Kommende Oppdateringer for Xbox Series X og Series S i 2024

26

Microsoft planlegger oppdateringer for Xbox Series X og Series S i 2024. Les om kommende oppgraderinger, nytt design, større lagringskapasitet og forbedret energieffektivitet. Utforsk fremtiden for spillunderholdning med Xbox Series X og Series S.

Microsoft planlegger oppdateringer for Xbox Series X og Series S i 2024

Microsoft ser ut til å planlegge oppdateringer både for Xbox Series X og Series S i 2024, ifølge rettsdokumenter fra Microsofts pågående rettssak mot Federal Trade Commission (FTC) angående oppkjøpet av Activision Blizzard.

Den nye Xbox Series X, med kodenavn «Brooklin», vil få et helt nytt og sylinderformet design. Ifølge dokumentene vil den nye modellen ikke ha diskdrev, men den vil ha en dobbelt så stor intern lagringskapasitet på 2 TB, sammenlignet med dagens modell på 1 TB. Prisen vil forbli den samme på 499 dollar, tilsvarende 6590 kroner i Norge.

Dokumentene avslører også at den nye Xbox Series X vil ha en krymping av produksjonsprosessen fra 7 nm til 6 nm, noe som vil gi bedre energieffektivitet. Strømforsyningen vil kunne reduseres med 15 prosent, og en ny og mer effektiv standbymodus vil bare bruke 20 prosent av strømmen sammenlignet med dagens Series S.

Andre oppgraderinger inkluderer en ny USB-C-port på forsiden med støtte for Power Delivery, samt støtte for Wi-Fi 6E og Bluetooth 5.2.

Lekkasje: Neste Xbox-konsoll planlagt til 2028 - Gamer.no
Bildekilde: www.gamer.no

Ryktene om oppgraderinger av Playstation 5

Sony ryktes også å jobbe med flere nye versjoner av Playstation 5. Det er foreløpig ikke bekreftet når disse oppgraderingene vil bli lansert.

TCL Technology, et kinesisk teknologiselskap, spekulerer i at en Playstation 5 Pro og en ny Xbox, muligens flere som med Series S, vil bli lansert enten neste år eller i 2024.

En million Xbox One-konsoller ble solgt på lanseringsdagen - Gamer.no
Bildekilde: www.gamer.no

Neste generasjon av Xbox og Playstation

Xbox Series X, også kjent som neste Xbox, ble offisielt annonsert av Microsoft i desember 2019. Lanseringen av Xbox Series X vil markere starten på den niende generasjonen spillkonsoller.

Xbox Series X vil ha kraftigere maskinvare sammenlignet med Xbox One. Den vil inkludere en tilpasset AMD Zen 2-prosessor og RDNA 2-grafikk, som lover bedre ytelse og grafikk, samt støtte for sanntidsraytracing. Den nye konsollen vil være bakoverkompatibel med tidligere Xbox-spill, og den vil også støtte Xbox Game Pass-abonnementstjenesten.

Microsoft har også kunngjort at de vil lansere en rimeligere versjon av konsollen kalt Xbox Series S, som vil være mindre og mindre kraftig enn Series X.

Se også

Fremtiden for spillunderholdning

Med lanseringen av Xbox Series X og Series S har spillentusiaster mye å se frem til. De nye konsollene vil tilby forbedret ytelse, grafikk og nye funksjoner. I tillegg vil det bli lansert flere eksklusive titler som vil utnytte den neste generasjonen av spillunderholdning fra Microsoft.

Detaljer om den nøyaktige datoen for lanseringen av neste Xbox har ennå ikke blitt kunngjort. Imidlertid kan spillere forvente å oppleve den neste generasjonen av Xbox-konsoller i nær fremtid.

Xbox Series X
Bildekilde: www.microsoft.com

Hva vil Wiki fortelle oss?

Neste Xbox, også kjent som Xbox Series X, er planlagt å bli lansert i løpet av 2020. Microsoft annonserte offisielt den nye spillkonsollen i desember 2019, med en planlagt utgivelse i løpet av ferien samme år. Den nøyaktige datoen for lanseringen er imidlertid ikke blitt kunngjort ennå.

Xbox Series X vil markere starten på den niende generasjonen spillkonsoller og vil være en betydelig oppgradering fra Xbox One. Den nye konsollen vil ha kraftigere maskinvare, inkludert en tilpasset AMD Zen 2-prosessor og RDNA 2-grafikk, som lover bedre ytelse og grafikk, samt støtte for sanntidsraytracing. Xbox Series X vil også være bakoverkompatibel med tidligere Xbox-spill, inkludert Xbox 360 og Xbox One-titler, samt støtte for Xbox Game Pass-abonnementstjenesten.

Microsoft har også kunngjort at sammen med Xbox Series X vil de lansere en rimeligere versjon av konsollen kalt Xbox Series S. Denne versjonen vil være mindre og mindre kraftig enn Series X, og er beregnet på spillere som ønsker en mer budsjettvennlig alternativ. Både Series X og Series S vil være en del av Xbox 2020 Holiday-kampanjen.

Med lanseringen av Xbox Series X og Series S, har spillentusiaster mye å se frem til. De nye konsollene vil tilby forbedret ytelse og grafikk, samt nye funksjoner og eksklusive titler. Spørsmålet om når neste Xbox kommer er snart besvart, og det er bare et spørsmål om tid før spillere kan oppleve den neste generasjonen av spillunderholdning fra Microsoft.

Folk spør også

Hva heter den nye Xbox?

XBOX SERIES X Den raskeste, kraftigste Xbox noensinne.

Fullstendig svar på www.xbox.com


Hvor mye koster den nyeste Xboxen?

Pris- og produktinformasjon Den billigste prisen for Microsoft Xbox Series X 1TB 2020 akkurat n er 5 699 ,-.

Fullstendig svar på www.prisjakt.no


Hva er den beste Xbox?

Xbox Series X er den kraftigste spillkonsollen noensinne. Med 12 teraflops prosesskraf er 4K 120fps det neste store i spillverdenen. Xbox Seris X kan spille alle tidligere Xbox One-spill, og mange av spillene vil kjre bedre og se enda bedre ut enn p Xbox One.

Fullstendig svar på www.elkjop.no


Hvor mange Xbox er solgt?

Presentasjonen avslrte ogs at Xbox One og Xbox Series til sammen har solgt mer enn 78 millioner enheter, noe som betyr at vi endelig vet det finnes omtrent 58 millioner Xbox One-konsoller der ute. Det er mindre enn halvparten av de siste PlayStation 4-tallene vi fikk (117,2 millioner den 1. april 2022).

Fullstendig svar på www.gamereactor.no


Videoer

Power On: The Story of Xbox | Chapter 3: And It Didn't Turn On

Power On: The Story of Xbox | Chapter 4: Cool…Now What?

Power On: The Story of Xbox | Chapter 6: TV…Or Not TV

BROKEN SnowRunner Xbox version to be fixed in NEXT update?

Are 70-inch TVs any good? PS5 vs. Xbox Blu-ray players | You Asked Ep. 18

Power On: The Story of Xbox | Chapter 2: The Valentine's Day Massacre

Power On: The Story of Xbox | Chapter 5: The Red Ring of Death

Restoring Xbox One S One Turns Itself off error OVERHEAT issue - Console Restoration & Repair - ASMR