Hevder Samsung-mobiler har et batteriproblem

42

Oppdag oppblåste batterier på Samsung-mobiler og potensielle batteriproblemer. Flere teknologi-youtubere rapporterer om dette fenomenet. Samsung bekrefter problemet og tilbyr gratis erstatningsbatterier til berørte kunder.

En rekke mobiltestere sier batteriene blir oppblåste.

TEST: Brettbare mobiltelefoner - Digi.no
Bildekilde: www.digi.no

Oppdagelsen av oppblåste batterier

Den kjente teknologi-youtuberen Arun Maini, bedre kjent som Mrwhosetheboss, nylig oppdaget at flere av Samsung-mobilene i hans samling hadde fått oppblåste batterier. Dette inkluderte en ganske ny Galaxy Fold 2, som kun hadde blitt brukt i tre uker i forbindelse med en test han gjorde. Oppblåste batterier er ikke et ukjent problem generelt, men etter å ha hørt lignende historier fra andre mobiltestere på YouTube, mener Maini at Samsung-mobiler virker å være ekstra utsatt.

TEST: Samsung Galaxy S22+ - Digi.no
Bildekilde: www.digi.no

Reaksjoner fra teknologi-youtubere

Flere av de største teknologi-youtuberne har nå begynt å snakke om Samsungs batteriproblemer, og temaet har blitt en snakkis på YouTube. Mrwhosetheboss har nesten 12 millioner abonnenter på YouTube, og i en video viser han sitt lager av testede mobiler siden 2010, som inkluderer de fleste modellene Samsung har lansert. Han påpeker at selv de eldre modellene hadde bulet ut og sprukket, og til og med en nyere Fold 2 har lidd samme skjebne.

Se også

Samsungs respons

Etter å ha kontaktet Samsung ble Maini bedt om å sende tilbake telefonene slik at selskapet kunne undersøke hva som hadde skjedd. Men til tross for at telefonene ble levert tilbake, har Maini fortsatt ikke fått noen avklaring fra selskapet. Samsung har tidligere hatt batteriproblemer, som for eksempel tilbakekallingen av Galaxy Note 7 i 2007 på grunn av fare for eksplosjon. Selv en spesialversjon av Note 7, kalt Note 7 FE, var et offer i Mainis video og hadde knapt blitt brukt siden lansering.

Roper batteri-varsko - ITavisen
Bildekilde: itavisen.no

Bekreftelse av problemet

Samsung har bekreftet at problemet eksisterer, men hevder at det kun berører mindre enn 1% av batteriene i Norden. De oppfordrer berørte kunder til å besøke nærmeste Samsung Electronics service center for å få et gratis erstatningsbatteri. Det er viktig å merke seg at dette er et begrenset antall kunder som blir påvirket, ifølge Samsung. Likevel har flere mobilbrukere opplevd lignende batteriproblemer med Samsung Galaxy S4, og det har også vært rapportert om tilfeller der telefoner har selvantennt på grunn av batteriet.

Samsung: 6 modeller i test (2022) - Ekspertenes vurderinger - Best-i-test.nu
Bildekilde: www.best-i-test.nu

Eksemplet med en selvantennende Samsung Galaxy S4

En 13 år gammel jente fra Texas opplevde at hennes Samsung Galaxy S4 plutselig selvantente under hodeputa. Selv om jenta kom uskadd fra hendelsen, brant telefonen opp og etterlot seg et stort hull i madrassen og puta. Dette er et eksempel på et batterirelatert problem som har skjedd med en Samsung-mobil. Selv om det ikke er klart om det var et originalt eller uoriginalt batteri som forårsaket brannen, er det viktig å være forsiktig med bruk av uoriginale batterier. Samsung har lovet å erstatte både telefonen og sengetøyet til jenta og foreldrene.

I konklusjon, mens Samsung har bekreftet at det eksisterer et begrenset antall batteriproblemer med deres mobiler, hevder flere mobiltestere at Samsung-mobiler virker å være mer utsatt for oppblåste batterier sammenlignet med andre merker. Det er viktig for berørte kunder å kontakte Samsung Electronics service center for å få erstatningsbatterier uten kostnad. For å unngå potensielle problemer anbefales det å være forsiktig med bruk av uoriginale batterier og å unngå å legge mobilen under puten. Samsung jobber for å sikre den beste brukeropplevelsen for sine kunder.

Folk spør også

Hvordan sjekke batteri på Samsung?

1. G til Innstillinger og deretter Batteri. 2. Velg deretter Batteritilstand.


Kan mobilbatteri eksplodere?

– Lad om dagen, er deres soleklare rd. – Mange tenker nok ikke over at mobilbatterier kan eksplodere, og at ladere som gr varme, i verste fall kan fre til brann, sier Lars Petter Johansen, brannetterforsker og elsikkerhetsingenir i Elsikkerhet Norge.

Fullstendig svar på www.aftenposten.no


Videoer

How to solve Downloading Don't turn off target on Samsung Phone

How to Fix Samsung Galaxy S10 Plus Won't Turn On/Power On Issue

Samsung Galaxy A13 - Does not Charge? Solution here! • 📱 • 🔋 • ❌ • Tutorial

samsung 1200 charging problem /samsung 1200y fake charging solution

How to Reset Samsung Keypad Phone Like b110e, e1200, b310e, b313e, e1200y

Samsung M21 Restart Problem Solved|M31, M11, M30s, F41, F22, M51

Samsung a23 5g Hang Problem Solution | Samsung a23 5g hanging Problem

infinix hot 9 play charging light on but not display no pawer on |hot 9 play dead solution #651