Her er Fitbits nye smartklokker

20

Les om Fitbits nye smartklokker, Versa 4, Sense 2 og Inspire 3, og oppdag de spennende funksjonene og forbedringene de bringer med seg. Fitbit setter nye standarder for brukervennlighet og ytelse.

Introduksjon

Fitbit, et av de ledende selskapene innen helse- og aktivitetssporing, har avslørt sine nyeste smartklokker – Versa 4 og Sense 2. Under årets IFA-messe har Fitbit imponert publikum med sine oppdateringer og forbedringer. I denne artikkelen tar vi en nærmere titt på de spennende funksjonene og endringene som disse nye smartklokkene bringer med seg.

Fitbit lanserer tre nye smartklokker og aktivitetsmålere - KONDIS - norsk  organisasjon for kondisjonsidrett
Bildekilde: www.kondis.no

Versa 4 - Nye funksjoner og forbedringer

Fitbit Versa 4 byr på flere oppdateringer sammenlignet med forgjengeren, Versa 3. En av de mest merkbare endringene er tilbakekomsten av den fysiske knappen som ble fjernet på Versa 3. Dette gir brukerne en mer praktisk betjening av klokken. Selv om selve klokken har blitt litt mindre i størrelse, er skjermstørrelsen fortsatt den samme.

I tillegg til den fysiske forbedringen, har Fitbit Versa 4 også fått en tettere integrasjon med Google sitt Wear OS-system. Dette gir brukerne flere muligheter til å tilpasse utseendet på skjermen, og det forventes at Googles betalingssystem også skal bli tilgjengelig snart.

Batteritiden har også fått en oppgradering, og Fitbit Versa 4 vil nå vare i omtrent fire dager på en full lading. Dette er betydelig lengre enn konkurrenten Apple Watch, som vanligvis varer i 1-2 dager.

Nøkkelegenskaper for Fitbit Versa 4:

  • Tilbakekomst av den fysiske knappen for enklere betjening
  • Smalere design for komfortabel bruk hele døgnet
  • Tettere integrasjon med Google Wear OS-systemet
  • Flere farger å velge mellom sammenlignet med Versa 3
  • Forbedret batteritid på omtrent fire dager
Her er Fitbits nye smartklokke Versa - En billigere Apple Watch-konkurrent
Bildekilde: dinside.dagbladet.no

Sense 2 - Avansert stressmåling og mer

Fitbit Sense 2 er en annen spennende tillegg til Fitbits smartklokke-sortiment. Denne klokken er utstyrt med en innebygd sensor kalt "Body Response Sensor" som måler kroppens stressrespons gjennom hele dagen. Dette gir brukerne verdifull innsikt i deres generelle stressnivå og muligheten til å håndtere og redusere stressnivået.

En annen oppdatering på Sense 2 er inkluderingen av Google Maps og Google Wallet. Dette gjør det enklere for brukerne å navigere og betale for tjenester og produkter mens de er på farten.

Batteritiden på Fitbit Sense 2 er også imponerende, med en batteritid på over seks dager på en full lading. Dette gir brukerne lengre brukstid uten å måtte bekymre seg for hyppig lading.

Nøkkelegenskaper for Fitbit Sense 2:

  • Innebygd "Body Response Sensor" for avansert stressmåling
  • Inkludering av Google Maps og Google Wallet for bedre brukeropplevelse
  • Lang batteritid på over seks dager

Inspire 3 - En mer brukervennlig aktivitetsmåler

Fitbit Inspire 3 er en oppgradert versjon av deres populære aktivitetsmåler, med en rekke forbedringer både i funksjoner og brukervennlighet. Den nye AMOLED-skjermen gjør det enklere å lese skjermen selv under sterkt sollys.

Med Fitbit Inspire 3 kan brukerne fortsette å nyte de kjente funksjonene til Fitbit, inkludert søvnmåling, skrittelling, pulsmåling og aktivitetssporing. Den er ideell for de som ønsker en enklere og mer kompakt enhet for å holde oversikt over deres daglige aktiviteter.

Nøkkelegenskaper for Fitbit Inspire 3:

  • AMOLED-skjerm for bedre lesbarhet i sterkt sollys
  • Klassiske Fitbit-funksjoner inkludert søvnmåling, skrittelling og pulsmåling
Kampen om overvåkningen av din helse hardner til - Digi.no
Bildekilde: www.digi.no

Konklusjon

Med lanseringen av Versa 4, Sense 2 og Inspire 3 har Fitbit nok en gang demonstrert sin evne til å levere innovative og funksjonsrike smartklokker og aktivitetsmålere. Fra forbedret batteritid til avanserte helsefunksjoner, har Fitbit satt nye standarder for brukervennlighet og ytelse. Uansett om du er en ivrig treningsentusiast eller bare ønsker å holde deg oppdatert på din daglige aktivitet, har Fitbit noe å tilby for enhver.

Test: Fitbit Versa 4
Bildekilde: pulssonen.no

Folk spør også

Hva er den beste Fitbiten?

Fitbit Versa 3 er per dags dato uten tvil den beste Fitbit klokka du fr kjpt. Her fr du valuta for pengene, og en virkelig god aktivitetsmler. Fitbit Versa 3 er den Fitbit-klokken mange har ventet p i mange r. Endelig har Versa 3 blitt voksen og ftt innebygd GPS.

Fullstendig svar på hardworkout.no


Hva er forskjellen på Fitbit Sense og versa?

FITBIT SENSE. Utadtil er Fitbit Sense og Fitbit Versa 3 nrmest identiske. Den eneste forskjellen er faktisk at Fitbit Sense har en grlig urkasse i rustfritt stl, mens Fitbit Versa 3 fes i en helt sort utgave.


Hvor lenge varer en Fitbit klokke?

Dette er nytt

Fullstendig svar på pulssonen.no


Er Fitbit smartklokke?

Mer informasjon. Fitbit Versa er en chic, funksjonspakket smartklokke for alle og enhver. Takket vre det slanke designet med anodisert aluminiumskropp, kan du ta den med p en svmmekt eller en tur p byen. Smartklokken kjenner igjen flere aktiviteter og sporer svn, avstand, brente kalorier og mye mer.


Videoer

TicWatch GTH Fitness Smartwatch: Things To Know // Real Life Review

Xiaomi MIBRO A1 Smart Watch Review: A Great Budget Smartwatch for Fitness and Health

LW11 AGPTEK Smart Watch IP68: Things To Know // Real Life Review

The 2 Simple apps I use to view Dexcom from my GALAXY WATCH.

MIBRO GS: The Smartwatch That Will Make You Wonder How You Ever Lived Without It!

TICWATCH PRO 5 Review: The BEST Wear OS Watch Yet?! // A Complete Guide

Rogbid Model X Phone Watch Review: The Future of Wearable Technology?

Heart Rate Accuracy Test of Amazfit GTS 2 Mini | Review and Test | Leg Workout HR