Oppdateringer i iOS 17 - Spennende nyheter for iPhone-brukere

92

iOS 17 inneholder spennende oppdateringer for flere viktige funksjoner på iPhone. Telefon, Meldinger og FaceTime har alle fått nye måter å uttrykke seg på under kommunikasjon. I tillegg introduseres en helt ny fullskjermfunksjon kalt Ventemodus, som gir lettlest informasjon når iPhone er plassert på siden mens den lader.

iOS 17 inneholder spennende oppdateringer for flere viktige funksjoner på iPhone. Telefon, Meldinger og FaceTime har alle fått nye måter å uttrykke seg på under kommunikasjon. I tillegg introduseres en helt ny fullskjermfunksjon kalt Ventemodus, som gir lettlest informasjon når iPhone er plassert på siden mens den lader.

iOS 16.1 - Stor oppdatering til iPhone og iPad
Bildekilde: dinside.dagbladet.no

Enklere deling og tilkobling med AirDrop

AirDrop har blitt forbedret i iOS 17, noe som gjør det enda enklere å dele innhold og koble til andre brukere i nærheten. Den nye funksjonen NameDrop gjør det mulig å dele kontakter direkte gjennom AirDrop. Dette gjør det raskt og effektivt å dele kontaktinformasjon med venner, kolleger og familie.

Ny Windows-oppdatering ute nå – slik får du de nye funksjonene | Komputer.no
Bildekilde: komputer.no

Forbedret tastaturfunksjonalitet

Et annet område som har fått oppdateringer i iOS 17 er tastaturfunksjonaliteten. Nå er det enda enklere og raskere å skrive inn tekst på iPhone med de nye tastaturfunksjonene. Dette vil definitivt være til stor hjelp for brukere som skriver mye på mobilen.

Oppdateringer for widgeter, Safari, Musikk og AirPlay

iOS 17 har også oppdateringer for ulike apper og funksjoner. Widgeter har blitt forbedret, noe som gir brukerne muligheten til å tilpasse og bruke dem på en mer effektiv måte. Safari, Musikk og AirPlay har også fått oppdateringer for å forbedre brukeropplevelsen og gi mer funksjonalitet i disse appene.

Det er viktig å merke seg at iOS 17 ikke bare handler om nye funksjoner og forbedringer. Sikkerhet er alltid en viktig del av oppdateringene, og du kan lese mer om sikkerhetsinnholdet i Apple-programvareoppdateringer på deres offisielle nettside.

Med den nye oppdateringen kommer iOS 17 til å være en spennende og nyttig oppgradering for iPhone-brukere. Enten det er bedre kommunikasjonsmuligheter, enklere deling av innhold eller forbedret tastaturfunksjonalitet, vil iOS 17 definitivt gjøre iPhone-opplevelsen enda bedre og mer effektiv.

Det er verdt å nevne at denne oppdateringen gjelder for iOS-operativsystemet, og ikke macOS 13 (Ventura) som ble kunngjort tidligere. macOS Ventura bringer også spennende nye funksjoner til Mac-brukere, inkludert Stage Manager og Continuity Camera. Du kan lese mer om dette på Apples offisielle nettside.

Stor oppdatering gjør ChatGPT enda mer menneskelignende - Digi.no
Bildekilde: www.digi.no

Hva vil Wiki fortelle oss?

macOS 13 (Ventura) ble kunngjort 6. juni 2022 under hovedtalen i Apple-arrangementet WWDC22. Den første offentlige beta-versjonen ble utgitt 11. juni 2022. og endelig lansering er forventet til oktober 2022. macOS Ventura introduserer Stage Manager, en ny og valgfri vindusbehandling, Continuity Camera, et program som lar Mac-brukere bruke sin iPhone som webkamera, og flere andre nye funksjoner.

Folk spør også

Hva er nytt iOS 17?

iOS 17 inneholder oppdateringer for Telefon, Meldinger og FaceTime med nye mter du kan uttrykke deg p nr du kommuniserer. Ventemodus er en helt ny fullskjermfunksjon med lettlest informasjon designet for vre synlig p avstand nr du snur iPhone p siden mens den lader.

Fullstendig svar på support.apple.com


Hvorfor tar det så lang tid å oppdatere iPhone?

Hvis nedlastingen tar for lang tid Du trenger en internettforbindelse for oppdatere enheten. Tiden det tar laste ned oppdateringen, avhenger av strrelsen p oppdateringen og internetthastigheten. Du kan bruke enheten normalt mens du laster ned oppdateringen, og enheten varsler deg nr du kan installere den.

Fullstendig svar på support.apple.com


Når kommer iOS 17?

Denne saken ble frst publisert i forbindelse med Apples WWDC-arrangement i juni, men er oppdatert i forbindelse med iOS 17-lanseringen 19. september.


Hva er nytt i iOS 16.6 1?

iOS 16.6.1-oppdateringen retter en feil som gjorde det mulig for hackere opprette et farlig bilde som igjen kan kjre ondsinnet kode p iPhone. Feilen er mer spesifikt relatert til “Image I/O” som lar OS-et lese og skrive bildeformater og gir tilgang til bildets metadata.

Fullstendig svar på itavisen.no


Videoer

Ny oppdatering i Nether! Kjærlighetsøya #7

Tech Nytt - WannaCry, Ny windows oppdatering og Office pakken på Windows Store

Toca Boca Life | Toca new multiplayer update!! #toca #tocaboca #tocaupdate #tocalifeupdate #tocaup

Defendant collapses in court after guilty verdict

Anna Delvey Opens Up About New York City House Arrest (Exclusive)

20 MOMENTS YOU WOULDN'T BELIEVE IF NOT FILMED

🔴NY OPPDATERING! // NYTT VÅPEN! // Creator Code HIGHGROUND 🔥

Ny oppdatering | Sigdal i beredskap #28