LG lanserer sin første laserprojektor i kompakt format

28

Les om LGs nye ProBeam laserprojektor i et kompakt format som gir fleksibilitet og imponerende ytelse. Opplev en autentisk hjemmekinoopplevelse med denne innovative projektorløsningen.

LG har nylig kunngjort lanseringen av sin første laserprojektor i et kompakt format. Den nye projektoren, kalt ProBeam, retter seg mot hjemmekino-entusiaster som søker fleksibilitet og høy ytelse. Med et stående design og en vekt på kun 2 kilogram, hevder LG at ProBeam er verdens letteste full HD-laserprojektor med en lysstyrke på 2000 lumens.

Emne: projektor
Bildekilde: www.elektronikkbransjen.no

Fleksibel og imponerende ytelse

ProBeam-projektoren leverer en vanlig full HD-oppløsning på 1920 x 1080 piksler, og dens lysstyrke gjør den velegnet til bruk i dagslys. Med sin kompakte størrelse er den enkel å flytte på og kan plasseres overalt i hjemmet. Den kan også kobles enkelt til Bluetooth-enheter som hodetelefoner eller høyttalere. Videre har den Miracast-støtte, som gjør det mulig å projisere bilder fra mobiltelefonen direkte på veggen.

LG lanserer sin første laserprojektor i kompakt format - Diskuter  dataartikler (Tek.no) - Diskusjon.no
Bildekilde: www.diskusjon.no

Klassisk design og imponerende funksjonalitet

ProBeam-projektoren har et klassisk design som passer godt inn i ethvert interiør. Med dens høye ytelse og imponerende funksjoner, er den ideell for å skape en autentisk hjemmekinoopplevelse. Den leveres med en laserlampe som har en varighet på opptil 20 000 timer, noe som garanterer lang levetid og pålitelighet.

Se også

Tilgjengelighet og pris

ProBeam-projektoren har nylig blitt lansert på det amerikanske markedet til en pris på 1500 dollar, omtrent 12 000 kroner. Selv om prisen kan virke høy, er den betydelig rimeligere enn mange andre laserprojektorer på markedet. Tilgjengelighet og pris for det norske markedet er foreløpig ikke kjent, men LG forventes å kunngjøre dette snart.

Med sin kompakte størrelse, høye ytelse og imponerende funksjonalitet, er LGs nye ProBeam laserprojektor et spennende tillegg til hjemmekino-markedet. Entusiaster vil kunne nyte en autentisk og levende visningsopplevelse med denne innovative projektorløsningen.

Elektronikkbransjen nr 1 2021
Bildekilde: www.mypaper.se

Videoer

The Phenomenon of Healing – Documentary – Part 3