Hva pønsker Google på nå i høst?

101

Les om den spennende lanseringen den 6. oktober når Google avslører nye enheter. Spekulasjoner om hva som vil bli lansert i Norge og hva Google har avslørt om den internasjonale lanseringen. Få en bedre forståelse av Pixel Watch, Pixel 7-serien og innovative kontaktlinser.

Noe spennende er i vente den 6. oktober når Google planlegger å avsløre nye enheter. Med invitasjoner sendt ut og spekulasjoner som svirrer, er det mye spenning knyttet til hva som vil bli lansert i Norge.

Hva pønsker Google på nå? - Teknologi
Bildekilde: www.klikk.no

En mystisk lansering

Gjennom grafikk som er blitt delt av forhandlere som Elkjøp og Telia, har Google skapt nysgjerrighet og forvirring. En billedramme er blitt antydet, noe som kan indikere en kobling til fotografering og mobilkameraer. Men det kan også bety en digital billedramme eller til og med ryktede produkter som Nest Hub Max eller Pixel Tablet.

For å få en bedre forståelse av hva som kan komme, tar vi en titt på hva Google selv har avslørt om den internasjonale lanseringen.

Hva pønsker Google på nå? - Teknologi
Bildekilde: www.klikk.no

Pixel Watch og Pixel 7-serien

Før sommeren bekreftet Google at de ville slippe en smartklokke kalt Pixel Watch. De annonserte også planer om å lansere nye smarttelefoner, Pixel 7 og Pixel 7 Pro, i løpet av høsten.

På lanseringen den 6. oktober vil Pixel 7-modellene bli avduket med Android 13 og Googles egen Tensor-prosessor. Google har også samarbeidet med Fitbit for å integrere trening og helsefunksjoner i Pixel Watch.

En nylig utgitt video gir noen hint om designvalgene som er gjort.

Se også

Norsk lansering også?

Svenske IDG har blitt invitert av Google Sverige til lanseringseventet den 6. oktober klokken 16:00. Dette har ført til spekulasjoner om en mulig lansering i Norge.

Google har allerede lansert en rekke nye Nest-produkter, inkludert Nest Cam, Nest Mini og Nest WiFi i sin norske nettbutikk. Med tanke på dette og støtten fra operatørene Telia og Halebop, er det grunn til å tro at både Pixel-mobiler og klokke kan bli tilgjengelig i Norge.

Åpner for nye muligheter - ITavisen
Bildekilde: itavisen.no

Google Glass og innovative kontaktlinser

Google er kjent for utviklingen av Google Glass, et banebrytende produkt som kombinerer mobil, kamera, GPS og talefunksjoner. Men Glass har møtt kritikk for å være for synlig.

Nå har Google søkt om patent på minikameraer integrert i kontaktlinser. Disse kontaktlinsene kan brukes til forskjellige formål, som å ta bilder eller hjelpe personer med synsvansker. I tillegg kan de ha medisinske bruksområder, for eksempel å måle blodsukkernivået eller varsle pårørende i tilfelle uhell.

Det er viktig å merke seg at ikke alle patentene som blir innvilget, blir realisert til forbrukerne. Men TechCrunch spekulerer i at kontaktlinser kan ha en spennende fremtid.

Dette tyder på at Google endelig skal gjøre det store i Norge - ITavisen
Bildekilde: itavisen.no

Spennende tider for Google

Så hva pønsker Google på nå i høst? Med lanseringen den 6. oktober vil vi endelig få svaret. Enten det er nye Pixel-enheter, en Pixel Watch, eller innovative kontaktlinser, er det klart at Google stadig jobber med å utforske og revolusjonere teknologien vi bruker i hverdagen.

Se også

Nyheter 13.02.2024, 03:30 52
Hva koster iPhone 15?
Nyheter 11.02.2024, 16:02 52
Hvor lenge er Black Friday?
Nyheter 12.05.2024, 01:29
Når kom Windows 8?

Hva vil Wiki fortelle oss?

Det er ingen deler av artikkelen som er relatert til emnet 'Hva pønsker Google på nå i høst?'. Vennligst gi meg en annen artikkel å sjekke.

Folk spør også

Kommer Google Watch til Norge?

Vi ble utelatt i 2022, men n fr de skandinaviske landene tilgang til den helt nye Google Pixel Watch 2. Etter flere mneder med hype og teasere for Google Pixel Watch mtte vi i fjor reise hjem skuffede.

Fullstendig svar på www.lydogbilde.no


Kommer Pixel Watch til Norge?

N kommer endelig Googles anerkjente smartklokke til Norge. Med Pixel Watch 2 fr du tilgang til Googles mest avanserte pulsmling rett fra hndleddet, sammen med et bredt utvalg apper som Assistant, Gmail, Kalender og mer for hjelpe deg med f mest mulig ut av dagen.

Fullstendig svar på kommunikasjon.ntb.no