Kaster ikke ut Yale-brukere likevel

29

Alarmselskapet Verisure har endret kurs og tillater nå brukere av Yale-låser med Verisure-modulen å fortsette å bruke fjernstyringsfunksjoner uten å betale månedsavgift. Dette gjelder kun for brukere som kun benytter IoT-enheter fra Verisure. Les mer om de oppdaterte mulighetene for Yale Doorman-låser i denne artikkelen.

Verisure snur om gratis styring av Doorman-låser

Alarmselskapet Verisure har gjennom e-poster de siste ukene informert brukere av smarte dørlåser fra Yale om at de ikke lenger kan bruke fjernstyringsfunksjoner gjennom Verisure sine løsninger og "Mine sider". Men nå har Verisure snudd, og brukere uten et aktivt, betalt abonnement kan fortsette som før.

Opprinnelig ble brukere av Yale-låser bedt om å oppgradere til betalte abonnementer med begrunnelse om oppgradering av systemer og rydding hos Verisure. Men nå har en løsning blitt funnet for brukere med integrasjon av Yale Doorman, klimasensor eller andre smarthjemsprodukter via Verisure smarthjemsentral.

Thomas Berg, "director operations" hos Verisure, bekrefter at brukere med Verisure-modulen for trådløs styring av Yale-låser nå kan fortsette å bruke Verisure sin funksjonalitet uten å betale månedsavgift. Dette ble kommunisert ut til brukerne tidligere denne uken.

Problemer med yale doorman - ByggeBolig
Bildekilde: byggebolig.no

Funksjonalitet og alternativer for Yale Doorman-låser

Yale Doorman-låsene har to måter å være smarte på. Enten kan man ha en "dum" lås med en ekstra trådløs modul fra Verisure som kobler seg til internett gjennom alarmselskapets løsninger, eller så kan man oppgradere til nyere utgaver av Doorman med Yales egen WiFi-bro og tilhørende app.

Det er spesielt brukere med Yale-låser og Verisure-modulen som nå kan fortsette å bruke fjernstyringsfunksjoner uten å betale månedsavgift, så lenge de kun bruker IoT-enheter fra Verisure. Dette gjelder ikke brukere med fulle pakker med alarm og utrykning.

Det er også verdt å merke seg at det er mulig å bruke Doorman-låsene kun med kode eller låsebrikke, uten tilknytning til internett eller alarmselskap.

Problemer med yale doorman - ByggeBolig
Bildekilde: byggebolig.no

Forbedret brukeropplevelse med alarmmonterte dørlåser

Etter erfaringer og tester har det blitt påpekt at brukere med alarmmonterte dørlåser har hatt en bedre opplevelse med smartstyringen sammenlignet med Yales egen løsning. Dette har også blitt bemerket av flere brukere i kommentarfeltet, som hadde fått med seg at gratis smartstyring via Verisure ville ta slutt.

Konklusjon

Verisure har snudd og tillater nå brukere av Yale-låser med Verisure-modulen å fortsette å bruke fjernstyringsfunksjoner uten å måtte betale månedsavgift. Dette gjelder imidlertid kun for brukere som kun bruker IoT-enheter fra Verisure. For de som har alarm og utrykning som en del av pakken, gjelder fortsatt betalte abonnementer. Brukere med alarmmonterte dørlåser har generelt hatt en bedre opplevelse av smartstyringen sammenlignet med Yales egen løsning.

Best pris på Yale Doorman L3 Pro Smarte låser for hjemmeautomatisering -  Sammenlign priser hos Prisjakt
Bildekilde: www.prisjakt.no

Hva vil Wiki fortelle oss?

Kaster ikke ut Yale-brukere likevel. Edward gifter seg med Margaret. I bryllupet aksepterer Edward tilbudet om en jobb i OSS, og han blir sendt til London umiddelbart. General Bill Sullivan krever at Edward innfinner seg i England innen en uke, og han reiser fra sin nygifte kone. I London møter han sin tidligere professor Fredericks, som faktisk var en britisk etterretningsagent som skulle infiltrere en organisasjon som støttet nazistene samtidig som han var professor ved Yale, og dette gjorde at amerikanerne trodde at han var en fiendtlig spion.

Edward blir bedt om å ta seg av sin tidligere mentor, og Fredericks ber Wilson å slutte som spion "mens han fremdeles har en sjel". Kort tid senere blir Fredericks brutalt drept, og kroppen hans blir dumpet i Themsen.

