LG lanserer nye «premium»-mobiler som er snille mot lommeboken

100

LG har nylig annonsert lanseringen av fire nye modeller i K-serien og en oppfølger til Stylus 2. K-serien tilbyr «premium-design» og attraktive priser, mens X-serien fokuserer på spesifikke egenskaper. Utforsk valgmulighetene og finn den ideelle mobiltelefonen for deg.

K-serien: Premium-design til overkommelige priser

LG har nylig annonsert lanseringen av hele fire nye modeller i sin populære K-serie, samt en oppfølger til den tidligere Stylus 2 mobiltelefonen. K-serien har tidligere blitt kjent for å tilby «premium-design», samtidig som de har moderat innmat og attraktive priser. Denne strategien fortsetter med de nye modellene K3, K4, K8 og K10. Den femte modellen, Stylus 3, skiller seg ut med sin inkluderte skjermpenn funksjonalitet. Alle de nye modellene vil bli presentert på CES-messen dette året, men priser og lanseringsdatoer er fortsatt ikke offentliggjort.

K-seriens formål

Formålet med K-serien er å gi forbrukerne tilgang til funksjoner som vanligvis kun finnes på dyrere mobiler, til betydelig lavere priser. Dette gjør LG til en favoritt blant forbrukere som ønsker å oppgradere til en mer premium-telefon uten å tømme lommeboken helt. Med skjermstørrelser som spenner fra 4,5 til 5,3 tommer, har LG sikret seg et bredt spekter av valgmuligheter for forbrukerne.

De nye modellene

La oss se nærmere på de ulike modellene i den nye K-serien:

Modell Skjermstørrelse
K3 4,5 tommer
K4 5 tommer
K8 5 tommer
K10 5,3 tommer

Disse modellene vil appellere til ulike brukergrupper, avhengig av preferanser for skjermstørrelse.

Stylus 3: Skjermpenn funksjonalitet

Stylus 3, oppfølgeren til Stylys 2, introduserer skjermpenn funksjonalitet for de som foretrekker å skrive og tegne direkte på skjermen. Denne funksjonen gir brukerne muligheten til å være mer produktive og kreative på mobiltelefonen. Med oppgraderinger fra forrige modell, kan Stylus 3 forventes å levere enda bedre ytelse og brukeropplevelse.

Ikke flere smarttelefoner fra LG: Se de mest eksentriske modellene deres |  Komputer.no
Bildekilde: komputer.no

X-serien: Dyre egenskaper på spesifikke områder

LG har også lansert en ny mobilserie kalt «X-serien», som tar en annerledes tilnærming. I stedet for å tilby heftige spesifikasjoner over hele linjen, fokuserer X-serien på å gi «dyre» egenskaper kun på spesifikke områder. Dette appellerer til forbrukere som har spesifikke behov og ikke ønsker å betale for funksjoner de ikke trenger.

X Cam og X Screen

De to første modellene i X-serien er X Cam og X Screen. X Cam har to hovedkameraer på baksiden, ett på 13 megapiksler og ett på 5 megapiksler. Den nøyaktige funksjonen til disse kameraene er ikke oppgitt av LG. Telefonen har også et frontkamera på 8 megapiksler. X Screen-modellen skiller seg ut med sin ekstra skjerm på 1,76 tommer øverst i høyre hjørne. Denne ekstraskjermen gir rask tilgang til apper, samt muligheten til å ta samtaler og sjekke ulike informasjon uten å slå på hovedskjermen.

Tekniske spesifikasjoner for X-serien

Her er de tekniske spesifikasjonene for X Cam og X Screen:

X Cam:

  • Skjermstørrelse: 5,2 tommer
  • To hovedkameraer: 13 megapiksler og 5 megapiksler
  • Frontkamera: 8 megapiksler

X Screen:

  • Skjermstørrelse: 4,93 tommer
  • To skjermer: Hovedskjerm og ekstraskjerm på 1,76 tommer
Gjør et mobilkupp
Bildekilde: www.aftenbladet.no

Avsluttende tanker

Med lanseringen av de nye modellene i K-serien og X-serien, viser LG sin evne til å tilby premium-design og funksjoner til overkommelige priser. Forbrukerne kan glede seg over valgmulighetene og finne en mobiltelefon som passer deres behov. Med Stylus 3 og dens skjermpenn funksjonalitet, vil brukerne få en ekstra dimensjon av kreativitet. X-seriens fokus på spesifikke egenskaper gir forbrukerne muligheten til å betale kun for det de virkelig trenger. LG fortsetter å være en utfordrer på mobilmarkedet, og disse nye modellene vil sannsynligvis tiltrekke seg mange interesserte kunder.

Se også