Hvor kan man se fotball-VM 2023?

21

Fotball-VM 2023 var et mesterskap som fanget oppmerksomheten til millioner av fotballfans rundt om i verden. Opplev den spennende atmosfæren og få en oversikt over hvor du kan se kampene hos 32Chip.

Fotball-VM 2023 var en utrolig begivenhet for fotballelskere over hele verden. Her får du en oversikt over hvor du kan se kampene fra dette prestisjefylte mesterskapet.

TV-kanaler

Flere store TV-kanaler hadde rettighetene til å vise kampene fra fotball-VM 2023. Her er noen av de mest populære kanalene:

Kanal Land
NRK Norge
BBC Storbritannia
ESPN USA
TF1 Frankrike

Streamingtjenester

I tillegg til TV-kanaler, hadde flere populære streamingtjenester rettigheter til å vise fotball-VM 2023. Dette gjorde det enkelt for folk å se kampene på nettet. Noen av disse tjenestene inkluderer:

  • Netflix
  • Amazon Prime Video
  • Viaplay
  • DAZN

Disse streamingtjenestene tilbød også muligheten til å se kampene i opptak, slik at man kunne se dem når det passet best.

Offisiell nettside

Det offisielle nettstedet for fotball-VM 2023 var en flott kilde for alle de siste oppdateringene og informasjonen om mesterskapet. Her kunne man finne kamptidspunkter, resultater og mye annet interessant innhold. Nettstedet var tilgjengelig på flere språk, inkludert norsk.

Sportsbarer og puber

For de som ønsket å oppleve fotball-VM 2023 i en sosial setting, var sportsbarer og puber et flott alternativ. Mange slike steder viste kampene på store skjermer, og det var en flott mulighet til å nyte atmosfæren sammen med andre fotballentusiaster.

Det er viktig å merke seg at tilgjengeligheten av kampene på disse forskjellige plattformene kan variere avhengig av land og region. Det anbefales å sjekke lokale TV-programmer og streamingtjenester for å få den mest nøyaktige informasjonen.

Fotball-VM 2023 var et mesterskap som fanget oppmerksomheten til millioner av fotballfans rundt om i verden. Uansett hvor man befant seg, var det mange forskjellige måter å se kampene på og oppleve den spennende atmosfæren.

Program for fotball-VM 2023 – NRK Sport – Sportsnyheter, resultater og  sendeplan
Bildekilde: www.nrk.no

Videoer

Her spyr programlederen på direkten

Breivik ble avbrutt av dommer

Evolution of fifa world cup (1930~2022)

William 9år har ekstreme fotballskills!

Drikker avføringsmiddel på full mage – så spiller de fotball

Real Madrid 2024 ⚜ [Based on transfer rumors]- Will Mbappe join Real Madrid 🤔🐢⁉️

cristian eriksen fell because of a heart attack in competition euro 2021

GJETT VERDENSCUPENS SLUTTRESULTAT | TFQ QUIZ FOTBALL 2023