Nå er enda et nytt storspill gratis hos Epic Games

54

Skaff deg Civilization VI nå. Epic Games gir bort strategispillet Civilization VI gratis i sin spillbutikk for Mac og PC. Les mer for å finne ut hvordan du kan få tak i dette populære spillet uten kostnad.

Skaff deg Civilization VI nå.

Epic Games har for vane å slippe nye spill gratis i spillbutikken sin for Mac og PC, og sist ut er strategispillet Civilization VI. Dette er nok et storspill i svermen av etterhvert hundrevis av gratis spill på platformen, og det andre på kort tid som nok kan komme til å utfordre selskapets servere.

Apple: - Epic Games er ikke en moderne Robin Hood - ITavisen
Bildekilde: itavisen.no

Problemer med serverne

I forrige uke tok nemlig Grand Theft Auto V nærmest livet av Epic’s servere, da hundretusenvis, om ikke millioner, av spillere verden over prøvde å laste ned spillet samtidig. Problemene førte ikke bare til at man ikke kunne laste ned GTA V, men at man ikke kunne bruke Epic Games-butikken overhodet. Det var nok også ganske mange irriterte Fortnite-spillere som ikke kunne åpne spillet, ettersom launcheren nektet å åpne seg.

Foreløpig har ikke Civilization VI ført til de samme problemene, og vi greide nokså problemfritt å både kjøpe spillet (gratis) og begynne nedlastingen.

Epic-butikkens nyeste fangst inkluderer Obsidians The Outer Worlds... -  Gamer.no
Bildekilde: www.gamer.no

Hvordan få spillet

Om du ikke er vant med Epic Games’ økosystem, så er det greit å påpeke at det første du må gjøre for å kunne knabbe det nye spillet er å laste ned Epic Games Launcher og lage en konto. Dette er en ganske enkel prosess, og du kan bruke både Google og Facebook til å logge inn for enklere oppsett.

Deretter finner du enkelt og greit spillet du vil laste ned, og om det er gratis går du gjennom en kjøpsprosess der prisen bare trekkes fra i "kassen".

Bildet vi har lagt ved her illustrerer dette greit.

Se også

Nyheter 18.01.2024, 05:39 62
Hva skjer med Facebook meta?
Nyheter 07.02.2024, 03:30 51
Kan man dele på Netflix?
Nyheter 01.05.2024, 18:19 18
Hvilke klær kan steames?

Gratis spill mot sikring av konto

Gulrot fremfor pisk, er mantraet hos Epic Games Store de neste ukene. Som mange nok har fått med seg gir Fortnite-skaper Epic Games bort inntil flere spill hver eneste uke i sin "Epic Games Store". Dette begynte de med tilbake i 2018 for å forsøke å trekke til seg kunder fra mer kjente distribusjonsplattformer for spill som Steam, uPlay og Origin.

Frem til nå har du kunnet logge på, klikke på meldingene som hver torsdag har varslet deg om nye gratisspill og puttet dem rett i biblioteket ditt. I en periode frem til 21. mai må du fremover regne med ett ekstra steg for å sikre deg gratis underholdning.

I et forsøk på å få kundene til å sikre sin voksende digitale spillsamling og Epic-konto mot hackere har Epic bestemt at flere av gratisspillene bare skal bli tilgjengelig for de som har aktivert såkalt tofaktorautentisering på kontoen sin.

Tofaktorautentisering gjør det umulig for uvedkommende å ta over kontoen din selv om de skulle klare å gjette eller lure til seg både e-postadressen og passordet du bruker.

Med tofaktorautentifisering kreves en tilleggskode hver gang du logger inn, foretar et kjøp eller endrer kontaktopplysninger. Denne koden kan sendes som SMS til mobilen din eller genereres via apper som Googles Authenticator, "LastPass" eller "Authy". Ved å bruke apper slipper du å oppgi telefonnummeret ditt til Epic Games.

Det er enkelt å slå på tofaktorautentisering fra kontosidene hos Epic, og vi anbefaler app-autentisering. Da skanner du i så fall bare QR-koden som genereres spesielt for kontoen din med kameraet på mobilen, slik at du får en ny oppføring kalt "Epic Games". Der vises en kode som fornyes flere ganger i minuttet og som kun du har tilgang til når du skal logge inn på kontoen din.

Det er anbefalt å generere såkalte sikkerhetsnøkler samtidig med opprettelsen av tofaktorautentisering i app. Nøklene kan du nemlig bruke dersom du skulle miste tilgang til mobilen der tofaktorappen er installert. For eksempel ved uhell eller salg. Nøklene kan du for eksempel oppbevare på datamaskinen din eller på en minnepinne.

Grepet Epic tar nå kommer uken etter at Nintendo opplevde at uvedkommende skaffet seg tilgang til og misbrukte 160.000 av kundenes nettkontoer som ikke var beskyttet med tofaktorautentisering. På spørsmål fra nettstedet Ars Technica skriver Epic Games at deres nye sikkerhetsoffensiv ikke kan knyttes opp mot denne hendelsen.

Norsk trener bak Fortnites nyeste verdensmestere - Gamer.no
Bildekilde: www.gamer.no

Kommende gratis spill

Fra torsdag kveld kan to nye gratis spill lastes ned dersom du har Epic Games ga bort en rekke større spill i julen, inkludert "The Outer Worlds: Spacer's Choice Edition" og "Ghostwire Tokyo".

Oppdatert, 4. januar, 17:00:

"Marvel's Guardians of the Galaxy" er det nye gratis-spillet. Som vi oppsummerte i testen vår tilbake i oktober 2021: "Rett og slett moro!" Du har frem til 11. januar 17:00 å laste ned.

Og nå ringer de nyåret inn med nok en stor gratis-utgivelse i form av "A Plague Tale: Innocence". Spillet er kun gratis frem til 4. januar klokken 17:00. Dette er en vanlig kort tidssfrist på de største spillene denne julen. Spillet fra Asobo Studio som gis ut av Focus Entertainment har rett over 80 Metacritic-kritikerpoeng, og gjør det enda noe bedre hos spillerne.

Vi var også begeistret for spillet da vi testet det i 17. oktober 2022 og belønnet det med 8,5 av 10 poeng: "En interessant historie fortalt av gode skuespillere i vakre omgivelser med engasjerende gameplay. Kort og godt," oppsummerte vi spillet med den gang.

Nå kommer det neste store The Witcher-spillet - Gamer.no
Bildekilde: www.gamer.no

Folk spør også

Hvem fant opp Epic Games?

Epic Games (ogs kjent som Epic MegaGames eller Potomac Computer Systems) er et amerikansk selskap som jobber med spillutvikling. Selskapet ble grunnlagt i 1991 av Tim Sweeney som vokste opp i byen Potomac i Maryland. Epic Games str bak Unreal Engine og suksessen Fortnite Battle Royale.


Hva er Epic Games sitt nummer?

Epic Digernes - 48177602 - 180.no.

Fullstendig svar på www.180.no


Videoer

THE RETURN OF THE ANUNNAKI... What will happen?

EMO the Musical - Australian irreverent high school musical feature film

LAS VEGAS - 60% Chance She's A SEX WORKER (+ MORE TIPS for Newbies)

On the traces of an Ancient Civilization? 🗿 What if we have been mistaken on our past?

Power On: The Story of Xbox | Chapter 3: And It Didn't Turn On

Where Did They Go? ~ Noble Abandoned Mansion of a Corrupt Family

Millions Left Behind! ~ Abandoned Victorian Castle of the English Wellington Family

Car Camping In Rain Storm - 2 Nights - Ultimate Air Tent