Hvordan melde feil på Google Maps?

34

Lær hvordan du enkelt kan melde feil på Google Maps og forbedre nøyaktigheten på kartet. Følg trinnene for å finne stedet, foreslå redigering, markere feilen og sende inn forslaget. Les mer på 32Chip.

I denne artikkelen vil vi gi deg veiledning om hvordan du kan melde feil på Google Maps. Enten det er en feilaktig adresse, feilplassering av en bedrift eller manglende vei, kan du følge disse trinnene for å melde en feil og bidra til å forbedre nøyaktigheten på kartet.

Legg til, endre eller slett anmeldelser og vurderinger i Google Maps -  Datamaskin - Google Maps Hjelp
Bildekilde: support.google.com

Åpne Google Maps

Start med å åpne Google Maps enten på datamaskinen eller mobiltelefonen din. Dette kan gjøres ved å gå til nettstedet maps.google.com eller åpne appen på telefonen.

Legg til, endre eller slett anmeldelser og vurderinger i Google Maps -  Datamaskin - Google Maps Hjelp
Bildekilde: support.google.com

Finn stedet med feilen

Identifiser stedet hvor du har oppdaget feilen på Google Maps. Du kan søke etter stedet ved hjelp av søkefeltet øverst på siden eller zoome inn på kartet for å finne det aktuelle området.

Se også

Nyheter 13.02.2024, 04:31 65
Hvordan gå ut av inkognito?
Nyheter 25.04.2024, 13:09 22
Har ice Telenor dekning?

Klikk på "Foreslå redigering"

Når du har funnet stedet, klikker du enten på navnet eller ikonet for å åpne informasjonsvinduet. Deretter klikker du på "Foreslå redigering" for å gå videre til redigeringsgrensesnittet.

Lar brukerne rette feil i Google Maps - Digi.no
Bildekilde: www.digi.no

Marker feilen

I redigeringsgrensesnittet vil du kunne se kartet og ulike alternativer for å endre informasjonen. Du kan markere feilen ved å klikke på den aktuelle delen av kartet og angi riktig informasjon. For eksempel kan du korrigere en feilaktig adresse, justere plasseringen av en knappenål eller legge til en manglende vei.

3 tips for å få mer ut av Google Maps | Komputer.no
Bildekilde: komputer.no

Send inn forslaget

Etter å ha markert feilen og lagt til eventuelle kommentarer eller beskrivelser for å forklare feilen nærmere, klikker du på "Send inn forslag" for å sende inn rapporten til Google.

Vennligst merk at det kan ta litt tid før Google behandler og implementerer endringsforslagene. Vær tålmodig, og følg gjerne opp med Google for å sjekke statusen på rapporten din.

Det er også verdt å merke seg at endringsmulighetene på Google Maps kan variere mellom forskjellige land og områder. I noen tilfeller kan det hende at brukeren bare kan foreslå endringer i visse land eller områder.

Rapporter andre feil i innhold på Google Maps

I tillegg til å melde feil i kartdataene, har du også muligheten til å rapportere andre feil i innholdet på Google Maps, for eksempel hvis en bedrift har falsk identitet, inneholder støtende eller upassende innhold, eller hvis du har juridiske spørsmål knyttet til opphavsrett eller varemerke. Du kan rapportere slike feil ved å følge de angitte prosedyrene på Google Maps-plattformen.

Slik endrer du kartvisning i Google Maps | Komputer.no
Bildekilde: komputer.no

Oppsummering

Melding av feil på Google Maps er en enkel prosess som kan bidra til å forbedre nøyaktigheten og kvaliteten på kartdataene. Ved å følge trinnene i denne artikkelen kan du melde feil og bidra til å sikre at Google Maps gir pålitelig informasjon til brukerne.

Slik vet Google Maps om det er kø på veien (+)
Bildekilde: inyheter.no

Hva vil Wiki fortelle oss?

Å melde feil på Google Maps er en enkel prosess. Hvis du oppdager en feil i kartdataene, som feilaktig adresse, feilplassering av en bedrift eller manglende vei, kan du rapportere dette til Google for korrigering. Her er trinnene du kan følge for å melde en feil på Google Maps:

1. Åpne Google Maps

Start med å åpne Google Maps på datamaskinen eller mobiltelefonen din.

2. Finn stedet med feilen

Finn stedet der du har oppdaget feilen på Google Maps. Du kan søke etter stedet eller zoome inn på kartet for å finne det.

3. Klikk på "Foreslå redigering"

Når du har funnet stedet, klikk på navnet eller ikonet for å åpne informasjonsvinduet. Deretter klikker du på "Foreslå redigering" for å gå videre til redigeringsgrensesnittet.

4. Marker feilen

I redigeringsgrensesnittet kan du markere feilen ved å klikke på riktig del av kartet og angi riktig informasjon. Du kan også legge til kommentarer eller beskrivelser for å forklare feilen nærmere.

5. Send inn forslaget

Når du er ferdig med å markere feilen og legge til eventuelle kommentarer, klikker du på "Send inn forslag" for å sende inn rapporten til Google.

Det kan ta litt tid før Google behandler og implementerer endringsforslagene, så vær tålmodig. Du kan også følge opp med Google for å sjekke statusen på rapporten din.

Folk spør også

Hvordan endre Google Maps?

Endre navn, sted eller andre detaljer for et sted pne Google Maps .Sk etter et sted, eller velg det p kartet.Velg Foresl en endring. Endre navn eller andre opplysninger.Flg veiledningen p skjermen for sende tilbakemeldingen.

Fullstendig svar på support.google.com


Hvordan oppdatere Google Maps?

Oppdater Google Maps G til Maps-appen i Play-butikken p Android-enheten.Trykk p pne i Play Butikk-appen. ... Du blir bedt om logge p.Trykk p Mer verst til hyre. ... Finn Kart – naviger og utforsk, og trykk s p Oppdater.

Fullstendig svar på support.google.com


Hvordan lage din egen rute på Google Maps?

Legg til flere destinasjoner pne Google Maps p datamaskinen.Klikk p Veibeskrivelse .Legg til et startpunkt og en destinasjon.Klikk p Legg til til venstre, under destinasjonene du oppga.For legge til et stopp, velg en annen destinasjon. ... Klikk p en rute for se veibeskrivelsen.

Fullstendig svar på support.google.com


Hvordan endre hjem på Google Maps iPhone?

Velg et ikon for hjemme- eller jobbadressen pne Google Maps-appen. p iPhone eller iPad.Trykk p Lagret .Under Listene dine trykker du p Merket.Ved siden av Hjem eller Jobb trykker du p Mer. Endre ikon.Velg et ikon for hjemme- eller jobbadressen.Trykk p Lagre.

Fullstendig svar på support.google.com


Videoer

25 Google Maps SECRETS explored in Microsoft Flight Simulator

G Suite Migration | The Simple Method

CAMPING in the RAIN - TENT in a TENT - Dog

The Philippines’ Most OUTRAGEOUS Drive-Thru 🇵🇭

Tech Treasures: How to Score Big with Used Servers!

On the traces of an Ancient Civilization? 🗿 What if we have been mistaken on our past?

Exploring Italy by Renting a Car: A Beginner's Guide Part 2

Cracking the Code: Dive Deep into Windows Registry