Nå skal alle Youtube-kontoer få «nytt» navn

62

Les om den siste endringen på YouTube hvor alle kontoer vil få en "handle" med en '@' foran kanalnavnet. Dette forbedrer brukeropplevelsen ved å enklere nevne kontoer i kommentarer, videobeskrivelser og i YouTube Shorts.

Den 14. februar 2005 ble YouTube grunnlagt av tre tidligere medarbeidere i betalingstjenesten PayPal. Siden den gang har nettstedet blitt et globalt fenomen for opplasting, visning og deling av videoklipp, drevet av Google etter oppkjøpet i 2006. En av de nyeste endringene som YouTube har introdusert er at alle kontoer vil få «nytt» navn.

Nå skal alle få «nytt» navn på Youtube - trdby.adressa.no
Bildekilde: trdby.adressa.no

Endringen med «handle»

Fremover skal alle Youtube-kontoer få en såkalt «handle», melder Youtube i egen blogg. Dette innebærer at kanalnavnet vil få en «@» foran seg, og dermed følge samme praksis som «alle» sosiale medier. Formålet med denne endringen er å gjøre det enklere å nevne kontoer i kommentarer, videobeskrivelser og i «Shorts», som er Youtubes svar på TikTok-videoer og Instagram Reels.

Ifølge Youtube vil handlen være unik for hver konto, slik at det blir enklere å vite om man samhandler med riktig konto. Dette skal bidra til å forbedre brukeropplevelsen på plattformen.

Nå skal alle få «nytt» navn på Youtube - trdby.adressa.no
Bildekilde: trdby.adressa.no

Valg av handle

Hvis du allerede har en skreddersydd Youtube-URL (Youtube.com/navnet på kontoen din), vil det eksisterende navnet automatisk reserveres som din «handle», altså med en alfakrøll foran. Du vil imidlertid få muligheten til å endre dette. Youtube vil gradvis rulle ut muligheten for å velge din egen handle. En varsel vil vises i Youtube Studio og på e-post, og de mest populære kontoene vil få valget først.

Timingen for å få tilgang til prosessen for å velge handle avhenger av ulike faktorer, inkludert Youtube-tilstedeværelse, abonnentantall og kanalaktivitet, ifølge Youtube.

Se også

Nyheter 12.05.2024, 01:28
Er 100gb mye?
Nyheter 13.02.2024, 04:47 69
Er kreft i øyet farlig?

Endring av URL

Sammen med innføringen av handles vil URL-en også endres for å inkludere det nye navnet. Den vil bli formatert som youtube.com/@handle. Det gamle URL-en vil fortsatt fungere, men vil omdirigere til den nye @-adressen.

Tidligere måtte man ha minst 100 abonnenter på Youtube for å kunne velge sin egen Youtube.com/-URL, men dette kravet fjernes med introduksjonen av handles.

Nå kan du opprette barnekontoer på Youtube | Barnevakten
Bildekilde: www.barnevakten.no

Pronomen og internasjonal tilgjengelighet

En annen ny funksjon som Youtube har introdusert er muligheten til å legge til pronomenene dine på kanalen. Dette vil vises i kanalprofilen din, og du kan velge om alle eller bare abonnentene dine skal kunne se pronomenene.

Det er viktig å være oppmerksom på lokale lover og regler når man samtykker til denne offentlige funksjonen på YouTube, da noen jurisdiksjoner har lover knyttet til kjønnsuttrykk.

Foreløpig er denne funksjonen bare tilgjengelig på engelsk for brukere i USA, men Youtube jobber med å gjøre den tilgjengelig i flere land og på flere språk.

SVINDEL - Ny avansert versjon av youtube spam - Datahjelperne
Bildekilde: www.datahjelperne.no

YouTube som plattform

YouTube har utviklet seg til å bli en av de mest besøkte nettsidene på internett, med milliarder av filmklipp som vises og lastes opp daglig. Plattformen finansieres hovedsakelig gjennom annonser, men tilbyr også abonnementsordningen Youtube Premium for å se reklamefrie videoer.

For annonsører gir YouTube muligheten til å plassere reklame på videoer og kanaler. Annonsører kan velge ulike annonseformater, som bannere og reklamevideoer. YouTube tilbyr også verktøy for målretting av videoer, slik at annonsører kan finne passende videoer å knytte annonser til.

Med stadig økende popularitet og innovasjoner fortsetter YouTube å være en ledende plattform for videodeling i dagens digitale verden.

Se også

Hva vil Wiki fortelle oss?

Den 14. februar 2005 ble YouTube grunnlagt av tre tidligere medarbeidere i betalingstjenesten PayPal. Siden den gang har nettstedet blitt et globalt fenomen for opplasting, visning og deling av videoklipp, drevet av Google etter oppkjøpet i 2006. En av de nyeste endringene som YouTube har introdusert er at alle kontoer vil få «nytt» navn.

YouTube har alltid vært et nettsted hvor brukere kan laste opp sine egne videoer, enten det er hjemmelagde klipp, videoblogger eller musikkvideoer. De siste årene har nettstedet også blitt en plattform for YouTube-kjendiser, som regelmessig laster opp videoer og oppnår høye seertall og inntekter. Noen av disse kjendisene har til og med blitt oppdaget og fått videre karrieremuligheter innen underholdningsbransjen.

Mens YouTube i utgangspunktet tillot opplasting av opphavsrettslig beskyttet materiale, har de fulgt en praksis med å vente med å fjerne slikt materiale til det kommer klager. Imidlertid fastslo en domstol i Hamburg i 2012 at YouTube kan holdes ansvarlig for innholdet som brukerne laster opp.

YouTube er blant de mest besøkte nettsteder på internett, med milliarder av filmklipp som vises og lastes opp hver dag. Nettstedet finansieres hovedsakelig gjennom annonser, men tilbyr også en abonnementsordning kalt YouTube Premium for brukere som ønsker å se reklamefrie videoer.

For annonsering og markedsføring gir YouTube brukerne muligheten til å plassere reklame på egne videoer og kanaler. Annonsører kan velge forskjellige annonseformater, som bannere og fjernsynsliknende reklamevideoer. YouTube tilbyr også verktøy for målretting av videoer, slik at annonsørene kan finne passende videoer å knytte annonser til.

YouTube er også en av de viktigste søkemotorene på internett, og bruker avanserte algoritmer for å gi brukerne de beste søkeresultatene. Søkemotoren tar hensyn til nøkkelord, antall visninger og brukervurderinger for å rangere resultatene.

Med stadig økende popularitet og innovasjoner fortsetter YouTube å være en ledende plattform for videodeling i dagens digitale verden.

Folk spør også

Hvordan endre navn på YouTube konto?

Brukernavn Logg p YouTube Studio.P menyen til venstre velger du Tilpasning. Grunnleggende informasjon.Under Brukernavn kan du se eller endre brukernavnet ditt.Hvis du endrer brukernavnet, klikker du p PUBLISER for bekrefte det.

Fullstendig svar på support.google.com


Kan jeg ha flere YouTube kanaler?

Du kan bare bruke n kanal om gangen p YouTube.

Fullstendig svar på support.google.com


Videoer

Kolonial.no | Hopp over butikken | Det er ikke lørdag i dag

Tappe ser på nrksuper.no [EDUCATIONAL]

Noen burde ikke bli foreldre

emma - Million (Official Music Video)

Dan Markel Murder Series- Breaking Down Wendi's Testimony From The Trials: Part 2

SKAL LIKSOM DETTE GJØRE MEG GLAD?

P3-Silje kliner til med Katrine Moholt: – Heftig jentekyss!

🔴 AGS LIVE – JANUAR