I etterkrigstidens Berlin begynner kappløpet om det teknologiske overtaket mellom Sovjetunionen og USA, og begge landene prøver å rekruttere så mange forskere som mulig. Edward møter sin sovjetiske motpart som bruker kodenavnet "Ulysses". De planlegger en utveksling av forskere - sovjeterne ber om en tysk nazist og noen slaviske forskere, men amerikanerne hovedsakelig leter etter jødiske forskere.

Etter seks år i London kommer Edward hjem til sin kone og sønn. Margaret forteller at broren hennes er død, og hun innrømmer at hun hadde et kort forhold til en annen mann. Når hun spør om Edward hadde noen utenomekteskapelige forhold i London, svarer Edward at "det var en feiltakelse." General Sullivan besøker Edward igjen. Denne gangen for å grunnlegge en ny etterretningsorganisasjon - CIA - hvor Edward skal samarbeide med en tidligere kollega, Richard Hayes (Lee Pace) under ledelse av Phillip Allen (William Hurt). Edward aksepterer tilbudet.

Edward jr gir Miriam gradert informasjon som han overhørte sin far snakke om. Dermed får Sovjet vite om den kommende amerikanske operasjonen på Cuba. Ulysses oppfordrer Edward til å spionere for Sovjet i bytte mot at de beskytter sønnen hans. Edward gir ikke noe klart svar på hvorvidt han går med på dette. Edward konfronterer sønnen som sier at han er forelsket, og han vil gifte seg med Miriam. Edward jr nekter å tro at Miriam er en sovjetisk agent.

Miriam kommer til Kongo i et lite fly, men under flyturen blir hun kastet ut av flyet. Edward opplyser sønnen om Miriams død, og han benekter enhver tilknytning til dette. Edward blir synlig bestyrtet når sønnen avslører at Miriam var gravid.

Edward møter en tidligere venn, Hayes, fra Skull and Bones i det nye CIA-hovedkvarteret som fremdeles er under oppbygging. Hayes forteller at Phillip Allen har trukket seg på grunn av finansiell utilbørlig, og USAs president har bedt Hayes om å bli den nye CIA-direktøren. Hayes forteller Edward at han trenger noen han kan stole på, og han vil at Edward skal bli den første sjefen i avdelingen for kontraspionasje i CIA.

Folk spør også

Hvordan nullstille Yale Doorman?

En annen grunn kan vre at lsen har hengt seg opp. Prv bruke et 9V-batteri mot polene p undersiden av ytterpanelet. Trykk p resetknappen mellom batteribackup-terminalene p undersiden av utsiden. Dette starter produktet p nytt, men alle elektroniske nkler forblir.


Hva skjer når Yale Doorman går tom for batteri?

Lsning: Har du kommet hjem og oppdaget at Yale Doorman V2 er tom for strm? Dersom du opplever at batteriet plutselig er tomt og det ikke er strm p lsen, er det fortsatt mulig lse opp dren bde fra innsiden og utsiden. Fra innsiden lser du opp dren manuelt med knappvrideren.

Fullstendig svar på www.verisure.no


Hvor mange brukere på Yale Doorman?

Med Yale Doorman L3S kan du registrere 30 nkkelbrikker p en ls og opptil 30 unike brukerkoder. Hver nkkelbrikke kan registreres til et ubegrenset antall lser, hvis du har flere.

Fullstendig svar på www.yalehome.com


Hvordan nullstille Yale Doorman L3?

Hvis du aldri har koblet Yale Dooman L3S/L3 til Yale Home-appen, m du utfre en tilbakestilling til fabrikkinnstillinger med reset-knappen under batteridekselet. Ta ut et batteri, trykk p og hold inne reset-knappen, sett inn batteriet og vent p at lsen snakker. slipp knappen.


Videoer

The Doctrine of Repentance | Thomas Watson | Christian Audiobook

The School of Obedience | Andrew Murray | Free Christian Audiobook

Jesus Came to Save Sinners | Charles Spurgeon | Free Christian Audiobook

The Authenticity of the Bible | Reuben A. Torrey | Christian Audiobook

The Ten Commandments | Dwight L Moody | Free Christian Audiobook

Keeping the Heart | John Flavel | Christian Audiobook

Men of The Bible | Dwight L. Moody | Christian Audiobook

How to Study the Bible | Dwight L. Moody | Christian Audiobook