Tapte inntekter for Microsoft

48

Microsoft taper tusenvis av kroner på hver Xbox Series X/S de selger. Strategien er å kompensere for tapene gjennom salg av tilbehør, spill og tjenester, inkludert Xbox Game Pass-abonnementstjenesten. Les mer om Microsofts tap og strategi her.

Tapte inntekter for Microsoft

I sommer satte Sony opp prisen på PlayStation 5, mens Microsoft valgte å holde prisen på Xbox Series X/S stabil. Imidlertid avslørte Xbox-sjef Phil Spencer under Wall Street Journals nylige Tech Live-messe at Microsoft faktisk taper penger på hver Xbox Series X/S som blir solgt. Selskapet registrerer et tap på mellom 100 og 200 dollar per enhet, tilsvarende rundt 1000 til 2000 norske kroner.

Microsoft taper 1000-2000 kroner for hver solgte Xbox Series X/S - Gamer.no
Bildekilde: www.gamer.no

Strategi for å dekke tap

Å selge spillkonsoller med tap er ikke uvanlig. Microsofts strategi er å kompensere for tapene gjennom salg av tilbehør, spill og tjenester. Xbox-sjefen bekreftet tidligere i høst at selskapet faktisk tjener penger på sin abonnementstjeneste, Xbox Game Pass.

Microsoft taper 1000-2000 kroner for hver solgte Xbox Series X/S - Gamer.no
Bildekilde: www.gamer.no

Prisendringer i fremtiden

Mens prisen på Xbox-konsollene forblir uendret for øyeblikket, erkjente Phil Spencer at det er sannsynlig at Microsoft må øke prisen på sitt konsollutvalg i fremtiden. Imidlertid vil dette ikke skje før tidligst neste år. Spencer understreket betydningen av å opprettholde nåværende priser i høytidssesongen. Han antydet også at økningen i prisene vil være begrenset til visse produkter og tjenester.

Se også

Xbox Game Pass som inntektskilde

Ifølge Spencer står abonnementstjenesten Xbox Game Pass for rundt 15 prosent av Microsofts inntekter fra Xbox-innhold og -tjenester. Denne tjenesten tilbyr et bibliotek av spill som kan strømmes mot en månedlig avgift. Xbox-sjefen understreket at Game Pass allerede er lønnsomt for selskapet og forventer at inntektene fra tjenesten vil fortsette å vokse i takt med økningen i antall brukere.

Microsoft: Taper tusenvis av kroner på hver Xbox de selger - Diskuter  artikler (Tek.no) - Diskusjon.no
Bildekilde: www.diskusjon.no

Oppsummering

Microsoft taper tusenvis av kroner på hver Xbox Series X/S de selger, men strategien er å kompensere for tapene gjennom salg av tilbehør, spill og tjenester. I mellomtiden har abonnementstjenesten Xbox Game Pass vist seg å være en lønnsom inntektskilde for selskapet. Det gjenstår å se når og i hvilken grad Microsoft vil øke prisene på sine produkter, men for øyeblikket vil prisene forbli uendret.

Det kan allerede være over for Xbox One - - Gamereactor
Bildekilde: www.gamereactor.no

Folk spør også

Hvor mange Xbox er solgt?

Presentasjonen avslrte ogs at Xbox One og Xbox Series til sammen har solgt mer enn 78 millioner enheter, noe som betyr at vi endelig vet det finnes omtrent 58 millioner Xbox One-konsoller der ute. Det er mindre enn halvparten av de siste PlayStation 4-tallene vi fikk (117,2 millioner den 1. april 2022).

Fullstendig svar på www.gamereactor.no


Hvordan få refundert spill på Xbox?

Trenger du mer hjelp? Du kan be om refusjon p xbox-ordrehistorikksiden . pne ordrehistorikk.Velg det relevante elementet, og velg Be om refusjon.Oppgi rsakene til foresprselen, og velg Neste.Hvis alt er riktig, velger du Send.

Fullstendig svar på support.microsoft.com


Hvor mye koster den nyeste Xboxen?

Pris- og produktinformasjon Den billigste prisen for Microsoft Xbox Series X 1TB 2020 akkurat n er 5 378 ,-.

Fullstendig svar på www.prisjakt.no


Hvor mye koster Xbox Live Gold i måneden?

Den billigste prisen for Microsoft Xbox Live Gold 12 Month Card akkurat n er 599 ,-.

Fullstendig svar på www.prisjakt.no


Videoer

Power On: The Story of Xbox | Chapter 2: The Valentine's Day Massacre

CS50 2014 - CS50 Lecture by Steve Ballmer

WoW - Dumpster Dive MEGA Indlæs alt gratis !!!

10 bedste GRATIS AI-indholdsforfattere | AI-værktøjer til markedsføring

The Internet of Things by James Whittaker of Microsoft

Anastasia Λ Michael: Demystifying Science & Mind

Section 8

CS50 2013 - Week 9, continued