iPhone 6 Plus selvantente ved sengekanten

28

En uheldig hendelse der en iPhone 6 Plus-eier opplevde at telefonen selvantente og spyttet ut flammer, gnister og røyk. Les mer om denne skremmende opplevelsen og få viktige advarsler og forsiktighetsregler for å unngå lignende situasjoner.

En uheldig hendelse

Mange mobilbrukere er kjent med frykten for at telefonen deres skal ta fyr eller selvantenne. Dessverre skjer det av og til, og en nylig rapportert hendelse involverer en iPhone 6 Plus-eier ved navn David Grimsley fra Atlanta, Georgia. Grimsley opplevde et skremmende øyeblikk da han la telefonen sin til lading ved siden av seg på senga og plutselig hørte en alarm. Han oppdaget raskt at røykvarsleren gikk av, og da han så nærmere etter, oppdaget han til sin skrekk at telefonen spyttet ut flammer, gnister og røyk.

Takket være Grimsleys raske reaksjon klarte han å dytte telefonen av senga og ned på teppet, deretter videre til gulvet hvor den ikke kunne forårsake mer skade. Denne raske handlingen forhindret potensiell fare, da brannen kunne ha spredt seg og forårsaket større skader. Etter hendelsen kontaktet Grimsley Apple og fikk en ny enhet tilsendt uten noe form for unnskyldning eller forklaring på hva som hadde skjedd.

iPhone 6s 64 GB (Sølv) - Elkjøp
Bildekilde: www.elkjop.no

Mangelen på ansvarlighet

Grimsley uttrykker sin skuffelse over Apples manglende bekymring og anerkjennelse av hendelsen. Han påpeker at hele huset kunne ha blitt ødelagt hvis han ikke hadde vært til stede og raskt håndtert situasjonen. Det er forståelig at han føler seg frustrert og bekymret for å bruke den nye telefonen sin, da tilliten til produktet er svekket etter denne skremmende opplevelsen.

Det er bemerkelsesverdig at Apple ikke har tatt hendelsen mer alvorlig og ikke har vært mer åpne om hva som gikk galt. Det er viktig at slike situasjoner blir grundig undersøkt og at produsentene tar ansvar for eventuelle feil eller mangler ved produktene deres.

iPhone 6 Plus kan leies billig hos Nordic IT Rental
Bildekilde: nordicitrental.no

Advarsler og forsiktighetsregler

Det er viktig å merke seg at både forsikringsselskaper og Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap har tidligere advart mot å lade mobiltelefoner om natten. Selv om selvantenning av mobiltelefoner er sjeldent, er det en viss risiko for at batterier kan ta fyr under lading, uavhengig av merke på telefonen.

Det er også viktig å være oppmerksom på bruk av uoriginale batterier og ladere. I mange tilfeller har uoriginale batterier blitt knyttet til selvantenning av mobiltelefoner. Derfor bør man alltid bruke originale og sertifiserte deler for å minimere risikoen for slike hendelser.

Se også

Nyheter 25.04.2024, 12:37 16
Når kommer iOS 17 ut?
Nyheter 08.02.2024, 16:42 50
Hva er nytt med iOS 15?

En påminnelse om sikkerhet

Denne hendelsen med iPhone 6 Plus og tidligere rapporterte tilfeller, som for eksempel en Samsung Galaxy S4 som selvantente under en hodepute, minner oss om viktigheten av å ta nødvendige forholdsregler når vi bruker og lader mobiltelefonene våre. Det er viktig å følge produsentens instruksjoner, unngå å lade telefonen om natten og bruke kun originale deler. Ved å være bevisst på disse tingene kan vi redusere risikoen for skader eller farlige situasjoner.

La denne hendelsen minne oss om at selv om mobiltelefoner har blitt en uunnværlig del av hverdagen vår, er det viktig å bruke dem ansvarlig og ta nødvendige forholdsregler for å sikre vår egen sikkerhet og trygghet.

Apple iPhone 6S Plus - SMBmobil
Bildekilde: smbmobil.mobilmarked.no

Folk spør også

Hvor lang levetid har en iPhone?

Maks tre r. Apple selv sier deres iPhone, iPad og Apple Watch har en estimert levetid p tre r. For Mac og Apple TV anslr selskapet fire rs levetid.

Fullstendig svar på www.sorlandsadvokatene.no


Hvor ofte bør man bytte iPhone?

En ny Apple iPhone, til flere tusen kroner, beholdes i tre r fr den byttes ut.

Fullstendig svar på www.vg.no


Hvor lang levetid har en mobil?

I modne markeder er typisk levetid n p 2,5 r, iflge Gartner. I utviklingsland er den gjennomsnittlige levetiden til dyre smartmobiler ofte noe kortere, mellom 2,2 og 2,5 r, mens enkle mobiler av den klassiske ofte beholdes i tre r eller mer.

Fullstendig svar på www.digi.no


Videoer

SPINE-CHILLING! Husband Kills Woman! THE HOLY SPIRIT Guides Her Through The Process And Saves Her!

Car CAMPING in EV - HUGE Tent - Pizza

The Lost Crown | J. Wilbur Chapman | Christian Audiobook

Jennifer Pan I Daughter From Hell I True Crime Documentary

$41 Classy Tokyo Hotel with refined Modern design & Comfort | Mitsui Garden Hotel Ginza 5-chome

Eco-Friendly Japanese Hotel in World-Recognized Smart City🌳🌎| Mitsui Garden Hotel Kashiwa-no-ha

Physical Therapy Strategies for People with Dysautonomia

Japan's Oldest Overnight Ferry First Class! | Matsuyama to Fukuoka | Solo Travel in Japan [4K]