Nå skal Xbox-kontrolleren din bli bedre

47

Microsoft oppgraderer Xbox-kontrolleren med raskere enhetsskifting og støtte for Dynamic Latency Input (DLI). Les videre for å lære hvordan denne oppdateringen forbedrer spillopplevelsen og tilgjengeligheten til Xbox-kontrolleren.

Microsoft er i ferd med å oppgradere fastvaren til sine Xbox One-, Xbox Elite 2, og Xbox Adaptive-kontrollere. Denne oppdateringen vil bringe to viktige forbedringer til kontrollerne: raskere enhetsskifting og støtte for Dynamic Latency Input (DLI).

Microsoft Xbox Series Trådløs Xbox kontroller - Astral Purple - MaxGaming.no
Bildekilde: www.maxgaming.no

Raskere enhetsskifting

Med den nye oppdateringen vil det bli enklere og raskere å bytte mellom ulike enheter som kontrolleren er koblet til. Tidligere brukte Xbox-kontrollerne forskjellige teknologier for å koble seg til Xbox-spillkonsollen og andre enheter som smarttelefoner og PC-er. Med oppdateringen vil kontrolleren huske både Bluetooth-tilkoblingen til mobilen din og konsollen, slik at du enkelt kan bytte mellom enhetene ved å dobbeltrykke på paringsknappen.

Hva du skal gjøre når Xbox One-kontrolleren ikke slår seg på - Polaridad.es
Bildekilde: polaridad.es

Dynamic Latency Input (DLI)

Den andre oppgraderingen er støtten for Dynamic Latency Input (DLI), som reduserer forsinkelsen når kontrolleren er koblet til en av de nye Xbox-konsollene – Series X eller Series S. Dette gir en mer responsiv spillopplevelse og bedre presisjon i spillingen.

Begge disse nye funksjonene er allerede tilgjengelige på de nye kontrollerne som følger med Xbox Series X og Series S, men nå vil også eldre kontroller få samme funksjonalitet. Oppdateringen er for øyeblikket under testing blant et utvalg brukere, og forventes å rulles ut til alle brukere i løpet av de kommende månedene.

Oppdatering for Xbox Adaptive-kontrolleren

I tillegg til oppdateringene for Xbox One- og Xbox Elite 2-kontrollerne, vil også Xbox Adaptive-kontrolleren få en oppgradering. Denne kontrolleren er spesielt designet for spillere med funksjonsnedsettelser, og oppdateringen vil bidra til å forbedre tilgjengeligheten og brukervennligheten.

Når du skal kjøpe en ny Xbox-kontroller, er det flere faktorer du bør vurdere. Her er fire viktige ting du bør tenke på:

Kjøp Trådløs Xbox-kontroller – Microsoft Store nb-NO
Bildekilde: www.microsoft.com

Hvilken type Xbox-konsoll bør du bruke kontrolleren til?

Det finnes forskjellige generasjoner av Xbox-konsoller, og det er viktig å vite hvilken type konsoll du har hjemme for å sikre kompatibilitet med kontrolleren. Noen kontrollere er bare kompatible med spesifikke konsollmodeller, mens andre er mer allsidige og kan brukes på flere generasjoner av Xbox-konsoller.

Lær en gang for alle hvordan du bruker Xbox-kontrolleren på PC
Bildekilde: www.showmetech.com.br

Hvilken type Xbox-kontroller bør du velge?

Det er mange forskjellige typer Xbox-kontrollere tilgjengelig på markedet. Du bør vurdere egenskaper som ergonomi, trådløs tilkobling, og ekstra funksjoner som håndtak som kan byttes ut eller tilleggsutstyr som kan festes til kontrolleren.

Se også

Pris og kvalitet

Prisen på Xbox-kontrollere varierer avhengig av modell og funksjoner. Det er viktig å finne en balanse mellom pris og kvalitet. Du bør vurdere hvilke funksjoner som er viktigst for deg og velge en kontroller som tilbyr god kvalitet til en rimelig pris.

Så bra er Xbox One
Bildekilde: www.bt.no

Les brukeranmeldelser

Før du kjøper en Xbox-kontroller, kan det være nyttig å lese brukeranmeldelser for å få innsikt i brukeropplevelsen og påliteligheten til kontrolleren. Dette kan hjelpe deg med å ta en informert beslutning og velge en kontroller som passer best for dine behov.

Med riktig valg av Xbox-kontroller kan du forbedre spillopplevelsen og få maksimal glede av dine Xbox-spill.

Xbox Trådløs Kontroller (Electric Volt) - Tilbehør - KomplettBedrift.no
Bildekilde: www.komplettbedrift.no

Folk spør også

Hva heter nyeste Xbox?

“Xbox Series X er vr raskeste, kraftigste spillkonsoll noensinne, og den setter et niv p ytelse, hastighet og kompatibilitet, slik at du kan ta tusenvis av spill fra tre generasjoner med deg.

Fullstendig svar på www.prisjakt.no


Hvordan lade Xbox kontroller?

USB-C. Koble USB-C-kabelen som flger med, til USB-C-strmporten p baksiden av kontrolleren. Her kobler du USB-C-kabelen til Elite Series 2-kontrolleren. Koble deretter den andre enden av kabelen til Xbox-konsollen eller PC-en.


Hva er siste Xbox?

XBOX SERIES X Den raskeste, kraftigste Xbox noensinne.

Fullstendig svar på www.xbox.com


Kan du bruke Xbox kontroll på PC?

Det er mange PC-spill du kan spille med en trdls Xbox-kontroller i stedet for mus eller tastatur. Du kan koble kontrolleren til en Windows-enhet ved hjelp av en USB-kabel, den trdlse Xbox-adapteren for Windows eller Bluetooth.

Fullstendig svar på support.xbox.com


Videoer

Review of DC 1500W Boost Converter 10V-60V to 12V-90V module 1.5kW Tested

Power On: The Story of Xbox | Chapter 3: And It Didn't Turn On

PXN V10 vs V9: Entry-level steering wheel SHOWDOWN

Test driving 2025 Hyundai Tucson Facelift: What's up with 7-speed dry DCT?

Console Transfer step by step PlayStation or Xbox to PC //Elite Dangerous

Power On: The Story of Xbox | Chapter 1: The Renegades

Power On: The Story of Xbox | Chapter 4: Cool…Now What?

Power On: The Story of Xbox | Chapter 6: TV…Or Not TV