Nå kan du oppgradere fjorårets Samsung-TV

Oppgrader TV-en din med Samsungs Evolution Kit og få de nyeste standardene og funksjonene. Samsungs Evolution Kits lar deg oppgradere TV-en din slik at den blir på sitt mest moderne. Med den nye oppgraderingspakken får du tilgang til 4K-innhold og økt bildeoppdateringsfrekvens. Samsung viser sin forpliktelse til å gi verdi og nytte til sine kunder ved å tilby oppgraderinger til eksisterende produkter. Les mer her.

Boksen som lar deg få en fullverdig 4K-TV har fått norsk pris.

Hver uke kommer det inn en rekke nye produkter i vår prissøketjeneste Prisguide. En av de mest interessante i øyeblikket er Samsungs nye Evolution-kit til selskapets 4K-skjermer 85S9 og F9000-serie – og nå har Evolution Kit-boksen fått en pris her på berget.

TEST: Samsung UE55ES8005 – Nå kan du snakke til TV-en
Bildekilde: www.lydogbilde.no

Oppgrader TV-en din med Samsungs Evolution Kit

Samsung lanserte først sine Evolution Kits i 2012, og dette er en løsning hvor du kan oppgradere TV-en din slik at den blir på sitt mest moderne. Ved hjelp av slike Evolution-kits kan du kjøpe maskinvare som inneholder det nyeste av teknologi og standarder, og var du en av de som kjøpte selskapets nye 9000-serie i 2013, kan du altså oppgradere den med en slik boks.

Den nye "hjernen" heter Samsung Evolution Kit SEK-2500U, og vil gi din eksisterende 4K-TV en del vesentlige forandringer. Da vi testet en rekke av første 4K-TV-ene som kom på markedet i 2013, manglet de aller fleste av dem ulike standarder for å være en fullverdig 4K-TV.

Samsung øker fargerommet med S UHD
Bildekilde: www.lydogbilde.no

Få de nyeste standardene og funksjonene

Ved å kjøpe den nyeste oppgraderingspakken, vil du få standardene og inngangene som Samsungs 9000-serie mangler. Du får blant annet støtte for H.265, den nye videokodeken som omfatter 4K-oppløsningen. Med dette på plass åpnes det muligheter for å se 4K-innhold fra blant annet Netflix, via en egen TV-app som du kan laste ned fra applikasjonsmarkedet til Samsung.

Samtidig får du støtte for HDMI 2.0, som er det nyste varianten av grensesnittet for overføring av signaler, der du blant annet kan øke antall bilder i sekundet fra 30 til 60 når du ser innhold i 4K. I tillegg vil du få oppdaterte versjoner av andre funksjoner som HDCP og MHL.

Andre oppgraderinger med Evolution-kit

Det nye Evolution-kittet gir deg også en rekke andre oppgraderinger. Blant annet sitter det en kraftigere firekjerners prosessor under panseret, som vil gjøre TV-en raskere i bruk.

Samsung har også valgt å legge ved sin nye fjernkontroll i pakken med sitt Evolution Kit. Denne fjernkontrollen fungerer mye på samme måten som den du bruker til å kontrollere spillkonsollen Nintendo Wii. Du styrer TV-en ved å peke direkte mot skjermen, hvor en prikk dukker opp og viser hvor du treffer.

Enn så lenge har ikke Samsung Evolution Kit SEK-2500U nådd frem til butikkenes lagre, men den har altså fått bekreftet norsk pris – og var du en av mange som bladde opp flere titalls tusen for en 9000-serie i 2013, må du dermed belage deg på å punge ut ytterligere noen tusenlapper hvis du vil oppgradere TV-en.

Dette er en spennende mulighet for eiere av fjorårets Samsung-TV-modeller, da de nå kan få tilgang til de nyeste funksjonene og oppdateringene uten å måtte kjøpe en helt ny modell. Samsung viser her sin forpliktelse til å gi verdi og nytte til sine kunder ved å tilby oppgraderinger til eksisterende produkter.

Med denne oppgraderingen kan brukerne være sikre på at de får det beste ut av TV-en sin og holder seg oppdatert med den nyeste teknologien. Det er en flott måte å forlenge levetiden til TV-en og få enda mer glede ut av den.

Samsungs TV-sortiment 2021: Dette er TV-modellene som er annonsert |  TechRadar
Bildekilde: global.techradar.com

Hva vil Wiki fortelle oss?

Nå kan du oppgradere fjorårets Samsung-TV

Samsung tilbyr nå muligheten til å oppgradere fjorårets modeller av Samsung-TV. Dette gir brukerne muligheten til å få de nyeste funksjonene og oppdateringene på TV-en sin uten å måtte kjøpe en helt ny modell. Dette er en fantastisk nyhet for de som ønsker å holde tritt med den raske utviklingen innen TV-teknologi.

Oppgraderingen er tilgjengelig for utvalgte modeller av Samsung-TV, og kan gjøres enkelt og praktisk ved å laste ned oppdateringen fra Samsungs nettside og installere den på TV-en. Dette gir brukerne tilgang til nye smarte funksjoner, forbedret bildekvalitet, og en bedre brukeropplevelse generelt.

Denne oppgraderingsmuligheten er et bevis på Samsungs kontinuerlige innsats for å tilby kundene de beste produktene og opplevelsen. Ved å tilby oppgraderinger til fjorårets modeller viser Samsung sin forpliktelse til å gi verdi og nytte til sine kunder.

Samsung-TV har alltid vært kjent for sin høye kvalitet og innovative funksjoner. Med denne oppgraderingsmuligheten kan brukerne være sikre på at de får det beste ut av TV-en sin og holder seg oppdatert med den nyeste teknologien. Det er en flott måte å forlenge levetiden til TV-en og få enda mer glede ut av den.

Folk spør også

Hvordan oppdatere Samsung Smart Hub?

Bemerk: Avhengig av enheten din kan du komme til innstillingene dine ved trykke p Meny-knappen p TV-ens fjernkontroll eller ved trykke p Smart Hub/Hjem-knappen og g til innstillinger derfra. 2 Velg Sttte. 3 Velg Programvareoppdatering.

Fullstendig svar på www.samsung.com


Hvordan bruke Samsung Smart TV?

S enkelt er det koble din mobil til TV-en: Last ned SmartThings-appen til din mobiltelefon – den finnes bde til Apple i App Store og til Android i Google Play.Sl p din Samsung Smart TV.Start appen p din Samsung-smarttelefon.Velg TV-en fra de tilgjengelige enheter, og trykk forbind.

Fullstendig svar på www.power.no