HP lanserer «verdens tynneste bærbare PC»

89

HP har kunngjort lanseringen av en bærbar PC som hevder å være "verdens tynneste". Denne PC-en har imponerende mål og spesifikasjoner og er et attraktivt valg for brukere som ønsker en slank og bærbar datamaskin. Les videre for å finne ut mer om denne innovative HP-modellen.

Introduksjon

HP har nylig kunngjort lanseringen av sin nye bærbare PC som hevder å være «verdens tynneste». Denne bærbare PC-en, kjent som [HP-modellnavn], har imponerende mål og spesifikasjoner som gjør den til et attraktivt valg for brukere som er på jakt etter en slank og bærbar datamaskin.

Bærbar pc: HP lanserte verdens tynneste bærbare PC
Bildekilde: dinside.dagbladet.no

Verdens tynneste bærbare PC

En av nyhetene er en oppdatert utgave av Acer Swift 7, som skal være verdens tynneste bærbare pc. Mens forgjengeren hadde en tykkelse på 9,98 millimeter, har produsenten nå klart å skave av ytterligere én millimeter – som betyr at Swift 7 nå er bare 8,98 millimeter tykk. Såvidt vi vet er dette verdensrekord.

Swift 7 har kabinett i aluminium, og kommer med en 14-tommers 1080p-skjerm og Intels 7. generasjon Core i7-prosessor. Den har ellers 8 GB med LDP DDR3-internminne og 256 GB med PCIe SSD-lagringsplass. Nytt i den oppdaterte utgaven av Swift 7 er også at pc-en nå har innebygget 4G (LTE), slik at den alltid er på nett. Pc-en vil bli tilgjengelig i Europa i april til en pris som starter på 1699 euro – rundt 16.500 kroner. Pris og tilgjengelighet i Norge er foreløpig ikke kjent.

Her er verdens tynneste bærbare PC - Digi.no
Bildekilde: www.digi.no

Første pc-er med Intel/AMD-prosessorer

I november ble det kjent at Intel og AMD har inngått et samarbeid, hvor AMD skal levere en skreddersydd Radeon-grafikkbrikke som skal integreres i en ny prosessor fra Intel. Intel lanserte den 7. januar sine første produkter basert på samarbeidet, og dette skal være de kraftigste prosessorene selskapet tilbyr for bærbare pc-er. Det er snakk om en 8. generasjon Intel Core-prosessor, som vil komme i to versjoner: én med Radeon RX Vega M GL-grafikk (65 W totalt strømforbruk), samt én med Radeon RX Vega M GH-grafikk (100 W). I tillegg til CPU-en og GPU-en er det 4 GB med HBM2-grafikkminne på brikken.

En av de første bærbare pc-ene med de nye prosessorene kommer fra HP. HP Spectre x360 15 er en hybrid-pc hvor du kan brette skjermen rundt og bruke den som et nettbrett. Den har en 15,6-tommers 4K-skjerm, Intel Core i7-prosessor, Radeon RX Vega M-grafikk og opptil 16 GB RAM. Denne kraftige kombinasjonen av maskinvare gjør at Spectre x360 15 kan håndtere krevende oppgaver og gi en flott visuell opplevelse for brukerne.

Nye HP Spectre

HP Spectre er på tykkelse med et AAA-batteri. Den har nå gått et par år siden vi sist testet en Spectre-merket bærbar PC, men vi husker da det som en positiv opplevelse.

Nå har HP sluppet en oppfølger, og her er det ikke spart på kruttet. «Verdens tynneste bærbare PC» hevder selskapet i en dårlig oversatt pressemelding, og da snakker vi visstnok om en tykkelse på 10,4 millimeter. Vidunderet er som seg hør og bør kledd i aluminium, og har du karbonfiberfetish kan vi opplyse om at bunnplaten er lagd av dette stoffet. Vekten holdes med dette på beskjedne 1,1 kilogram.

Nye HP Spectre klassifiseres som en 13,3-tommer og har et Gorillaglasskledd IPS-panel med Full HD oppløsning – altså 1920 x 1080 piksler. Høyttalere fra Bang & Olufsen skal «gi brukerne den dybden de ønsker», men det tror vi først når vi får høre det.

Ellers er det verdt å få med seg at HPs nye vidunder er utstyrt med tre USB-porter av den nye C-typen, hvorav to støtter Thunderbolt – veldig bra.

Under det som er av metall, glass og karbon finner vi ikke overraskende siste skrik i prosessorer – Spectre skal være tilgjengelig i versjoner med «Skylake» Intel Core i5 og Core i7. «Hyperbaric» kjøleteknologi – også fra Intel– skal sørge for at systemet holder temperaturen nede uten for mye viftestøy.

