Nå kan du få Bitmoji-avataren din på klokka

52

Opplev din personlige Bitmoji-avataren på Fitbit-klokken din som reagerer på ulike situasjoner. Last ned Bitmoji-urskiven fra Fitbit App Gallery og lenk den til din Bitmoji-konto.

Hvis det er en Fitbit.

Synes du selv at du er en knakende kjekk kar eller kanskje ei lekker skreppe? Vil du gjerne se litt mer? Da har Fitbit og Snap kommet fram til en løsning for deg – i hvert fall så lenge du har en Fitbit Ionic eller Fitbit Versa (Lite går bra) på håndleddet.

For hvis du i tillegg har snekret deg en Bitmoji-avatar til Snapchat-kontoen din, kan du lenke dette sammen og ende opp med avataren på klokka.

Stor oppdatering: Gjør din Bitmoji enda mer personlig - Smart,  annonsørinnhold fra VG Partnerstudio
Bildekilde: www.vg.no

Personlig avataren som reagerer på forskjellige situasjoner

Denne avataren vil da gjøre forskjellige ting basert på hvilken tid det er på døgnet, hva du driver med og andre faktorer.

Tar du en spasertur på natterstid, vil avataren din eksempelvis gå i søvne. Er det meldt dårlig vær, kan den finne fram paraplyen. Nådd et treningsmål? Det må feires.

Merk at det ikke er animasjoner det er snakk om her, men statiske bilder eller forskjellige «urskiver». Det skal visstnok være over femti av dem, så det vil nok ta litt tid å få sett alle. Du må sikkert gjøre en del merkelige ting også.

Stor oppdatering: Gjør din Bitmoji enda mer personlig - Smart,  annonsørinnhold fra VG Partnerstudio
Bildekilde: www.vg.no

Slik får du Bitmoji-avataren din på klokka

Hvis dette høres ut som noe for deg, er det bare å laste ned Bitmoji-urskiven fra Fitbit App Gallery. Dette må du altså gjøre i Fitbits mobilapp. Deretter skal det bare være å følge instruksjonene for å lenke til Bitmoji-kontoen din.

Trinn for å få Bitmoji-avataren på klokka:

  1. Last ned Bitmoji-urskiven fra Fitbit App Gallery i Fitbits mobilapp.
  2. Følg instruksjonene for å lenke til Bitmoji-kontoen din.

Nå kan du glede deg over å ha din personlige Bitmoji-avataren på klokka, som reagerer på ulike situasjoner og gir deg et unikt preg på din Fitbit-opplevelse.

Bitmoji Deluxe - en skreddersydd variant av deg selv

Nylig lanserte Snapchat den globale nyheten Bitmoji Deluxe – en helt ny Bitmoji-funksjon som gjør det mulig å skreddersy Bitmojien din til å bli enda mer levende.

For deg som ikke er kjent med Bitmoji fra før: Bitmoji er en personlig og mer avansert type emoji – en slags skreddersydd variant som ligner på deg. Poenget med Bitmoji er å gjøre mobilkommunikasjon mer menneskelig og morsom, ved å få frem akkurat hvordan du føler deg i dine online-samtaler.

Etter tilbakemelding fra brukerne fant Snapchat ut at de små detaljene er svært viktig for folk når de skal lage en kopi av seg selv – særlig savnet de større variasjon av hårfarger og frisyrer.

I Deluxe-versjonen av Bitmoji finnes hårfarger i alle tenkelige nyanser som kan kombineres med nye frisyrer, ansiktstrekk, sminke og tilbehør på «uendelig» mange måter. Det er med andre ord kun fantasien som setter grenser for hvordan din avatar skal se ut.

Slik oppdaterer du til Bitmoji Deluxe:

  1. Installer eller oppdater Bitmoji-appen på telefonen din.
  2. Åpne appen og klikk på tannhjulet øverst til venstre for å gå til Innstillinger.
  3. Velg «Endre avatar-stil» og velg Bitmoji Deluxe.
  4. Start tilpasningen av din Bitmoji Deluxe med en selfie.

Med Bitmoji Deluxe kan du virkelig gjøre din Bitmoji mer unik og personlig, og uttrykke deg på en enda mer kreativ måte i dine digitale samtaler.

Kilde: Cnet

Nå har Snapchat rullet ut flere hundre nye stylingmuligheter til Bitmoji. Her er alt du trenger å vite om den rare lille avataren – og hvordan du lager den.

Bitmoji introduserer en ny Avatar-stil
Bildekilde: newsroom.snap.com

Folk spør også

Hvordan endre Bitmoji avatar?

Rediger Bitmoji-avataren din 💇 Trykk p profil-ikonet verst for g til Profilskjermen din ↖️Sveip ned eller trykk p avataren din for pne tilpasningsmenyen.

Fullstendig svar på help.snapchat.com


Hvordan få Bitmoji til å ligne?

Mulighetene er s mange, og din personlige avatar er ikke redd for by p seg selv. Slik gjr du det:Last ned appen Bitmoji til din iPhone eller Android.pne Snapchat og klikk p Snapchat-spkelset. Deretter p tannhjulet verst til hyre.Trykk p Bitmoji og lag avataren din utfra de enkle instruksjonene.Hurra!

Fullstendig svar på www.online.no


Hvordan fjerne avatar på snap?

Trykk p profil-ikonet verst for g til profilskjermen din ↖️Trykk p tannhjul-ikonet verst i hyre hjrne.Skroll ned og trykk p quot;Bitmojiquot;Trykk p #39;Fjern min Bitmoji#39;

Fullstendig svar på help.snapchat.com


Hva er Bitmoji Stories?

Friendmoji klistremerker og noen Bitmoji-stories bestr av den personlige Bitmoji-avataren sammen med din venns Bimoji-avatar. Du kan finne dem i Snapper med venner, chatter, gruppechatter og mer! Snapper med Friendmoji-klistremerker kan sendes til andre og legges til i Stories.

Fullstendig svar på help.snapchat.com


Videoer

Samsung Galaxy Watch 3 Unboxing and Review - Is it the best smart watch choice in 2020?

CS50 2013 - Week 10, continued

Full Body Yoga for Strength & Flexibility | 40 Minute At Home Mobility Routine

The kitten was abandoned on the side of the road. The story of a kitten named Rocky

Food as Medicine - Blanche Shaheen and Reed Dohmen - Mental Health Webinar

HAIRCUT CASCADE ON VERY SHORT HAIR!

Garmin Tactix 7 In Test: For Whom Is the Tactix Worthwhile?

20 товаров для автомобиля с Алиэкспресс, автотовары №29