HPs nye spillbærbare er laget for å kunne overklokkes og oppgraderes

89

HP har avduket sin nyeste bærbare spillrigg, Omen X, som er designet for å imøtekomme behovene til selv de mest kresne spillentusiastene. Denne bærbare datamaskinen leverer imponerende spesifikasjoner og muligheter for overklokking og oppgradering, og gir en kraftig spillopplevelse.

Oversikt

HP har avduket sin nyeste bærbare spillrigg, Omen X, som er designet for å imøtekomme behovene til selv de mest kresne spillentusiastene. Med imponerende spesifikasjoner og muligheten for overklokking og oppgradering, gir denne bærbare datamaskinen en kraftig spillopplevelse.

Supercomputing 2023: NVIDIA представила ускоритель H200 и рассказала о  решениях на Grace Hopper (обновление) - Hardwareluxx Russia
Bildekilde: www.hardwareluxx.ru

Spesifikasjoner

Omen X kommer med en imponerende 17-tommers skjerm som kan leveres med enten 4K-oppløsning eller vanlig 1080p-oppløsning. Maskinen kan også utstyres med et fabrikkoverklokket GTX 1080-grafikkort, noe som gjør den egnet for krevende spill og VR-opplevelser. Den har opptil 32 GB minne og forskjellige lagringsalternativer, inkludert SSD-er og harddisker.

Поехали: 300 Дней до Игр Будущего | VK Play
Bildekilde: media.vkplay.ru

Overklokking og oppgradering

En av de mest imponerende funksjonene til Omen X er muligheten til overklokking og oppgradering. Den leveres med ulåste, overklokkingsvennlige i7-prosessorer og minne som støtter Intel XMP og kan også overklokkes. Med den medfølgende Omen Command Center-programvaren blir overklokking en enkel prosess. Videre er maskinen enkel å oppgradere med et enkelt tilgangspanel som gir deg mulighet til å oppgradere SSD-er, harddisker og RAM.

Se også

Nyheter 10.01.2024, 13:35 58
Når kom bærbar PC?
Nyheter 25.04.2024, 13:09 22
Har ice Telenor dekning?

Varmehåndtering

Med en kraftig maskin som Omen X er solid varmehåndtering avgjørende. HP har utstyrt denne modellen med en avansert kjøleløsning som kombinerer høytytende vifter og et integrert fordampningskammer med fire varmerør. Disse varmerørene transporterer varmen fra prosessorene til fire radiatorer som er strategisk plassert i hjørnene.

HPs nye bærbare har masse krutt for spillere - Diskuter dataartikler  (Tek.no) - Diskusjon.no
Bildekilde: www.diskusjon.no

Tilleggsfunksjoner

Omen X kommer også med andre imponerende funksjoner. Den har et mekanisk tastatur som gir en responsiv spillopplevelse, og stereohøyttalere fra Bang & Olufsen som gir en kraftig lyd. Når det gjelder tilkoblingsmuligheter, har maskinen tre USB 3.0-porter, to Thunderbolt 3-godkjente USB-C-porter, HDMI 2.0a med HDR-støtte og Mini-Displayport.

Tilgjengelighet og priser

Omen X vil være tilgjengelig i USA fra november, med en startpris på 2300 dollar. Norske priser og tilgjengelighet er ennå ikke kunngjort. For mer informasjon om denne spillbærbare datamaskinen kan du besøke HPs produktside.

Videoer

Hvordan optimalisere den bærbare datamaskinen

Topp 9 FEIL for bærbar PC-spill (og hvordan unngås)!