Datamaskinen kommer videre med opp til 8 GB minne, mens en SSD med PCI Express-grensesnitt sørger for kjapp lagring.

På den relativt beskjedne plassen har HP også klemt inn et batteri i to tynne deler. Dette skal kunne by på inntil ni og en halv times driftstid på batteristrøm, noe som bør holde til både en god arbeidsdag og turen hjem.

HPs nye Spectre skal bli leveringsklar i juni måned, og har en anbefalt utsalgspris som begynner på 14 990 norske kroner.

Her er verdens tynneste bærbare PC - Digi.no
Bildekilde: www.digi.no

HP Envy og HP Envy x360

HP Envy og HP Envy x360 blir også «nye» i løpet av våren og forsommeren. Disse vil også få siste generasjon prosessorer og mulighet for integrert Intel Iris-grafikk – dessuten vil faktisk Envy x360 kunne leveres med 4K-skjerm. I tillegg vil de nye modellene utstyres med USB Type-C og kunne by på bedre batteridriftstid. Også lavere vekt og forbedret design står på lista over det som er nytt med det to modellene.

Her er verdens tynneste bærbare PC - VG
Bildekilde: www.vg.no

Konklusjon

HP har virkelig imponert med lanseringen av sin «verdens tynneste bærbare PC». Den slanke og stilige designen kombinert med kraftig maskinvare og avanserte funksjoner gjør [HP-modellnavn] til et attraktivt valg for brukere som ønsker en bærbar datamaskin som både er elegant og ytelsessterk. Med sin imponerende tykkelse, gode skjermoppløsning og mange tilkoblingsmuligheter er denne bærbare PC-en et flott valg for både arbeid og underholdning. HP fortsetter å levere innovative og kvalitetsprodukter som setter standarden for bærbare PC-er i markedet.

Se også

Hva vil Wiki fortelle oss?

HP lanserer «verdens tynneste bærbare PC»

HP har nylig kunngjort lanseringen av sin nye bærbare PC som hevder å være «verdens tynneste». Denne bærbare PC-en, kjent som [HP-modellnavn], har imponerende mål og spesifikasjoner som gjør den til et attraktivt valg for brukere som er på jakt etter en slank og bærbar datamaskin.

Med en tykkelse på kun og en vekt på , er denne bærbare PC-en svært kompakt og enkel å ta med seg på farten. Til tross for sin tynne profil, kompromitterer ikke [HP-modellnavn] på ytelse eller funksjonalitet. Den er utstyrt med kraftig maskinvare og avanserte teknologier som sikrer en smidig og effektiv databehandling.

Den bærbare PC-en har en imponerende skjerm som gir en flott visuell opplevelse for brukerne. Med høy oppløsning og levende farger er denne PC-en ideell for multimedia- og underholdningsformål, samt for produktivitet og arbeid.

[HP-modellnavn] er også utstyrt med en rekke tilkoblingsmuligheter og porter som gjør det enkelt å koble til eksterne enheter og tilbehør. Den har også et langvarig batteri som gir tilstrekkelig strøm for lengre brukstid.

Denne nye bærbare PC-en fra HP er virkelig en imponerende teknologisk bragd, og den vil definitivt tiltrekke seg oppmerksomhet fra brukere som verdsetter kombinasjonen av stil, bærbarhet og ytelse. Med sin tynne profil og kraftige spesifikasjoner er [HP-modellnavn] en verdig kandidat for tittelen «verdens tynneste bærbare PC».

Folk spør også

Når kom den første bærbare PC?

Brbare datamaskiner kom p markedet allerede i begynnelsen av 1980-rene, men frst mot slutten av tiret ble de tilstrekkelig lette og kraftige og fikk gode nok batterier til f gjennomslag i markedet. Fra denne tiden stammer den engelske betegnelsen laptop.

Fullstendig svar på snl.no


Hvor mye veier en HP PC?

Ml og vekt

Fullstendig svar på www.elkjop.no


Hvilken HP PC har jeg?

Brbare PC-er Finn produktet, modellen og serienumrene til HP p etiketten, fra sttteapper eller PC-innstillinger. Modellnummeret gir det ndvendige serienummeret for identifisere datamaskinen din. For eksempel hvis modellnummeret er HP 15-af102us, er serienavnet HP 15-af100.

Fullstendig svar på support.hp.com


Hvor stor er en bærbar PC?

Standard laptop-er ligger mellom 11 og 17 tommer. I den ene enden strrelsesmessig finner vi de ultraportable p 11-12 tommer, mens i den andre er det 17-tommerne som er mer egnet til hjemmebruk. 13-tommer er blitt en veldig klassisk laptopstrrelse, og i tillegg har vi noen andre i midtsjiktet p 14-16 tommer.

Fullstendig svar på www.smartepenger.no