Den etterlengtede Samsung Galaxy S9+

26

Den etterlengtede Samsung Galaxy S9+ ble lansert den 16. mars 2018. Opplev det elegante designet, avanserte kameraet og kraftige ytelsen til S9+ på 32Chip.

Den etterlengtede Samsung Galaxy S9+ ble lansert den 16. mars 2018. Dette toppmodellen fra Samsung var en oppgradering fra den populære Galaxy S8+ og kom med mange spennende nye funksjoner og forbedringer.

Samsung Galaxy S9/S9+ kommer 16. mars - Kameranytt
Bildekilde: www.kameranytt.no

Design og skjerm

Samsung Galaxy S9+ hadde et elegant og stilrent design, med en glassbakside og en aluminiumsramme. Den hadde en stor 6,2-tommers Super AMOLED-skjerm med Quad HD+ oppløsning og minimalt med kanter, som ga en imponerende visuell opplevelse.

Galaxy S9 og S9+ lanseres 16. mars og vi har prisene - ITavisen
Bildekilde: itavisen.no

Kamera

En av de største oppgraderingene på Samsung Galaxy S9+ var kameraet. Den hadde et dual-kameraoppsett på baksiden, med to 12 MP sensorer. En av sensorene hadde en variabel blenderåpning, som tillot for bedre bilder under ulike lysforhold. Kameraet hadde også funksjoner som Super Slow-mo, som kunne ta opp videoer i 960 bilder per sekund, og AR Emoji, som tillot brukerne å lage animerte emoji-figurer basert på sitt eget ansikt.

Se også

Ytelse og lagring

Galaxy S9+ var utstyrt med den kraftige Exynos 9810- eller Snapdragon 845-prosessoren, avhengig av markedet. Den hadde 6 GB RAM, som sørget for rask og jevn ytelse. Telefonen var tilgjengelig med forskjellige lagringsalternativer, inkludert 64 GB, 128 GB og 256 GB, og hadde også støtte for ekstern lagring via microSD-kort.

Samsung Galaxy S9 и S9+: смартфоны для современного общения – Samsung  Newsroom Россия
Bildekilde: news.samsung.com

Annet

Samsung Galaxy S9+ hadde også andre nyttige funksjoner, som IP68-sertifisering for vann- og støvbestandighet, trådløs lading, og en forbedret sikkerhet med både fingeravtrykksleser og ansiktsgjenkjenning.

Galaxy S9 og S9+
Bildekilde: www.lydogbilde.no

Oppsummering

Samsung Galaxy S9+ ble lansert den 16. mars 2018, og tilbød en imponerende oppgradering fra sin forgjenger. Med sitt elegante design, avanserte kamera, kraftige ytelse og andre spennende funksjoner, var S9+ en toppmodell som tilfredsstilte de fleste kravene til en moderne smarttelefon.

Videoer

Unlock ANY Samsung Galaxy S8, S7, S6, S5, S4, S3… | Passcode & Network Unlock!

How to Check if Samsung Phone is Original or Not - Secret Code to Check if Samsung Phone is Fake

How to set up single tap to answer on your Samsung phone

Samsung Galaxy says Not Registered on Network

Samsung Galaxy S9+ Gaming Review: Impressive!

Brug Super Slow Motion på Samsung Galaxy S9/S9+

How To Pair Samsung Galaxy Watch 5 To ANY Android Phone!

How To Fix Any WIFI, Data, or Bluetooth Connection Problems on Samsung Galaxy Phones in 1 Min