Warcraft Classic til glede for nostalgiske spillere. Spillgiganten fortsetter å utvide sin portefølje og utforske nye plattformer, selv om responsen ikke alltid er positiv. Det gjenstår å se hvordan disse nyhetene vil påvirke fremtiden til Blizzard og deres spillunivers.