Nå kan Fitbit-armbåndet ditt automatisk gjenkjenne hva du driver med

49

Les om den nye SmartTrack-funksjonen til Fitbit-armbåndene Surge og Charge HR. Oppdateringen gjør det mulig å automatisk registrere ulike typer trening og aktiviteter uten manuell start. Dette gjør armbåndene mer intelligente og brukervennlige.

SmartTrack-funksjonen gir Fitbit-armbåndene Surge og Charge HR muligheten til å automatisk registrere ulike typer trening og aktiviteter uten at brukeren trenger å manuelt starte registreringen. Denne oppdateringen gjør armbåndene mer intelligente og brukervennlige.

Bruksanvisning Fitbit Versa 2 (88 sider)
Bildekilde: www.bruksanvisningpdf.no

Hvordan fungerer SmartTrack?

Fitbit har utviklet SmartTrack for å gi brukerne en sømløs opplevelse når de trener. Armbåndene er i stand til å gjenkjenne og registrere aktiviteter som gåing, løping, sykling, samt mer høyintensitetsaktiviteter som tennis og basketball. Dette gjøres ved å analysere kontinuerlige bevegelser.

Det er også mulig å tilpasse SmartTrack-funksjonen etter egne preferanser. Brukerne kan selv bestemme hvilke aktiviteter som automatisk skal registreres som trening. Det er også mulig å justere antall minutter som må utføres av en aktivitet før den teller som en del av treningsmålet. Dette gir brukerne mulighet til å skreddersy sin egen treningsrutine og definere hvilke aktiviteter som er viktige for dem.

Bruksanvisning Fitbit Versa 2 (88 sider)
Bildekilde: www.bruksanvisningpdf.no

Ukentlige treningsmål og forbedret pulsmåling

I tillegg til SmartTrack-funksjonen, gir den nye oppdateringen også brukerne mulighet til å sette ukentlige treningsmål basert på antall dager de planlegger å være aktive. Dette gir en ekstra motivasjon og hjelper brukerne med å oppnå sine treningsmål.

Fitbit har også forbedret sin pulsmålingsteknologi, kalt "PurePulse". Denne oppdateringen skal forbedre nøyaktigheten og ytelsen til pulsmålingen, som er en viktig indikator for intensiteten i treningen.

Konklusjon

Med den nye SmartTrack-funksjonen tar Fitbit-armbåndene treningsopplevelsen til et nytt nivå. Brukere trenger ikke lenger å manuelt starte registreringen av treningen, da armbåndene automatisk gjenkjenner og registrerer ulike aktiviteter. Dette gir en mer sømløs og brukervennlig opplevelse for alle som ønsker å følge med på sin fysiske aktivitet.

Fitbit Inspire 2 aktivitetsarmbånd (desert rose) - Elkjøp
Bildekilde: www.elkjop.no

Folk spør også

Er en Fitbit klokke vanntett?

Finn ut mer om Fitbit-enhetens vannbestandighet og hvordan du vasker og trker den hvis den blir vt. Er Fitbit-enheten vanntett? De fleste Fitbit-enhetene er vannbestandige opptil 50 meter.

Fullstendig svar på help.fitbit.com


Er charge 4 vanntett?

Fitbit Charge 4 aktivitetsarmbnd er en plitelig hverdagskamerat som er vanntett ned til 50 meter, har en PMOLED-touchskjerm og kan registrere puls, svn og aktivitet 24/7.

Fullstendig svar på www.elkjop.no


Hvordan sette opp fitbit charge 4?

Charge 2 – trykk og hold p knappen p armbndet i fire sekunder. Armbndet har startet p nytt nr du ser Fitbit-logoen og det vibrerer. Charge 3 og Charge 4 – trykk og hold p knappen p armbndet i tte sekunder. Slipp knappen.

Fullstendig svar på help.fitbit.com


Hvordan koble til fitbit charge 5?

Synkroniser enheten med Fitbit-appen p iPhone eller Android-telefonen. G til fitbit.com/devices for verifisere at telefonen er kompatibel med Fitbit-appen. Hva er synkronisering? Synkronisering er en prosess der data som enheten samler inn, overfres til Fitbit-kontoen din.

Fullstendig svar på help.fitbit.com


Videoer

Fitbit Luxe: Black Screen, Display won't Turn On? Easy Fix!

Fitbit Charge 3 & 4: How to Turn Screen Wake On/Off (Turn on from flipping wrist)