Mer gratis innhold fra PlayStation

50

PlayStation fortsetter å gi bort gratis spillinnhold for å oppmuntre til å bli hjemme. Kampanjen Stay At Home har gitt spillere verden over gratis tilgang til populære titler som "Ratchet & Clank" og "Horizon Zero Dawn". Nå tilbyr de også gratis innhold og gaver til spill som "Warzone" og "Rocket League". Finn ut mer om de ulike spillene som har tilgjengelig innhold og hvordan du kan dra nytte av det.

PlayStation fortsetter å gi bort spillinnhold for å holde folk hjemme. Gjennom pandemien har spillere verden over fått gratis tilgang på titler som «Ratchet & Clank» og «Horizon Zero Dawn». Det hele er en del av Stay At Home-kampanjen PlayStation har kjørt gjennom pandemien.

De beste gratisspillene på PS4 og PS5 | Denne måneden på PlayStation (Norge)
Bildekilde: www.playstation.com

Gratis innhold for «Warzone» og «Rocket League»

I deres siste gavedryss gir de nå bort items og annet snacks til en rekke bestemte spill, blant annet «Warzone» og «Rocket League».

«Warzone»-spillere vil fra og med 20. mai få tilgang til 5 double XP-tokens. Tilbudet varer til 7. juni.

Er du «Rocket League»-spiller kan du allerede nå forsyne deg av en rekke gratis costumization-muligheter, deriblant nye hjul og trails.

PlayStation Plus tilbyr GTA V, Final Fantasy Origin, Tinykin og mer gratis  neste uke - - Gamereactor
Bildekilde: www.gamereactor.no

Innhold for flere spill

De andre spillene det slippes innhold for er:

  • «NBA 2K21»
  • «MLB The Show 21»
  • «Brawlhalla»
  • «Destruction AllStars»
  • «Rogue Company»
  • «World of Tanks/World of Warships»
  • «Warframe»

Selv om tilbudet også gjelder spillere av PlayStation 5, så kan det se ut som at flere må vente enda lenger på å få ny konsoll i hus. Sony har nemlig selv meldt at de sliter med å få ordentlig sving på PS5-produksjonen, og at de neppe vil klare å møte etterspørselen i løpet av året. Dermed ser mangelen ut til å strekke seg godt ut i 2022.

Se også

Genshin Impact

Hva er det?

Et stilig eventyr satt til en åpen verden, med flere titalls unike spillbare figurer, hundrevis av historiedrevede oppdrag, labyrintaktige grotter å erobre, sesongarrangementer å utforske og utrolige sjefskamper å overleve.

Hvorfor skal jeg spille dette?

Teyvats verden er et imponerende sted der man lett glemmer tiden, med nye historier, figurer og bytte som venter rundt hver en sving, og nytt innhold legges stadig til.

PlayStation Plus: Oppdag gratisspillene som kan hentes i januar 2024 på PS4  og PS5 - Sortiraparis.com
Bildekilde: www.sortiraparis.com

Endre medlemskapsplan

Du kan kjøpe et nytt medlemskap som starter når den eksisterende planen din utløper, så hvis du er kvalifisert for et fantastisk tilbud på et PlayStation Plus-medlemskap, kan du utnytte den spesielle prisen og holde medlemskapet ditt aktivt lenger. Den nye medlemskapsperioden begynner så snart den nåværende planen din utløper.

For å oppgradere medlemskapsplanen din til PlayStation Plus Extra eller Premium er det bare å kjøpe et medlemskap på det nivået. Da betaler du et gebyr for å ta betalingene dine til den nye planens nivå for det som er igjen av den betalte medlemskapsperioden.

For å endre fra din nåværende plan til en plan på et lavere nivå logger du på PlayStation Network-kontoen din, går til innstillingene og velger Abonnementer for å endre medlemskapsplanen din i PlayStation Plus. Medlemskapet ditt vil fortsette på en plan på lavere nivå etter neste betalingsdato.

PlayStation 4 er lansert i Norge - Gamer.no
Bildekilde: www.gamer.no

Folk spør også

Kan man flytte spill fra PS4 til PS5?

Overfre dataene dine Kontroller at kildekonsollen er sltt p. P mlkonsollen gr du til hjem-skjermen og velger Innstillinger gt; System gt; Systemprogramvare.Velg Dataoverfring gt; Fortsett og flg instruksjonene p skjermen.

Fullstendig svar på www.playstation.com


Kan man spille ps2 spill på PS5?

PlayStation 5 har et bredt utvalg av spill tilgjengelig, inkludert bde originale titteler og remakes av klassiske spill. Den sttter ogs backwards compatibility, noe som betyr at du kan spille spill fra tidligere Playstation-konsoller p denne konsollen.

Fullstendig svar på retrospillkongen.no


Videoer

How To Change PSN Account Date Of Birth - Full Guide

How to set up ExpressVPN on PlayStation 5

Playstation life hacks that actually work!

The Essentials of Prayer | E M Bounds | Free Christian Audiobook

Plus TV | Need for Speed Payback | PS4

The Overcoming Life | Dwight L Moody | Free Christian Audiobook

PlayStation Plus Extra & Premium - Game Catalog | PS5 & PS4 Games

According to Promise. Of Salvation, Life, and Eternity | Charles H. Spurgeon | Free Audiobook