Her er GoPros nye billigkamera

48

GoPro har kunngjort sitt nye kamera i det lavere prissegmentet, Hero. Les videre for å få informasjon om tekniske spesifikasjoner, funksjoner og sammenligning med Sony sin GoPro-konkurrent. Utforsk også våre tester av billige action-kameraer tilgjengelig for under tusenlappen.

GoPro har nylig kunngjort sitt nye kamera i det lavere prissegmentet - Hero. Dette rektangulære designet kameraet er priset til 2199 kroner på GoPros egen nettbutikk, noe som plasserer det i samme prisklasse som Hero4- og Hero5-Sessions-kameraene.

Her er de nye GoPro-kameraene | FRIFLYT.NO
Bildekilde: www.friflyt.no

Tekniske spesifikasjoner

Hero har flere likheter med de dyrere modellene, men har naturlig nok ikke den samme ytelsen. Kameraet kan ta opp i maksimalt 1440p-oppløsning med 60 bilder per sekund, men mangler 4K-oppløsning. Stillbilder tas med 10 megapiksler, mens de dyrere modellene kan takle 12 megapiksler. Burst-modusen støtter kun 10 bilder per sekund, og timelapsemodusen opererer også kun med ett alternativ - intervaller på 0,5 sekunder.

Til tross for prisforskjellen, har det nye Hero-kameraet flere av de samme funksjonene som Hero5 og Hero6. Det har en berøringsskjerm på to tommer, stemmekontroll, videostabilisering og vanntetthet ned til 10 meter. Hero har også samme batteristørrelse på 1220 mAh, samt identiske dimensjoner og vekt, slik at det kan brukes med samme tilleggsutstyr som andre GoPro-kameraer.

Flere nye GoPro-modeller er på vei i 2022 | Digital-foto.no
Bildekilde: digital-foto.no

Sonys nye GoPro-konkurrent

Sony har også annonsert sin nye GoPro-konkurrent, AS50, som ligger i det lavere prissegmentet. Dette actionkameraet tilbyr full 1080p-oppløsning med 60 bilder per sekund, og kan øke bildefrekvensen til 120 bilder per sekund ved 720p-oppløsning. Kameraet har en 11,1 megapikslers bildesensor, maksimal blenderåpning på f/2,8, og 3X digital zoom.

AS50 har en kapasitet på 1240 mAh batteri og dimensjoner på 24,2 x 47 x 83,8 mm. Det har også en forbedret versjon av Sonys egen bildestabilisator SteadyShot, samt Wi-Fi- og Bluetooth 4.0-tilkoblingsmuligheter. Kameraet inkluderer en timelapse-modus og et undervannshus som er godkjent ned til 60 meters dybde. Kostnaden for AS50 er satt til 200 dollar (ca. 1800 kroner), men den norske prisen og tilgjengeligheten er ennå ikke kjent.

Test av billige action-kameraer

Det finnes et bredt utvalg av action-kameraer på markedet, og GoPro er fortsatt en ledende aktør. Imidlertid har vi valgt å fokusere på de billigste alternativene i denne omgangen. Vi har testet fem billige action-kameraer som er tilgjengelige for under tusenlappen.

Disse kameraene har noen begrensninger sammenlignet med dedikerte videokameraer, kompaktkameraer eller mobiltelefoner. De mangler zoommuligheter og har ofte fixed-fokus objektiver, som begrenser evnen til å ta nærbilder med uskarp bakgrunn. Likevel er de perfekte for montering på hjelmer, sykler, ski, biler og til og med droner.

Billigkameraer

Det er flere produsenter som tilbyr action-kameraer i denne prisklassen. I tillegg til GoPro Hero, er det også modeller som AEE SD18 og Denver ACT-8030W som representerer billigmerkene. Vi har også inkludert to kinesiske kameraer, SJ4000 fra Sjcam og et annet merke.

Prisene og tilgjengeligheten på disse kameraene kan variere, spesielt når de kjøpes fra utenlandske nettbutikker.

Med stadig utvikling av teknologi og et økende utvalg av action-kameraer til rimelige priser, er det nå enklere enn noensinne å dokumentere og dele spennende opplevelser og eventyr.

Alt om GoPro-kameraer: Hvilket GoPro-kamera bør jeg velge? | Digital-foto.no
Bildekilde: digital-foto.no

Folk spør også

Hva er den nyeste GoPro?

HERO11 Black er det nyeste actionkameraet fra GoPro. HERO11 Black er vanntett som de tidligere modellene, og kameraet tler vanndybder p ti meter. Actionkameraet leverer en opplsning p 5,3K, og det kan ta opp slow motion med 120 bilder per sekund i 4K.


Er GoPro vanntett?

Kameraet er i tillegg vanntett ned til 10 meter, og med det trenger du ikke noe ekstern beskyttelse.

Fullstendig svar på www.elkjop.no


Er GoPro Hero 6 vanntett?

Slitesterkt design: Kameraet har et kraftig chassis som er utviklet for tle rff behandling. Kameraet er ogs vanntett ned til 10 m uten at du trenger ekstra eksternt deksel. Dermed kan du trygt ta det med deg p en dukkert, kayaktur eller p vindsurfing.

Fullstendig svar på www.elkjop.no


Videoer

Car CAMPING at beach - Freezing cold - 4x4 Ford Ranger -

CAMPING in FREEZING Cold with Dog - Roof Tent

CAMPING in the RAIN and SNOW - Tent - FREEZING - Dog - ASMR

CAMPING in the RAIN - Perfect COSY Air TENT - Dog

CAMPING in rain FOREST - TENT - Mountain Lake - Dog

CAMPING in FREEZING Weather - TENT - Fire Pit - Dog

Young woman lives in a cave and gives birth to her daughter alone

CAMPING on MOUNTAIN - Elevated TENT - RAIN