Når kommer PS5 Pro ut?

54

Les om forventede kjerne-spesifikasjoner, potensiell lanseringsdato, pris og andre detaljer relatert til PS5 Pro. Oppdag oppgradert kraft, hastighet og forbedret lydopplevelse som kan heve spillopplevelsen til et helt nytt nivå.

Playstation 5 Pro, den etterlengtede oppgraderte versjonen av PS5, er et emne som har skapt stor interesse blant spillentusiaster. Mens PS5 allerede har blitt lansert med stor suksess, er det forventninger om at PS5 Pro vil ta spillopplevelsen til et helt nytt nivå. Basert på informasjon fra RedGamingTech og andre kilder, vil denne artikkelen utforske forventede kjerne-spesifikasjoner, potensiell lanseringsdato, pris og andre detaljer relatert til PS5 Pro.

Hevder å ha avslørt "Playstation 5 Pro"-maskinvaren - ITavisen
Bildekilde: itavisen.no

Oppgradert kraft og hastighet

Ifølge RedGamingTech vil PS5 Pro beholde den samme Zen 2-plattformen, men med betydelig høyere klokkehastighet. Dette vil gi spillere en kraftigere maskin, som forventes å være på linje med AMDs RX7700XT-grafikkort. Spillere vil kunne glede seg over forbedret ytelse og grafikk, med ekte 4K-oppløsning og 60 til 120 FPS. Denne oppgraderingen vil løse tidligere begrensninger og gi en mer immersiv spillopplevelse.

Hevder å ha avslørt "Playstation 5 Pro"-maskinvaren - ITavisen
Bildekilde: itavisen.no

Forbedret lydopplevelse

En annen spennende oppgradering som er ryktet å følge med PS5 Pro er en dobling av "Tempest Audio"-ytelsen for 3D-lyd. Dette vil gi spillere en enda mer realistisk og oppslukende lydopplevelse. Det gjenstår å se om denne forbedringen vil være merkbar for brukerne og om den vil gi en betydelig forskjell i spillingen.

Se også

Nyheter 13.02.2024, 03:22 44
Er Munch norsk?
Nyheter 18.01.2024, 22:00 48
Når kommer neste Xbox?

Forventet lanseringsdato og pris

Mens det ikke er en offisiell bekreftelse på når PS5 Pro vil bli lansert, har det blitt spekulert i mulige tidspunkter. Ifølge RedGamingTech og andre kilder skulle utviklerstudioer få tilgang til den kjappere konsollen sent i november 2023. Dette antyder at en offisiell lansering kan finne sted i november 2024. Det er også interessante spekulasjoner om en mulig samtidig lansering med Rockstars etterlengtede tittel, GTA 6.

Når det gjelder prisen, er det forventninger om at PS5 Pro vil bli lansert til en lignende pris som PS5. Dette vil gi spillere muligheten til å oppgradere til den kraftigere modellen uten å måtte betale en betydelig ekstra kostnad. Det er viktig å merke seg at pris og lanseringsdato kan påvirkes av eksterne faktorer som COVID-19-pandemien og komponentmangel.

Skal ha avslørt når Sony lanserer Playstation 5 Pro - ITavisen
Bildekilde: itavisen.no

Skaper en ny generasjon av spillkonsoller

Sony har tidligere introdusert mellomstopp-generasjoner med PS4 Pro, som ble lansert tre år etter den opprinnelige PS4-konsollen. Denne trenden ble fulgt av Microsoft med Xbox One X. På samme måte er det forventninger om at PS5 Pro vil bygge videre på suksessen til PS5 og løfte spillopplevelsen til nye høyder.

Det er verdt å merke seg at Nintendo har en annen tilnærming til lanseringen av oppgraderte maskinvare, der de fokuserer på forbedringer i eksisterende design. PlayStation-serien har imidlertid vist seg å være mer tilbøyelig til å introdusere mer kraftige modeller.

Project Trinity-lekkasje peker på PS5 Pro-oppdatering i 2024 -  Root-Nation.com
Bildekilde: root-nation.com

Oppsummering

PS5 Pro har skapt stor interesse blant spillentusiaster som ser frem til en oppgradert versjon av den allerede suksessrike PS5. Med forventede forbedringer i kraft, hastighet og lydopplevelse, har PS5 Pro potensial til å ta spillingen til et nytt nivå. Mens det ikke er en offisiell lanseringsdato eller pris bekreftet, er det spekulasjoner om en mulig lansering i november 2024 basert på tilgjengelig informasjon. Spillere over hele verden venter spent på denne neste generasjonen av spillkonsoller.

Se også

Nyheter 13.02.2024, 03:22 44
Er Munch norsk?
Nyheter 21.03.2024, 04:30 56
Når kom Skoda Enyaq?

Folk spør også

Når kommer PS5 på lager igjen 2023?

I forkant av julehytiden skaper Sony oppsikt ved kunngjre at de 10. oktober 2023 lanserer en ny versjon av sin populre PS5-konsoll.

Fullstendig svar på www.sortiraparis.com


Når kommer PS5 Slim til Norge?

Pris og dato er klar for PlayStation 5 Slim. De nye variantene av PlayStation 5. Den nye, litt mindre, varianten av PlayStation 5 slippes fredag 1. desember.

Fullstendig svar på www.gamer.no


Når kommer PS5 ut igjen?

PlayStation 5 (offisielt forkortet PS5) er en spillkonsoll utviklet av Sony Interactive Entertainment. Den ble annonsert i 2019 som en oppflger til PlayStation 4 og lansert den 12. november 2020 i Australia, Japan, New Zealand, Nord-Amerika, Singapore og Sr-Korea, og den 19. november 2020 i Europa.

Fullstendig svar på no.wikipedia.org


Kommer det en ny PlayStation 5?

Sony ker prisen. Den nye Slim-utgaven blir slankere og fr et design med delte sidepaneler. 24.11: Oppdatert med norske priser n som konsollen er bekreftet.

Fullstendig svar på www.tek.no


Videoer

Bad News For PS5 Pro

Upcoming PS5 Pro | Release Date, Specs & More

The PS5 Update we Needed!

Want A PS5? How About A PS6?

Grand Theft Auto VI Trailer 1

Roblox PS4 Gameplay

Unboxing the Dualsense Edge - PS5's Pro Controller

PS5 Dualsense Edge Review: Is It Actually Worth It?